- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
A témák beállításához milyen folyamatok tartoznak? Szeretnék témát változtatni, de a beállításokban hiába nyomok a háttérképek és témák menüpontra, nem történik semmi. Samsung Themes és Témák folyamatok engedélyezve vannak (SABS).
-
lukoz
aktív tag
válasz Leslie1966 #37803 üzenetére
Twrp + magisk
-
capafog23
őstag
Sziasztok, mai nappal csatlakoztam az S8+ tulajos táborába.
Vettem egy patika állapotút (telenorosat) használtan. 2017 szeptemberi vásárlás (nem hardveraproról)
Helyszínen nyomkodtam 5 percet. Nem tűnt fel semmi hiba, karcmentes is.Hazaértem sötét lakásba fel nyomtam maxra a fényerőt, tárcsázóba meg hasonló fehér menükbe látom hogy be van égve a kijelző, látszódtak azok az ikonok amik kinn vannak az alapképernyőn. (kicsit elkapott az ideg, hogy átbasztak e, egy idős nénié volt a telefon a fia adta el nekem, nem kamu mert a telefon nem volt kinullázva és valamilyen istvánné volt mindenhova beírva, úgyhogy lehet csak a néni nem vette észre)
Bementem a telenorba, tényleg 2017 szeptemberi vásárlás, garanciajegyem volt úgyhogy tudtam érvényesíteni a garanciát. (több értelmét láttam ennek mint visszamenni karatézni azzal akitől vettem)
Azt mondták 2-4 hét küldenek majd sms-t ha kész, kaptam róla papírt is.Mik a tapasztalatok tényleg 2-4 hét?
Illetve hogy hogyan javítják ezt leszedik a kijelzőt és visszaragasztják?
Vagy új telefont kapok? -
sgeza
veterán
Használja valaki közületek a gyári email klienst második gmailes email címhez? Kizárólag az emailek megtekintésére szeretném használni, de állandóan be akar jelentkeztetni rendszerszinten a google fiókba. Ezt viszont én nem akarom, mert semmi szükségem rá. Gondolok itt arra, hogy mondjuk a hangoutban, meg egyéb bármilyen google alkalmazásban nem akarom látni, mint lehetséges szinkronizálandó fiók. Ez korábban nem így volt, simán hozzá tudtam adni gmailes email címet. Rohadtul béna így. Ja, és nem az Orejróval jött, mert már a végén nugáton is így volt.
Azért érdeklődöm, hátha én nem találom a "hagyományos" módját.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Akosman #37812 üzenetére
Korábban volt hozzáadva, vagy mostanában? Ki tudnád próbálni nekem egy akármilyen (akár kamu) gmailes címmel, mintha hozzá akarnád adni? Elég csak addig elmenni, hogy fiók hozzáadása -> beírsz egy random gmailes címet, majd átlépsz a jelszó mezőbe! Engem ennél a lépésnél azonnal eldob egy google-ös kinézetű lapra (mintha egy böngészős lapot hívna meg), hogy adjam hozzá a fiókot. Viszont ezt marhára nem akarom!
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz capafog23 #37808 üzenetére
Kicsit pechesen indul akkor az új telefonnal az ismeretség, de reméljük hamar kézhez kapod a szervizelés után.
Egyébként valóban célszerűbb lett volna futárral a Samsunghoz fordulni, ahogy a többiek is írták előttem, jóval hamarabb elkészült volna a javítás.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Használom, gond nélkül kezeli a gyári Email app a második Gmail címemet is. Max annyi a kellemetlenség, amit valamiért nem akarnak javítani, hogy ha a második címre kapok levelet, utána mindig átugrik a bejövő nézet arra az email fiókra, az összesített helyett, amit alapértelmezetten beállítottam.
Viszont amit a kollégának írtál, hogy nézze meg, azt én kipróbáltam, és engem is eldob a Google fiók bejelentkezéshez, ahogy téged.
[ Szerkesztve ]
-
capafog23
őstag
válasz Mr.Silkó #37816 üzenetére
Hát igen, sajnos haza értem megláttam a problémát és egyből idegállapotba kerültem.
Indultam is a telenorba. Nem baj így legalább megtudtam a vásárlás dátumát, amit ha jól vettem ki a samsung oldalán kell a +1 év regisztrációjához.
Akkor ha 1 nap ennek a javítása akkor reaálisan 1-1,5 alatt visszajuthat ide a helyi telenorba.OCTAMD: Csak névjegyzékbe meg telefon nevénél volt benn a néni neve. google fiók le lett törölve róla meg indításnál sima húzással fel lehet oldani.
-
sgeza
veterán
válasz Mr.Silkó #37817 üzenetére
Kezelné nekem is, ha hozzáadnám kompletten a készülékhez, mint google fiók. De ezt nem akarom. Neked hozzá van adva így, vagy csak simán az emailen belül a gmailes cím?
Korábban nekem is működött úgy, de most mindenáron google fiókként akarja hozzáadni. Tehát ha korábban állítottad be, akkor az már ugyebár be van állítva.
Kipróbálnád te is, amit fentebb írtam? Mintha hozzá akarnál adni egy teljesenmindegymi@gmail.com címet, és amikor átlépnél a jelszó mezőre, akkor eldob-e, hogy jelentkezz be, vagy miatök? Nem kell létrehoznod semmit, csak eddig a lépésig menj légyszi el, hogy hozzá tudnál-e adni simán csak email címet anélkül, hogy kompletten google fiókként hozzáadnád!
Köszi!Látom, közben kipróbáltad, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Akosman #37818 üzenetére
Na és ilyenkor mi van? Most emiatt kukázzam az egyébként szimpatikus gyári email klienst???
Próbáltam azt is, hogy végigcsinálom, hozzáadom, ahogy kéri, aztán kitörlöm magát csak a google fiókot. Mert ugyebár ott van külön az email fiókként is. Na utána viszont nem hajlandó szinkronizálni az email kliens. Tiszta vicc ez így.
-
Mr.Silkó
veterán
Közben már szerkesztettem a korábbi írásom és csak utána láttam, hogy válaszoltál.Igen, kipróbáltam, amit kértél, engem is eldob az említett oldalra a jelszó mezőre ugráskor, ha új címet akarok rögzíteni. Korábbról nem emlékszem ilyenre.Most meg én látom, hogy te láttad, hogy én átírtam a dolgokat!
Próbálgattam több módon – beállításokból hozzáadva a fiókot, vagy éppen a jelszót előbb beírva –, de sehogy nem változik a végeredmény, ugyanúgy eldob a webes bejelentkezéshez.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Mr.Silkó #37824 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, hogy megnéztétek!
Igen, korábban nem így volt, én is így használtam (de a végefele már nugát alatt ilyen lett, gondolom az alkalmazás frissítésével). Mondjuk az is érdekes, hogy ha már így volt, akkor működik ilyen módon az alkalmazás, de újra nem tudnátok ugyanígy beállítani. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogyha jelenleg egy adott állapot létezik, akkor oda jelenleg is valahogy el lehet jutni. Tehát elképzelhető, hogy valamiféle nyakatekert módon megoldható, de egyelőre nem jöttem rá, hogy hogyan.
Ha van ötletetek, ne tartsátok magatokban!(Épp most egészítettem ki egy zárójeles résszel a mondandómat, amivel kapcsolatban arra jöttem rá, hogy vissza kell tenni egy régebbi email klienst, abban beállítani, és utána mehet rá a frissítés! Persze nem szeretem az ilyen béna megoldásokat, úgyhogy próbálkozom inkább még.)
Most látom, hogy láttad, hogy láttam, hogy módosítottad, és ennek megfelelően módosítottál!
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Mr.Silkó #37826 üzenetére
Na megvan a megoldás!
Letiltottam a Chrome-ot (lényegtelen, de SABS-sal), így nem annak a motorja adta a webes felületet a gmail hitelesítésére!
Tehát simán a korábbi módon beléptem a fiókkal, megadtam az engedélyt, és működik! Hogy rohadjon le!
Korábban is gyanús volt már, hogy amikor ráböktem a jelszó mezőre, akkor nyílt egy weblap, ahonnan azonnal újranyílt egy másik, meglátásom szerint egy Chrome felület. Már akkor gyanús volt, hogy itt keresendő a megoldás, csak addig nem mentem el, hogy tiltsam a Chrome-ot. Már vissza is engedélyeztem és minden okés! -
kgergo89
tag
válasz capafog23 #37819 üzenetére
Haho,
En Samsungba vittem közvetlenul a Telekomos készüléket, azt mondták a szolgáltatós telefonok alapból 2 év garanciát élveznek, nem kell beregisztrálni külön Samsungnal. Amennyiben szolgáltató független a készülék, akkor kell, és csakis abban az esetben él a 2 év garancia.
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Mr.Silkó
veterán
-
roquentin
újonc
én pont most vettem ilyen üvegfóliát. hasonló, mint az összes többi, tehát csak a szélén ragad, gyűjti rendesen az ujjlenyomatokat, viszont tényleg kompatibilis a Spigen tokokkal, nem úgy mint a Spigen Neo Flex fólia. Amúgy az egyik "legmacerásabb" tokkal (Rugged Armor) használom, így valószínű, hogy az összessel működik. Mivel én szeretem a Spigen tokokat, ezért nekem jó sokáig ez fog maradni.
[ Szerkesztve ]
-
kat10
tag
válasz Mr.Silkó #37746 üzenetére
1 nap után is tart még az értesitő jelző hang jelzés különböző időszakokban.
Egy kicsit tudtam megfigyelni, ha a teló frissit valamit akkor is jelez.
Egyszóval mindenre jelez, eddig nem volt.
Gondolom ezt valahol be lehet állítani, hogy mire jelezzen.
Csak az a kérdésem, hogy hol?Go Pats
-
Clain
tag
Sziasztok!
Remélem megfelelő helyen teszem fel a kérdésem
S8-am kamerája meghibásodott /sajnos homályos/ és javítani kellene, sajnos nem tudom nélkülözni a telefont és a kérdés az,hogy melyik szerviz szolgáltatás lenne a leggyorsabb a samsungnál?
Háztól-házig? Ha jól tudom ebben az esetben elviszik a telefont legalább 1 napra
Vagy samsung store szervizbe bemenni?Természetesen gyári garanciális a termék
üdv
-
dawez
tag
Ha a haztok haziggal kered a szervizt a mysamsungon belul akkor ha bejelolod adnak egy cseretelefont amig a tied el nem keszul
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest