- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychopeti
senior tag
-
-
Fifi
őstag
válasz
Hege1234 #40325 üzenetére
Szia!
Régen még S5-ön én is sok ROM-ot próbáltam, S7-nél már nem sok értelmét láttam, inkább hivatalos ROM + root és letiltva azok az appok, amik nem kellenek.
Ha találsz valami értelmes ROM-ot, ami stabil és többet nyújt a gyárinál (gyorsabb és sok jó funkció), azért megoszthatod velünk.
-
kutga
félisten
válasz
Hege1234 #40337 üzenetére
Nem egészen.
Nagyvonalakban:
1. Letöltöd a számítógépre az aktuális LOS forráskódot.
2. Letöltöd a számítógépre a telefon specifikus kernelt, beállításokat.
3. JAVÁban ezekből felépíted a romot amit aztán fel lehet tenni a telefonra.A frissítés is kb. ennyi, annyival, hogy a teljes LOS forráskódot nem kell minden egyes alkalommal letölteni, csak azt ami változott a legutolsó build óta.
Itt van hozzá leírás.
-
kutga
félisten
válasz
Hege1234 #40325 üzenetére
Én használtam úgy egy hónapig. Nincs hozzá hivatalos támogatás úgyhogy magadnak kell készítened, elég izgalmas bár alapszintű Linux ismeret nem árt hozzá. Frissíteni ugyanígy tudod, a 7es droid támogatott jelenleg. Nem rossz kétségtelen de nincs sok előnye a gyárihoz képest cserébe több a bug, én mentem vissza gyári romra. Dolgoznak a hivatalos 9es romon, azt lehet majd megnézem.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Hege1234 #38589 üzenetére
microSD típustól függ, hogy mire formázza (az eddigi tapasztalatok alapján..). Az Összefoglalóban is benne van.
-
törölt tag
válasz
Hege1234 #38161 üzenetére
Szia!
90 MB körüli volt? Érdekes. 😊 Nálam is TMH fut, de csak 39.90 MB volt a mérete.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Hege1234 #32668 üzenetére
Először is a Brave böngészőt tedd alapértelmezettnek a telón : beállítások - alkalmazások - 3 pötty jobb fölül - alapértelmezett alkalmazások - böngésző alkalmazás.
Aztán megnyitod a google appot : jobb alul 3 vonal - beállítások - fiókok és adatvédelem - weboldalak a google alkalmazásban pontnál a kapcsoló szürkén, balra álljon, hogy ez a szöveg legyen alatta : weboldalak megtekintése külső böngészőben.
-
-
-
Taci
addikt
válasz
Hege1234 #25719 üzenetére
Beállítások --> Alkalmazások --> jobb felső sarokban három pont --> Alapértelm. alkalmazások --> Böngésző alkalmazás
Én úgy vettem észre (lehet, rosszul és/vagy felületesen
), hogy az ébresztőről értesítést (ikon az értesítési sávban) csak akkor kapsz, ha épp használod a telefont, nyitva van más app pl., mert ilyenkor nem teljes képernyős lesz az ébresztő. De lehet, tévedek.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
Hege1234 #25300 üzenetére
Elvileg TMH-ra jött frissítés tegnap. Viszont a telefon szerint naprakész a szoftver, nektek jelzett?
Szerk: Csináltam egy wipe cache-t, most meg érdekes módon ha rámegyek hogy Manuális frissítésletöltés, nem csinál semmit.
-
törölt tag
válasz
Hege1234 #25325 üzenetére
Ha csak néhány alkalmazásnak akarod engedni, akkor Beállítások->Kapcsolatok->Adathasználat->Adattakarékos üzemmód. (Itt csak a kivételeket kell megadni.)
Ha csak néhány alkalmazásnak szeretnéd tiltani, akkor Alkalmazások-> [alkalmazás neve] -> Mobil adatok -> Háttérbeli adathasználat engedélyezése kapcsoló
Régi menü alatt mire gondolsz pontosan?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Hege1234 #25198 üzenetére
Nem mindegyik CSC -nél aktív ez a funkció, és ha van, akkor csak online kapcsolattal működik.
A Beállítások ->Speciális funkciók ->Ismeretlen számok azonosítása -nál lehet ki/be kapcsolni, Illetve beállítani, hogy "én" a sajátomat közzé teszem-e ezen a rendszeren.
Ugyan ez elérhető, ha elindítom a Telefon -> jobb felül 3 pötty ->Beállítások ->Ismeretlen számok azonosítása ki/be. -
oba
addikt
válasz
Hege1234 #24792 üzenetére
Én sem értem, hogy a legnagyobb felbontást miért 4:3-ban tudja az S7. Van egy gyanúm, hogy az Instagramhoz van köze. Én ibkabb 9 mpixelre állítottam, hogy tudjak 16:9ben fotózni. A másik amitől kiütést kapok amikor állítva fotóznak vagy leginkább videóznak. Legutóbb nyaralási fotókat és videókat néztünk a nagy tvn, és sógornőm értetlenül nézte, hogy az ő fotói miért úgy néznek ki ahogy... mindegyiket állítva fotózta az S7el
Kismilliószor elmondtam neki, hogy fordítsa el a telefont 90 fokkal...
Pici off: a mozi és a tv lassan azonos képarányra állhatna már... 21:9-es filmeket kell nézni a 16:9es tvken. Miért? -
Burt1793
veterán
-
gerner1
nagyúr
válasz
Hege1234 #24792 üzenetére
Én sem értem, de kinek-hogy tetszik. Engem is nagyon zavar, ha a modern 4K -s, 16:9 -es TV -énken úgy kell nézni valamit, hogy kétoldalt, fekete függőleges csíkok vannak. Személy szerint "művészibb" -nek sem tartom, és mindegy, hogy én vágom meg utólag PC-n (ami plusz művelet, és idő) vagy ezt a teló teszi meg helyettem mindjárt, mert a minőség ua.
-
Taci
addikt
válasz
Hege1234 #24707 üzenetére
Még tegnap előtt azt mondta az ügyintéző, hogy ennyi volt, nincs több sehol már (a T-n belül - fekete), de úgy voltam vele, hogy megér egy készletértesítő-beállítást - ami tegnap reggel már jelzett is. (Amúgy fehér és arany még mindig van.)
127e Ft-ért sikerült megrendelnem. -
Taci
addikt
válasz
Hege1234 #24562 üzenetére
Nem, sajnos még mindig nem jött.
--------------
@nikkor: A regisztrációhoz a következő adatokra van szükség:
- a sorozatszámára,
- a vásárlás blokkjára vagy számlájára, hogy rögzíteni tudja a vásárlás idejét és helyét.
- mobiltelefon készüléknél annak IMEI számára.Szóval igen, valószínűleg a céges mobilt is tudod regisztrálni.
-
Kroni1
veterán
válasz
Hege1234 #24091 üzenetére
Szerintem igen, ugyh nem fűzök nagy reményeket egy független rom-al előrhető javuláshoz, de azért kiváncsi lennék. Ha jól tudom amugy nem csak felteszik az appjaikat, de tesztelik is némileg a rom-ot, talán módosítanak is valamit, ha kell, de nem értek hozzá, nem tudom ezt biztosra.
-
Poplacsek
senior tag
válasz
Hege1234 #24081 üzenetére
Igen, levettem és megpucoltam, majd újból felraktam. A jobb alsó sarokban jobb lett, de azért az egész üveg felületen nem olyan érzékeny, mint üveg nélkül. Szerintem egyébként akkor lenne a legjobb, ha első felrakás után nem vettem volna le, mert ilyenkor a ragasztó réteg szerintem vastagodik a széleken, ami rossz hatással lehet az érzékenységre. Engem csak billentyűzet használatakor zavar, azt meg viszonylag ritkán nyomkodom, úgyhogy marad a telón az amFilm üveg, mert egyébként meg méretileg tökéletesen passzol a Neo Hybrid-hez és így a kettő együtt tökéletes védelmet nyújt.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Hege1234 #23971 üzenetére
Én ejtettem már le, kb. 1 m-ről, semmi baja nem lett, igaz, PVC padlóra esett.
Más: Az utóbbi 1 hétben 3x is előfordult (tegnap 2x), hogy a zsebemben felforrósodott a teló, kivéve onnan a gombokra nem reagál, csak újraindítani tudtam a hangerő le + bekapcs gombbal. Bekapcsolás után 20-25%-kal kevesebb volt az aksiban, mint kb. 5 perccel előtte. Megnéztem az akkuinfóban, ott nem volt semmilyen nagyfogyasztó feltüntetve. Más tapasztalt ilyet? Mi okozhatja ezt?
-
Ferike81
senior tag
-
-Valinas-
senior tag
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Hege1234 #23946 üzenetére
Nekem egyáltalán semmiféle levelet nem küldött a MM...
Most nem tudom, hogy keressem-e őket, remélem nem törlik a rendelésemet... Én ráérek, az sem érdekel ha a 20. héten szállítják csak hozzák. Viszont eléggé nyugtalanít, hogy semmiféle levelet nem kapok 28-i rendelésemmel kapcsolatban.
-
-
Taci
addikt
válasz
Hege1234 #23825 üzenetére
Szürkeimportos, szóval Európa országaiból "szedték össze" a készletet. Ha szerencséd van, magyar piacra szánt (XEH, tehát magyarországi gyári független) készüléket kapsz, amit minden gond nélkül regisztrálhatsz a Samsung oldalán a +1 év garanciáért.
De vásárlás előtt kérd meg őket, hogy kifejezetten ilyen készüléket küldjenek (ha tudnak). Nekem tavaly novemberben sikerült a Black Friday keretében az eMagtól egy ilyen készüléket kérnem (és kapnom), amit sikerült is a Samsung oldalán regisztrálnom, és a biztonság kedvéért fel is hívtam őket telefonon, hogy le tudjam ellenőrizni, valóban jár-e a +1 év. (Mondjuk az eMag alapból 2 év garanciát adott, viszont valamilyen külföldi szervizben szervizelték volna csak az ügyfélszolgálatuk szerint, így gondoltam, megpróbálok XEH-készüléket kérni - sikerült.)
Próbáld meg te is: "Nincs hülye kérdés, csak fel nem tett kérdés!" -
válasz
Hege1234 #23545 üzenetére
Igen. Vasárnap rendeltem, szerdán éjszaka (23:47) kaptam az emailt, hogy futárnak átadták. A posta előtte írt, 22 körül. Másnap meg is érkezett mindkét telefon.
mod: qi töltőt milyet ajánlotok? Olyat szeretnék, amibe beleállítható a teló. Ebayes vagy Aliexpresses link jöhet, megköszönöm. Nem kell fast charge, kímélném inkább az akksit.
-
bufi01
tag
válasz
Hege1234 #23550 üzenetére
sikerült jó részét visszaszerezni a képeknek diskdigger-rel .ennyi, sajnos a legutolsók (gondolom ott sérült a kártya ) azok elvesztek.Bekapcsoltam most már a google fotó-t az majd tárolja most már.Csak szomorú,hogy az ember próbál áldozni jobb drágább kártyára és az is tönkre megy kevés használat után...
Samsung Cloud nem készít biztonsági mentést az adatokról SD-kártyáról.na ezért nem lettek meg ott...
-
Poplacsek
senior tag
válasz
Hege1234 #23482 üzenetére
Ford S-Max, 2010. novemberi. BT modul (8M5T-19C112-BV) frissítve az általam talált legújabb 2012. novemberi update-re. 2015-ben frissítettem, és az S4-em előtte és utána is tökéletesen működött (látták egymást a kütyük, párosítani lehetett és nem dobta el a kapcsolatot). A 4 hetes újonnan vásárolt S7-et (legfrissebb gyári Nougattal) abszolút nem látja a Ford, hiába kerestetem vele.. Csináltam már Bluetooth app cache törlést, meg Wipe cache törlést, mert ilyen "megoldásokat" találtam a neten, de semmi...
-
Kroni1
veterán
válasz
Hege1234 #23143 üzenetére
Én is egy spigen rugged armort kaptam a telefonhoz, de nincs ra szuksegem, mert már van egy Nillkinem amit korábban megrendeltem hozza. Elég masszív, de nagyon nem bumfordi. Az biztos h jobban védi a telefont mint a frosted shield, de én mégis a nillkint fogom hasznalni..
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
Hege1234 #23143 üzenetére
Neohybrid Spigen tokot használok.
Nagyon masszív és elegáns.
A fogása is jó.
Viszont hétvégén levettem, mert megtakarítottam, s sajna szembesülnöm kellett vele, hogy habár így is szép a telefon tokkal, de tok nélkül az igazi.
Így bevállalom, hogy hétköznap tokozok otthon hétvégente meg gyönyörködök a telefonban magában.
Sajna dönteni kell, hogy szépség vagy védelem.
A belebújos tokokat meg a wallett fajtákat nem nekem találták ki, sem a bazári szilikon tokokat.
Néztem vékonyított bőr tokot is ebay-en, de senki nem reagált rá hogy lenne vele tapasztalata...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest