- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #26458 üzenetére
Így van. Nagyon sok készülék érintett. Aki veszi a fáradtságot, és beleolvas más típusok topikjaiba, végez 1-2 keresést a témára vonatkozóan, az láthatja. Gyakorlatilag nincs kivétel. Én korábban megtettem néhány "vitatott" kapcsán, és posztoltam ide. Visszakereshetőek ...
Szerintem a cikk, közérthetően leírja, és abból egyértelmű, hogy nem csupán készülék oldalról van/lehet, a hiba lényegi mibenléte. Sokkal összetettebb.Telekomos ügyfeleknek, akik gyári TMH ROM -mal használják az S7/S7E készülékeiket, azoknak elérhető a VoLTE, bár nekik sem mindenhol ...
-
terra052
őstag
válasz
GEPESZ66 #11420 üzenetére
Igen, innen. Fontos, hogy kell hozzá előfizetés. Ez 6800 FT egy évre, vagy 16400 Ft örökéletre
DE.
Ha az orosz oldalon veszed meg, 300 RUB egy évre (1300 FT), vagy 649 RUB örökéletre (2800 FT)!!!
Innentől kezdve csak az orosz örökélet az opció, szerintem, tekintve, hogy root nélkül is működik f***án
Indít egy VPN-t, és azon átküldi a teljes forgalmat, majd nullázza a reklámszerver felé menő kéréseket (javítson ki, aki jobban vágja a részleteket). Így a forgalmad nem megy ki egy távoli szerverre, gyors és biztonságos, elvben
Az orosz előfizu nem saját találmány, itt a topikban írta dekrer kolléga még az elején
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest