- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
forgonati #26083 üzenetére
Biztosíthatlak, hogy imádja a vizet az s7. Sonyt, ajtócskákkal én se vinnék vízbe.
Megnéztem a sim tálca mögött lévő indikátorlapot, még mindig ott vannak a kis piros x-ek, azaz nem mosódtak el. Egy év alatt 100szor volt kb vízben. Nálam ez így már alap elvárás. Futás után le lehet mosni, zuhanyzóban lehet zenét berakni, kádban olvasgatni, medencében fotózgatni, esőben telefonálni, szarrá ázni stb... -
törölt tag
válasz
forgonati #26081 üzenetére
Sajnos a Sonynak még nem sikerült hozni azt amit a specifikációban írt.
Villanyszerelő vagyok, használunk indokolt esetben IP68-as szerelvényeket. Ha úgy csinálnánk a munkánkat mint a Sony, akkor bizony ott már emberhalál lett volna.
Szerk.: Azaz ha valamire ki van jelentve egy por- és vízállósági osztály, akkor annak bizony meg kell felelnie. Ha ellenőrizhetetlen, akkor vagy ellenőrizhetővé kell tenni, vagy a kiírt kritériumokhoz képest még ellenállóbbá. -
törölt tag
válasz
forgonati #26077 üzenetére
De szándékosan még sose vittem vízbe telefont, csak azért mert vízálló.
Én pedig rendszeresen mosom a csap alatt, hűtöm egy vizes rongyra rakva, biciklikormányon trackelek vele akkor is ha útközben rámszakad az eső, meg ilyesmi. Ha meg akar dögleni, akkor gar idő alatt tegye. De nem fog. Lassan 3 éves az S5 Minim, volt szervízelve, ennek ellenére a mai napig vízálló. Szerintem ezzel sem lesz máshogy. -
D-Phrag
senior tag
válasz
forgonati #25771 üzenetére
Esetemben is minden egyformára volt állítva. (Színmód, fényerő stb.) De akkor is fura. Melyik a "jobb"? Mitől lesz hidegebb vs. melegebb a képernyő színmegjelenítése? Vagy ez már túl f.sz tudja kérdés?
Mondjuk ha nem nézegetem egymás mellett őket, akkor annyira nem is érdekel.Más. Végül a gyári Samu fóliát vettem, pedig gondolkodtam a Celluraline-on is. Sajnos nem tudtam kibontani őket és összevetni, de nem bántam meg a gyárit. Egész jól lefedi és minőségi. Lehet, hogy ennyiből nem kettőt hanem 10-et is adnak ebayen, de szerintem nincs értelme kísérletezni azokkal.
-
Taci
addikt
válasz
forgonati #25764 üzenetére
Tegnap én is "szentségtörtem", és elkezdtem használni ezt a már említett hamisítványt. Csupán a gép USB-portjára kötöm, és amint feltöltött a telefon, ki is húzom. Így nem kell a telefon alját karcolgatnom.
Eddig szépen megy, nem melegszik a telefon, csak a töltés végére egy minimálisat. Szóval használom, amíg megy. Ha pedig megadja magát valamikor, jöhet az eredeti, vagy egy Blitzwolf.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest