Hirdetés
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
#33253120 #26079 üzenetére
Csap alatt már én is mostam 1x, de nem jellemző. Ha bicajon rád szakad az eső, az rendben van, azt bírnia is kell, hisz az esőt írtam én is. Kb. ilyesmikre jó az, ha a telefon vízálló. De tengerbe nem hordom, meg zuhanyozni sem járok vele, mert bár lehet hogy kibírná, de értelmét totál nem látom. Persze nem vagyunk egyformák. Lehet valakit az tesz boldoggá hogy a telefonnal fürdik
"Ha meg akar dögleni, akkor gar idő alatt tegye"
Ha víz miatt szarik be, akkor gond lehet vele, függetlenül attól hogy gari alatt van. Én már tapasztaltam olyat, hogy egy elvileg vízálló Sony Z3 a gari lejárta előtt 2 héttel befosott mert megázott, és a szervíz kötekedett, mondván user error több víznek, nagyobb nyomásnak volt kitéve mint amit a gyárilag megadott védelem garantál, vagy esetleg a user nem zárta be jól az ajtókat rajta, ilyesmi. Csak a huzavona volt belőle. Nekem ilyesmi nem hiányzik, úgyhogy nem kísérletezek ilyesmivel, legalábbis szándékosan nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Milyen videókártyát?
- Doom: The Dark Ages teszt
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest