- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
korimv6
aktív tag
válasz
VaJman #37726 üzenetére
Szia. Nekem Dual-simes van, de csak egy simet használok. Folyamatos wifi, mobilnet, helymeghatározás, bluetooth kapcsolat Gear S órával. Nincs korlátozva a teljesítmény, vagy a felbontás. 4-5 óra kijelzőidőt tud. Az esetek 90 százalékában estére 20 százalek alá esik a töltöttség, de az sem példa nélküli, hogy délutánra töltőre kell tennem. Talán egy kicsit jobban bírja, mint más telefonok, de itt sincsenek csodák. A kijelző tényleg sérülékeny. Amit az előző telefonjaim kibírtak, ahhoz kb 50 S7E is kevés lenne.
-
B.i.L
senior tag
válasz
VaJman #37726 üzenetére
Igen reális lehet a 5-7 óra SOT.Péntek reggel mentem pecázni,vasárnap este 18÷ és kb.:5 óra volt benne.
Be kell állítani a kijelző/teljesítmény/adat kapcsolatokat (bt,wifi,adat,háttér programok)akkor simán tud ennyit.Persze dualsim verzióban nem tudom.Viszont lehet kapni kis külső töltőket,ami segíthet. -
Jack Oneill
veterán
válasz
VaJman #37716 üzenetére
A kijelzo minden flagshipnel draga pont, erre ne alapozz. 2 napot lazan visz nekem allando nettel es rengeteg hasznalattal. Ezalatt atlag 7 ora kijelzoidovel, szoval hasznalom rendesen. Pl most volt az eskuvom es csaladtag videozott vele, rengeteg foto. Este raneztem a telora es ram rohogott gyakorlatilag, hogy minek a tolto?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest