- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemi
senior tag
válasz
-Maci- #27079 üzenetére
Majd,ha hanyagolod a Google Play-t jobb lesz. Kapcsold ki az automatikus frissítéseket is az áruházban.
"GPS és Bluetooth
Óvatosan a GPS-szel és Bluetooth-szal. Az Android rendszer egyik erőssége a helymeghatározás lehetősége GPS segítségével. A GPS remek eszköz, és sok app épül rá, mint pl. a Google Latitude vagy a Foursquare, viszont nagyon gyorsan fogyasztja a telefonunk akkumulátorát. Ezért ha lehet, kerüljük a használatát. Használjunk erre widget-et (Power Widget) vagy a Kapcsoló appot. De a beállításoknál is ki tudjuk kapcsolni a GPS használatának lehetőségét, korlátozottan ekkor is használható marad pl. a Google Latitude. Ide kapcsolódó tipp, hogy kikapcsolhatjuk a helyzetmeghatározást vezeték nélküli hálózatok segítségével. Ha a GPS nem aktív, a telefon képes kiháromszögelni a helyzetünk. Nem lesz olyan pontos, de még használható, viszont szintén erőforrás-igényes. Ha kell az energia, ezt is kapcsoljuk ki. Beállítások -> Biztonság és hely -> Vezeték nélküli hálózatok. Szintén itt tudjuk kikapcsolni egyébként az előző bekezdésben taglalt GPS-t is.
A GPS-hez hasonlóan szintén felesleges állandóan futtatni a Bluetooth-t, csak akkor kapcsoljuk be, ha tényleg valamit küldeni, vagy fogadni szeretnénk." -
enemi
senior tag
válasz
-Maci- #27074 üzenetére
A dzsípíesz???? Mintaállatt! Nade ez is igaz. Ha aktívan nem használja egy app (igo) akkor nem is fogyaszt
"Amikor épp nem eltévedtünk. akkor nincs nagyon rá szükségünk, hiszen nélküle is be tud lőni minket a telefonunk. A GPS abban segít, hogy másfél méteres pontossággal határozza meg a helyzetünket, míg a wifi- vagy a mobiltornyokkal ez kb. 20 méteres pontosságú. Amikor viszont az akksink energiájával akarunk spórolni, akkor bőven elég a 20 méteres is."
"GPS: a GPS-t nem szükséges letiltanunk, kikapcsolnunk, ugyanis ezzel magában nem takaríthatunk meg energiát. A GPS szenzor csak használat közben fogyaszt (ha látszik az ikonja az értesítési sávon).
Ha ki van kapcsolva (itt = le van tiltva) a GPS, akkor azt az appok nem tudják használni automatikusan.
Szolgáltatások, folyamatok, appok: a Beállításokban tiltsuk le a Szinkronizálást; a Hálózati hely szolgáltatást (appot); ha lehet, használjunk GPS-t helyette, az úgyis sokkal pontosabb; sőt, még letiltani sem kell a GPS-t, amikor nem használjuk, ugyanis az akkor nem fogyaszt; tiltsuk le a nem használt gyári appokat; távolítsuk el a szükségtelen utólag telepített appokat (mivel szinte bármikor elindulhatnak a háttérben).
Fontos megjegyezni, hogy Androidon a háttérben lévő appok folyamatai és szolgáltatásai általában nem fogyasztanak rendszererőforrásokat, így energiát sem. Ám egyes appok automatikusan valamilyen trigger hatására előtérbe kerülhetnek, akár akkor is, ha látszólag alvó módban van a készülék – ekkor viszont fogyaszthatnak energiát. Mivel a triggerek felett nincs ellenőrzésünk, az egyedüli megoldás az adott app eltávolítása vagy letiltása.
Ha a Hálózati hely szolgáltatás appot letiltjuk, akkor a mobilhálózat és wifi alapú helymeghatározás nem fog működni!
""„Okos” mobilok és táblagépeknél már nehezebb dolgunk van. A kijelző és a GPS nagyfogyasztóknak számítanak, de telefonálás és a WIFI sem elhanyagolható, mint ahogyan a 3G/4G kapcsolódás sem. A gyártók többsége előretelepít valamilyen energiagazdálkodást segítő alkalmazást, de több esetben is túl sok lemondással jár a használatuk. Nehéz okosnak lenni, mivel egy telefon esetében mindenki jogosan várja el, hogy telefonálni lehessen vele. A WIFI/Bluetooth, 3G/4G, GPS lekapcsolása rengeteg energiát megspórol, de akkor az „okos” részét nem tudjuk használni. Érdemes a fényerőt automatikusara állítani, illetve ha ilyen lehetőség nem áll rendelkezésre, akkor kézileg 50% alá beállítani."
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
-Maci- #27067 üzenetére
Mit is?
Konkrétan nem az lett leírva, hogy mi a megoldás, hanem, hogy ők hogyan tapasztalták ki.
Csak példa...Ha nálad a router gyengébben sugározza a jelet, vagy a gps árnyékoltabb, ez a készülék nagyon háklis rá és merül, mint balta a vízben. Nem azt írom, hogy ez a probléma, de lehet ilyen is.
Kideríteni csak te tudod. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
-Maci- #27057 üzenetére
Komolyan, ezt neki honnan kellene tudnia?
A telefon használata annyira eltérően szubjektív lehet és bármi beleszólhat (akár egy vagy több app, erősebb, gyengébb wifi, gps jel, etc...amiket ő használ, te meg nem, vagy fordítva) egy SOT-ba is, hogy ezt kideríteni így ebben a formában lehetetlenség, neked kell kitesztelni.
Ha több sot időt akarsz és úgy veszed észre, hogy hiába teszel meg mindent, akkor, vagy az aksid szar, vagy bugos a rendszered, esetleg mind a kettő. Csinálj FR-t és teszteld tisztán, feltelepített xarságok nélkül. -
enemi
senior tag
válasz
-Maci- #27057 üzenetére
Szerintem attól függ mire használi a Google helyszolgáltás(szerintem a health is alapoz erre pl futáskor). Alapból,ha az ember mint térképet akarja használni akkor kénytelen a GPS-t, de csak ha ilyen ügyetlenségre,hogy ki honnan jelentkezik be és nem olyan húhadepontos eredmény érdekli akkor elég a másik kettő is. Wagyis a WIFI és mobilhálózat-ra tippelek. Wifi kikapcsolva attól még az adók távolságából is relatív pontosan tudja,hogy hol vagy(lásd meteo )és az úgyis bevan kapcsolva mindig,hacsak nem repülőmódban vagyol.Esetleg tedd wifit készenléti módba.
-
_ak_
addikt
válasz
-Maci- #27052 üzenetére
Amúgy külföldi fórumokat olvasgatva, nem mindenkinek jött be a tiltsunk le mindent és jobb lesz a fogyasztás. Miértet senki nem tudott mondani, de reset utan tiltások nelkul jobb lett az üzemidő. Én pl nem vettem észre különbséget, pedig amikor először belaktam a telót szintén amit csak tudtam töröltem / tiltottam. Másodjára nem nyúltam semmihez és ugyan úgy 4-5 óra SOT szokott összejönni, pedig.
így nem tűnik soknak, de minden létező dolog be van kapcsolva éjjel/nappal BT és szinkronizációk stb.Hozzáteszem, hogy kb másfélórát nem vagyok wifire csatlakozva naponta, szvsz ez sokat számít, ill. nálam a AOD is szép meredek görbét csinál merülésnek, látványosan jobb a készenléti idő azt kikapcsolva.
Szóval, wifi nélkül kocsiban egésznap, nem biztos, hogy elérném a 4 órát.
-
Loboda
senior tag
válasz
-Maci- #26982 üzenetére
Én ezt használom évek óta automatizálásra!
Teszi a dolgát, az akku fogyasztásba nem is szerepel, annyira keveset eszik. -
-Maci-
addikt
válasz
-Maci- #26987 üzenetére
Mégsem olyan eccerű a dolog! A Greenify-jal van valami anomália. Ha azzal zárom le, akkor kb 10/8 arányban nem lehet rögtön utána feloldani. Egyenlőre nem jöttem rá miért, de ha sikerül, referálok.
(Ha a gombbal zárom le, azonnal vissza is lehet nyitni Nova launchert használva is)
-
enemi
senior tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
-Maci- #26881 üzenetére
Amikor én felraktam a XEU-t. Nekem is merült, két FR -t is csináltam, rögtön egyet, mikor felállt a rendszer, mert előtte elfejtettem, de azóta (már a rengeteg használatot figyelembe véve) nálam ez szinte nem is merül. Elképesztő akkuidőt produkál, tehát más telefon reggel 100%-ról levéve a töltőről nekem már dél körül tölteni kellett, ebbe meg még van este vagy 10%.
Átlagos használat mellett, szerintem ez simán elmegy 3-5 napot is!
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
-Maci- #26804 üzenetére
Nagyon tetszik, köszi az infót!
Majd egyszer, ha eljutok Budapestiába csináltatok enyémre is.
Találtam videót -
törölt tag
válasz
-Maci- #26819 üzenetére
Beállítások - Értesítések. Itt kilövöd ami nem kell.
Gmailben tudod a szinkron gyakoriságát állítani.
Beállítások - Fiókok. Itt is ki lehet pár szinkront kapcsolni, pl. nálam a Twitter szinkront.Sőt, ezek után minden alkalmazásban külön szétnézek, hogy biztos nem szinkronizál-e magától. A nyamvadt Viber képes pl. arra, hogy bekapcsolja a WiFi-t akkor is, ha te kikapcsolod. Ezt Viberen belül tudod tiltani.
Annyi ilyen rejtett marhaság van még amire érdemes odafigyelni. -
Kasya
nagyúr
válasz
-Maci- #26807 üzenetére
Azert ne aggodj, ez csak egy velemeny, ami altalaban elszokott tunni itt a nagy fergetegben
Ha atlag felhasznalokent tekintek a 7.0-ra, nincs gond vele. Mindennapos hazsnalatra amugy megfelelo.
Ha van okos tv a kornyeken (nekem pl. Samsung van), akkor egy film elinditasanal alapbol felugrik egy kis ikon. Maskulonben ket modon lehet elerni.
- az adott programon belul Megosztas - SmartView
- az ertesitesi savon fent Gyors Kapcsolodas az okos tv-hez. Akkor a teljes telefont tukrozi a TV-re. -
Kasya
nagyúr
válasz
-Maci- #26805 üzenetére
Utana lattam meg, hogy te 6.0-t hasznalsz, en meg a 7.0 hianyossagait irtam le
A Launcher3.apk elvileg a Google alap cucca, ha jol tudom. A Samsung launchere amugy nem all le, nem fagy. Csak ez a hiba uzenet ugrik fel idorol idore.
A betutipus a 7.0 alatt a felso savban "zavaro" inkabb. nyujtott szamokkal irja ki az aksi szazalekot pl.A SmartView mindenre, amit amugy nem tudok kikuldeni a tv-re. Pl. jatekok (kontrollerrel), vagy film nezese (foleg ha mar az agyban jut eszebe az embernek letolteni valamit), esetleg mas programok kivetitese (pl. Twitch). Felhasznalotol fugg epp mire jo.
-
Kasya
nagyúr
válasz
-Maci- #26664 üzenetére
En nem hatagszom, orulok, hogy neked megfelel. Sajnos, en kritikusabb vagyok ezek szerint. Az S8-at pedig azert nem kar firtatni, mert a Samu az elmult evekben mar bebizonyitotta, hogy az uj modell megjeleneset mindig megvarja, hogy az elozo csucs keszuleket lefrissitse ra. Most ezt remeltuk megcafolni, de lathatoan a 7.0 csak nagyon lassan szivarog, aminek tobb oka is van.
Amiket en nehezmenyezek:
Atgondolatlan:
A betutipustol herotom van (ami a felso savot illeti), a menu tagolasa hagy nemi kivanni valot, a theme nincs egysegesitve (pl. full fekete temat allit be az ember, de a galeria feher marad a kep korul, vagy a hivas befejeztevel az ember kepebe vilagit egy full feher kijelzo, hogy "hivas befejezve").Az Edge Partnerek is silany lett (telefon leforditva ugye villogna kulonbozo szinnel a kedvenc partnereknel, de most minden hivas csak zolden vilagit, illetve a gyorshivas is nehezebb az Edge Panelrol a kisebb ikonok miatt).
A gyorshivas sem megy ugy, mint korabban: Ha a nevjegyre kattintottam, bejott a telefonszam es az osszes adat, majd fejemhez tartva a telefont tarcsazott. Most nem jon be az adat, mert kis felugro ablakban jelenik meg a "menu", hogy mely opciot valasztom.
Launcher3.apk kb hetente 2-3-szor leall (ami nincs hasznalatban, sot tiltva is lett). Vagy az energiatakarekos uzemmodban hiaba allitom be, hogy a hatterfolyamatoka ne zarja be, 5-10p utan bezarja (PL. Waze).... de meg sok kicsi xar van.
Az se tiszta szamomra, hogy minek "video mod, jatek mod, nagy teljesitmeny mod", mikor az alap (optimalizalt mod) ezt mind tudja. Ki az az elvetemult, aki mindig valtogatni fog... Raadasul a jatek modban HD-ben inditja el a jatekokat. Kenyelmetlen, felesleges ficsorok.
Az optimalizacional kozvetett modon erolteti rank a McAfee virusirtojat. Hiaba Optimalizalok (ami semmi mast nem csinal, mint uriti a cache-t es bezarja a futo ablakokat), nem adja meg a 100%-ot, mert nincs engedelyezve a virusirto. Valamint azt irja, +10p aksit erek el ha aktivalom....wtf.
SmartView hajlamos szakadozni, ha bejon egy messenger uzenet, vagy elforditom a kepernyot.
A WiFi intelligens halozatvaltasa is silany. Ha a WiFI modul alatt aktivalom, semmit sem er. Ha ugyanitt meg erosebbre allitom (wtf), akkor mar er valamit. A fejlesztoi beallitasoknal is bekapcsolhato. Ezt meg tesztelgetem hogy melyik er valamit, de nem mukodik 100%-osan. Holott 6.0 alatt meg lakason belul is hajlamos vbolt mobilnetre allni, most a haz elott a kocsiban sem akar mindig.
A magyaritas javult az utolso frissitessel, de meg mindig magyartalan nehol. Kis es nagy betuk sincsenek egyeztetve. Ezekhez pedig eleg csak a Beallitasok kozt nezelodni, mar talal az ember peldakat.
Es most csak ugy hirtelen leirtam ami eszembe jutott. Pedig meg lenne par dolog, ha a lista bovitese lenne a celom. Es a telefon lelki vilagaba bele se mentem (mert lusta vagyok rootolni, nincs erre most idom).
Hozzateszem, eloremutato is a 7.0, mert a deep sleep javult, az ejszakai olvasas funkcio nagyon tetszik es a Theme Store is sokat fejlodott. De ez meg nem lehet vegleges verzio...hogy miert? Mert nem sietnek kiadni mindenhova, valamint mert igy nem adhatjak ki az S8-at sem. Szvsz fog ez meg javulni aprilisig.
(#26668) -Maci-: Latom, kicsit elorehaladtam a dologgal. De alljon itt annak ez a hsz, aki meg nem valtott.
Hozzateszem, en nem a hibak miatt forumozok, nem a sirasok miatt gyujtottem enbnyi hsz-t. Bar, ugy kezdtem a "karrierem", erre tisztan emlekszem -
Parallaxis
addikt
válasz
-Maci- #26666 üzenetére
itt a kedves kolléga egy évvel korábbi szifon modelhez hasonlítva kicsinyítette le a készüléket valami ostoba gyerekjáték sebességével példálózva.
Hát ha a Samsung csúcskészüléke nem képes egy közel 2 éves játék zökkenőmentes futtatására sem, akkor milyen sebességről beszélünk itt? (És igen, ez nem a Samsung sara elsősorban, hanem a fejlesztőké, de a végeredményen ez mit sem változtat.)
Én le nem állok vitkozni olyan emberrel, akinek arra van igénye felnőtt fejjel, hogy játszon a telefonján... E miatt én se gondolkozni, se idegeskedni nem vagyok hajlandó! Ennél azért van értelmesebb időtöltés is...
Én se sokat játszom, de a játék az, ami egy eszköz valódi képességeit képes kihasználni.
Egy mail app, vagy e-book olvasó nem fogja megmutatni, hogy mit tud az adott készülék.Nekem inkább arról írjatok, hogy EZT valaki alátámasztaná, vagy megcáfolná e?!
Nekem vásárlás óta üveg van rajta és semmi gondom vele, míg sokak szerint nincs is rá megfelelő üvegvédelem
-
Parallaxis
addikt
válasz
-Maci- #26647 üzenetére
Na azért ne essünk át a ló túloldalára! Szerintem pedig az a butaság!
Nézzél már meg pár tesztet, itt is van cikk a Snapdragon 830-ról, hogy mit fog tudni.
1 magos teljesítményben még meg sem közelíti az A10 tudását és az egy tavalyi SOC, az idén kijövő iPhone-okban még fejlettebb lesz (és tetszik, vagy sem, egy mobil eszköz esetében még mindig az egy magra jutó teljesítmény számít a legtöbbet).Azt meg szintén nem kéne elfelejteni, hogy a fejlesztők sajna nem Exynos-ra (Malira) optimalizálják a játékokat, így lehet bármennyire is gyors az S7, vagy az eljövő S8, a játékok zöme nem fog rajtuk hibátlanul futni.
Ezt a Samsung is tudja, nem véletlenül van a rendszerbe integrálva a Game Tools és nem véletlenül lehet lejjebb venni a felbontást (itt is többen tesztelték, az akku szempontjából semmit nem jelent, csak a számítási terhelést csökkenti a játékok esetén).Szerintem Te még nem fogtál a kezedben ájfont, ezért inkább nem is reagálok...
Itt az asztalon egy 2 éves iPhone 6 és tetszik vagy sem, a játékok hibátlanul futnak rajta, míg az S7 Edge-n biza van néha akadozás (halkan jegyzem meg, hogy a közel 5 éves iPad 3-mon, amin már maga a rendszer bizony kicsit nyögvenyelős, de a játékok még mindig zökkenőmentesen futnak).
Az S7 Edge szép, van egy csomó szuper jó tulajdonsága, de azért nem kéne homokba dugni a fejet és hamis dolgokat állítani a konkurenciáról (főleg nem a sebesség tekintetében, amiben az iOS eszközök mindig is előnyben voltak).
-
Parallaxis
addikt
válasz
-Maci- #26612 üzenetére
Én olyan lassú androidos telefont még nem láttam, mint amilyen lassú a szifon!
Azért butaságokat nem kéne terjeszteni
Talán már az S8 megközelíti azt a sebességet, amit a tavalyi iPhone 7 fel tud most mutatni.
(Amíg az S7 Edge-n egy Asphalt 8 képes szaggatva futni, addig ne beszéljünk itt a konkurencia ellen.)A 30%-os éjszaki merülés elég ritka és a legtöbbször user hiba. (de van 3 napod, hogy visszavidd, ha pont kifognád).
Nem user hiba, hanem Android hiba.
Nem a felhasználó hibája, ha az Android rendszer lezabálja néha az aksit minden előzmény és magyarázat nélkül.nagyon kúl, hogy "nincs széle" a telefonnak.
Ja, "kúl", csak éppen semmi gyakorlati haszna és inkább zavaró a használatban, mint előnyös. De legalább valóban szépen néz ki.
-
enemi
senior tag
válasz
-Maci- #26627 üzenetére
Lassan csak megvilágosodunk...Szóval zug GSM...teremgarázsban...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
-Maci- #26572 üzenetére
Hát persze, meg ahogy Móricka gondolja.
A Samsung nem vállal garanciát arra, hogy ha a telefon beázik, akkor azt majd garanciában cserélik. Ha te kihúzod a SIM tartót és beázik, akkor tudod mi fog történni?
A Samsung lecseréli az elszíneződött indikátort, visszazárja a SIM tálcát és beleteszi vízbe, pont olyan feltételek mellett, amivel hirdeti, hogy úgy biztos nem ázik be. Aztáén ha nem ázik be, akkor egyértelmű, hogy nem zártad be, vagy direkt élsz vele vissza, ha meg beázik, akkor az más kérdés. (Csak, hogy nem igazán fog beázni, ha az a SIM tálca a helyén van).
Már bizonyítva is van az, hogy nem rendeltetésszerű használattól ázott be...
Sok sikert a csaláshoz. Nem értem az ilyen embereket.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
-Maci- #26623 üzenetére
De legalább meg lehet fogni anélkül hogy osszenomnek mindenféle gombokat, legkínosabb a like messengerben.
Nekem a nillkin frost+fólia vált be esés ellen. Már sokszor potyogott le pofaval lefelé is, legutóbb lépcsőházban, ráadásul úgy hogy amikor utána kaptam még jobban elhajtottam, neki a lépcső élének. Halisten semmi baja nincs. Kopp kopp kopp.
-
gerner1
nagyúr
válasz
-Maci- #26598 üzenetére
Olyan nem lesz. Valamiért, a készülék korlátozza a sebességet, vagy az adatbusz limit miatt nem hozza egyik kártya sem azt, amit a belső tároló tud. A Pro+ sem hozza. PC USB3.0 portban egészen más értékekeket hoz. Van EVO, EVO+, Kingston Ultimate, Sandisk Mobile Ultra kártyáim, de ezek nálam mind jobban teljesítenek USB3.0 -ban.
-
gerner1
nagyúr
válasz
-Maci- #26596 üzenetére
Pro+ 128GB , de a Sandisk Ultra Premium edition, Strontium Nitro Plus is nagyon jók. Mérlegelni kell, hogy mire van szükség, és lehet akár más is...
-
enemi
senior tag
válasz
-Maci- #26584 üzenetére
Nem vandalizmus ez..beázhat "normál" körülmények közt is.Mélyebbre vitted,nagyobb nyomású víz érte stb. Gondolom,ha kivesz a tálcát,és látja,hogy az indikátor jelez akkor megvizsgálja magát a tálcát és annak szigetelését,majd erre oda figyelve kezdi meg a mókolást,hogy mint Kalambó kiderítse mi is történhetett.
-
gerner1
nagyúr
válasz
-Maci- #26572 üzenetére
Szerintem a microSD , alapértelmezésben a rendszer sebességet nem befolyásolja. Legalább is a görgetés, lapozás, redőny lehúzás alapdolgokat nem.
Iránytűt megnézetem (edge panel, oldalról behúzva..). Én szimplán érintettem a mégse lehetőséget, és a jó irányt mutatja. Persze, biztos van olya helyzet, amikor indokolt a kalibrálás.
Nekem nincs probléma a vízállósággal. Többször is fürdettem már, semmi baja. Az a beázás, ami a hivatalosan megadott időtartamon túl, vagy a megadott mélységen túl -> okokra vezethető vissza, az nem gar. meghibásodás. Szóval, én a nyitott sim slot -tal áztatás verziót is kerülném.
-
RaveForce
veterán
válasz
-Maci- #26502 üzenetére
Valszeg tenyleg gond lehet nalad mert 1-2 honapja ahogy kijott a beta nougat tobb nougatos telefonnal is osszeeresztettek es javareszt a samsung volt a leggyorsabb, de meg a multitasking is, eleve mar a belso tarolos is sokkal gyorsabb mint amit a sony vagy mas hasznal, szal vagy tenyleg baj van nalad, vagy csak az ido szepitette meg az emlekeket
-
alcapone386
őstag
válasz
-Maci- #26482 üzenetére
Ezért is mondom, hogy szerencsém van hogy kifogtam az enyémet. Feloldás beli problémám még nem volt, de az igaz hogy 6.0.1 alatt voltam elérhetetlen. 7.0 óta ez se jött elő. Az a baj a gyorsasági dologgal, hogy egy rossz animáció is bekavarhat. Ami nem tagadás az az, hogy az optimalizáció eddig nem volt a samsung erőssége, de s7e-el akkor is sokat léptek előre.
-
becikem
tag
válasz
-Maci- #26482 üzenetére
Ne haragudj, de minden hsz-edben leírod hogy fényévekkel gyorsabb volt a z3. Most már írnom kell mert ezt nem tudom értelmezni. Valami nagy gond van nálad mert igaz, hogy én már 7.0n vagyok de bármire rányomok azon nyomban reagál. Ennél mi a fényévekkel gyorsabb? Gondolattól is reagál? Az sd kártyád milyen sebességű és mikor volt formázva? Az is tud ám anomáliákat okozni. Ha az jó akkor a teló tuti hibás. Egyszerűen értelmezhetetlen a fényévekkel gyorsabb sebesség nálam. Kikapcsoltad az animáciokat? Másnál mi a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- BestBuy topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest