-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
HUTCHDB #20515 üzenetére
nálam úgy volt, hogy csak akkor jött elő ha wifi be volt kapcsolva, és akkor x idő mulva nem tudtam hívást indítani, de valszeg y idő mulva meg magától is visszatalál a helyes útra
csak volt már h kaptam sms-t hogy nem értek el, meg más hálózatról meg nem is kaptam értesítést se csak mondták hogy nem tudtak hívni, ez a bosszantó nem az ha nem tudok hívást indítani, az nem érdekelne
-
Keem1
veterán
válasz
HUTCHDB #20241 üzenetére
Hálás köszönet.
Így viszont a Samsungot nem értem, miért nem eleve így adta ki az AoD-t. A megjelenéssel kaptunk egy nulladik verziót, az elsőért meg imádkozni kellett hónapokon keresztül???szabyka95: ha letakart kamerával fotózol jpegbe, az se lesz csont fekete, mert a képfeldolgozó mindenképp megpróbál javítani rajta. De rawban fotózva már más a helyzet, próbáld ki mindkettőt, meg fogsz lepődni, de főleg a jpeg képen.
-
törölt tag
válasz
HUTCHDB #19874 üzenetére
Ha arra gondolsz, csak úgy látod a friss emailt ha megnyitod az alkalmazást és manuálisan lefrissited akkor csatlakozom, ilyen nálam is néha előfordul.
3 Gmail fiók megy viszonylag nagy forgalommal. Az üzemidő viszont nagyon jó 6-8 óra edge-en és 5-6 óra sima s7-en. Lehet több is ha WiFi mellett sokat böngészek.Ahogy Jack Oneill irja nálam is sok gyári szar kisavazva. Nem is nagyon érdekel a Nougat, nálam minden jó így ahogy van, kivéve az agyrém messengert. Ahelyett meg most a 90-essel próbálkozom.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
HUTCHDB #19874 üzenetére
Nem tudom, mi lehet nálad. Az emailekre az előbbiekben adott tanács talán segít, lehet tényleg alvó módba küldi neked valami program. De kijelzőidőben nagyon kevés a 4 óra egy S7 edge-hez képest. Én nem tudok 6 óra alá menni
Ez az átlag, a kirívó pedig a 8 óra. Most hétvégén utaztam egyetemre, 2 óra oda és 2 óra vissza. Ez idő alatt folyamatos mobilnet és net, facebook, messenger, chrome, tehát oda-vissza 4 óra. Közben 20 percet ezért aludtam is, mert fáradt voltam a hajnali buszon
A lényeg, hogy este,amikor hazaértem (suliban szintén bekapcsolva a net, de békén hagyva a teló) 70%-os volt az akku. Szerintem ez nagyon brutál teljesítmény.
Nem tudom, az számít-e, hogy sok gyári szart letiltok, ami nem kell. -
Kasya
nagyúr
válasz
HUTCHDB #19854 üzenetére
Az uzemido rovidsege a leggyakrabban egy Android hatterfolyamat. S6 topik osszefoglalojaban ott van par tanacs.
A problemaddal nem vagy egyedul, en megertem. Bar szerintem eddigi legjobb androidos telefon, engem is hulyenek neztek, mikor masok altal nem tapasztalt hibakat irtam le es valtottam
-
Deck
titán
válasz
HUTCHDB #19850 üzenetére
"Az uzemido kozel sem eri el a kivant szintet (nevezhetjuk egyszeruen gyengenek is), sok helyen vannak laggok, akadasok, sokszor elofordul, hogy nem jonnek meg a mail-ek idoben, csak akkor, ha a kepernyot feloldjuk, es tobb olyan funkcio nem mukodik, ami nekem szukseges (ilyen pl. a hivasrogzito megfelelo jogszabalyok betartasaval)."
Max nálad..
Egyik főzött rom sem ér annyit, hogy ne legyen garanciám. NEKEM. Nem nagy cuccok. Tudom rengeteget romoltam régen.
De döntsön mindenki saját belátása szerint de utána ne sírjon itt.
-
törölt tag
válasz
HUTCHDB #19837 üzenetére
Jók persze, de ahogy Te is írtad nem mindenhol értek egyet a cicussal.
Maga a telefon egy kicsit sem érdekel. Jövőre az s8 gondolom a pixeknek is odaver. Az s7 páros azért ne feledjük el, hogy lassan 8 hónapos modell, de közel a modellciklusa végén még mindig a legkobbak között van.
-
legenda9302
csendes újonc
válasz
HUTCHDB #19681 üzenetére
Kamera nem tul elesen fokuszal.valamiert .. az messenger alkalmazas folyamatosan frissiti magat mikor mar mindenfele frissitest letiltottam a play aruhazba . Meg bekapcsolasnal kell neki kb 2perc mire felall a rendszer . Es a gps-t meg meg sem emlitettem hogy eleg gyakran hasznalom napi szinten es nem talal gps jelet probaltam mar gmaps-el meg waze de mindkettonel fent all a hiba
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Burt1793
veterán
válasz
HUTCHDB #19173 üzenetére
Oké, ez mondjuk két kártyás teló... a google play szolgáltatásokat lehetne talán kicsit visszafogni, amúgy nincs semmi különös a fogyasztásodban. A kijelző csak 10%-ot merített, de sok mindent használsz, ez még akár normális is lehet.
Inkább az a gond, hogy két kártyád van és mindkettőnél viszonylag gyenge térerő látható a screenshoton is.
Amikor -100dbm alatti a jel, akkor eléggé dolgozik a térerő tartásán a teló, merül is rendesen.Illetve azt se felejtsük el, hogy a 7-es béta rendszert használod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest