Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Hát erre csak akkor kaphatnánk választ, ha szétszednénk jobban egy eredeti Samsungot és egy Nillkint is.
De ne felejtsük el, hogy a nagyobb nevű gyártók is számtalan terméket gyártatnak Kínában, a Kínai gyártás nem egyenlő a silány minőséggel. Attól még lehet minőségi is egy termék meg silány is.
Amúgy meg simán el tudom képzelni, hogy a Samsungosban nincs ilyen kifinomult processzoros vezérlés és jobban veszteséges a töltés vele, így több veszteséghőt termel, és ennek elvezetésére kell bele a ventilátor. A Nillkinben pedig a kifinomult vezérlés miatt kisebb a veszteség, nem melegszik annyira, hogy kelljen a léghűtés. De ezt a gyanúmat csak a két töltő komolyabb vizsgálatával lehetne alátámasztani, csak hangosan gondolkodtam.
Amúgy közben meg rájöttem, hogy van a Nillkin töltőm papírdobozán egy hologramos eredetigazoló matrica!
Ennek a matricának az alján le kellett kaparni egy csíkot (mint a sorsjegyeknél) és találtam egy 20 jegyű eredetiség ellenőrző egyedi kódot!
Ezt a kódot beírtam beíram a Nillkin Anti-fake Center oldalán itt: [link], és tádáááám, kiírta, hogy eredeti a cuccom és ez volt a legelső alakolom, hogy ezt a számot ellenőrizték.Őszintén szólva csalódtam volna, ha a Banggood-tól hamis cuccok kapok. Ők nagyon kényesek arra, hogy hamis termékeket ne áruljanak. Nem úgy, mint az ebay, aliexpress, stb. Szóval ez tutira eredeti.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest