- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
philipe
tag
Sziasztok!
Debrecenben tudnátok ajánlani megbízható helyet ahol a hátsó kamera üveget belül megtisztitjak vagy cserélik? Olyan mintha por lenne a lencse és az üveg között..
Köszi. -
philipe
tag
válasz
tomkranich #7710 üzenetére
Szia, írj már légyszíves egy CSC kódot.. Köszi
-
philipe
tag
Sziasztok!
Nemrég nézegettem a kamerát és belül csupa por.. Ennek a tisztítására van módszer? Köszi -
philipe
tag
Független telóra a fentebb olvasott Smart Switch alkalmazasaval, full mentés aztán telepítés, nem igazán volt egy kerek óra.
-
philipe
tag
Megvettem délután.. Azóta most jutottam a telefonomhoz.. A nejem a székbe kapaszkodott a videokat látván, a gyerkőcöt is alig tudtam leszedni róla.. Tény, hogy nem tűéles a kép, de hihetetlen élmény.. A játékokat holnap próbálom ki, de van olyan amihez gamepad kell, az meg nincs.. Még ..
én azt mondom próbálja ki mindenki a boltban - lehetőleg ülve, mert én majdnem osszetortem egy asztalt itthon - és döntse el maga.. Sok a fizetős tartalom, de szórakozni hatalmas.. Sztem fülhallgatóval az igazi.. A képek brutálisak, élesek.. De teriszonyosoknak nem ajánlott minden videó..
-
philipe
tag
Sziasztok !
VR-t vett már valaki ? Nagyon gondolkodom egyen , és el is rakattam .. de hátha valaki tapasztaltabb lebeszél ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Bundle topik
- Gamepad
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest