- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákkk
addikt
Ezt a nemértem azért ezek képek elég ütősek egy telefontol.
A kevés fényt ez se szereti de kompakt gépek szintjén van már.
Ne egy dslr képességeit és minőségét várd egy telefontol.
A nagy előnye hogy ez mindig zsebben van. Egyébbként manuálba elég jó képeket lehet vele lőni.
Én elégedett vagyok vele.És ezt úgy mondom,hogy a csúcstechnikát a használom fotózásban a munkám során☺ -
Icetee
aktív tag
Ezek nem elég szépek?
Szerintem teljesen rendben van. A többi a beállításon múlik.
Volt Nokia 808-as telefonom, ami ugye a fotó király telefonok terén. Nálam nem igazán szuperált úgy ahogy vártam. Azt mondták hogy ahhoz hogy szép képeket csináljak vele, meg kell tanulnom fotózni
És tényleg van benne valami, mert akinek eladtam küldött pár képet és mint ha nem is azzal csinálták volna, mint amit én használtam ezelőtt -
guriga1234
addikt
Nekem van egy KINGSTON 64GB Micro DTDUO3/64GB OTG microUSB+USB3.0 Pendrive-om. Arra bármikor ki lehet másolni a képeket/videókat, utána már le is lehet törölni a telefonról, így felszabadul a hely. A telefon látja a Pendrive-on lévő tartalmat, tehát lehet közvetlenül nézni róla a képeket/videókat.
Persze lehet használni bármilyen egyszerű pendrive-ot is, csak akkor kell egy OTG kábel is. -
-
pedro7
tag
Igen,azt tudtam, hogy új névjegynél vagy meglévő szerkesztésénél meg lehet adni melyik csoportban
legyen a kontakt. De hol láthatóak a csoportok ? Hogy pl.kik vannak benne vagy hányan vannak benne ?
Más készülékeknél a névjegyek mellett van egy külön csoportok fül.És ezt az automatikus üzemmód váltást hol tudom beállítani ? Mert nem találom.
-
freezespider
tag
Ahogy az elején írtam, amikor egy napos volt a telefonom, kipróbáltam ezt a funkciót, és nagyon megtetszett!
Egyből az időt mutatta a jobb szélen, ami két nap után eltűnt. Azóta csak frissít, vagy jobb esetben a yahoo -t mutatja, ami nem érdekel.
Hogy miért kell?
Egész nap kocsiban használom, és a közép konzolon van. Sok esetben nagyon jó ha mutatja ... -
Kékes525
félisten
Szűz rendszer telepítése odinnal, majd a recoveryből Wipe data és Wipe cache. Utána optimalizálás:
1. Kapcsold ki: [link]
2. S6 összefoglalóból: "Hogyan tudom növelni a akkumulátor üzemidejét?
- Kapcsoljuk ki a legördülő értesítési sávban azt, ami nem kell (Bluetooth, GPS, WiFi, Adatkapcsolat stb.)
- Használjuk az automatikus fényerőszabályzást. Átlag használat mellett az 50%-os érték elég szokott lenni.
- Kapcsoljuk be az Energiatakarékos módot, ha nem végzünk nagy processzor igényű dolgokat a telefonon. Ez leszabályozza a CPU-t. Egyes helyeken a telefonon lassulás érezhető utána a működésen.
- Használjunk abszolút fekete hátteret és minél több feketét tartalmazó témát. A teljesen fekete szín a kijelzőn nem jelenik meg, inaktív az AMOLED."3. Szükségtelen programok szolgáltatások tiltása Debloater-el vagy Package Disabler Pro -val.
-
Kékes525
félisten
Ezzel gyorsan letudod tölteni: Samsung firmware downloader & checker
-
Kékes525
félisten
Például ezzel: Phone INFO ★Samsung★
A magyar független region code: XEH -
Kékes525
félisten
Csak nagyon óvatosan és körültekintően, mert eléggé ismeretlen a terep:
Flash anything on G925F without tripping Knox -
passat77
tag
Sajnos szerintem nem lett vízálló, inkább csak ütésálló. Cserébe teljesen megváltozott a telefon karaktere. Nekem egyre jobban bejön, lassan 1 hónapja van meg. Az elején nagyon zavart a súlya, de hát valamit valamiért. Nem sajnálták ki belőle az anyagot! Tényleg minőségi tok. Aki kecses telefont akar továbbra is annak nem ajánlom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elektromos cigaretta 🔞
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest