- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
passat77
tag
Sziasztok!
Az XEU-s 7-es firmware-t odinnal bátran feltehetem a t-mobios s6e-re? A TMH-s akármit csinálok nagyon merül, sajnos szaggat is. -
passat77
tag
Nos visszament a 6.0.2
Tegnap ez a csuda új 7-es android még azt is produkálta, hogy nem érzékelte a töltőt! Reboot, utána egy darabig töltött és megint nem látta. Esküszöm nem értem ??? Pedig b@ssza a csőrömet a 7-es nagyon. Várok vele, maradok addig 6-oson. Persze ez ne vegy el mások kedvét a nougattól.... -
passat77
tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem linkelni 4 fájlos 6.0.1-es t-mobilos firmware-t ODIN-hoz?
-
passat77
tag
Mit értetek 4 fájlos verzión? md5 a kiterjesztése ha winrarral belenézek tele van img fájlokkal.
-
passat77
tag
válasz
Bandita4141 #7625 üzenetére
Most ezt szedem:
https://www.sammobile.com/firmwares/download/124541/G925FXXS5DQA1_G925FTMH5DPL1_TMH/ -
passat77
tag
Sziasztok!
Lassan 1 hét elteltével megosztanám veletek a 7-es androidra való frissítés utáni élményeimet:
T-mobilos telefonról van szó. Buhera nélkül frissült. Sajnos pozitív dolgot nem tudok mondani rá!
- lassabb,
- a felület szerintem rusnya,
- most már 1 napot sem bír az akksi,
- akadozik a böngésző görgetéskor,
- íráskor nem reagál a bevitelre egyből, laggol
- átláthatatlan a menüje,
- a kamera app is lassabban indul,
- eddig még soha nem indult újra magától (most már ezt is produkálta egyszer),
Összefoglalva: egy eröltetett fos ez az új 7-es android !!!!
A kinek még nem jött meg a frissítés az nem feltétlenül kell, hogy bánkodjon. Én is napi szinten nyomkodtam, hogy mikor érkezik meg. Nálam megy vissza a 6.0.1A kérdésem: odin-nal visszarakhatom a letöltött gyári t-mobil-os 6.0.1-es firmware-t ? Ugrik a KNOX 1-et ? Működik a downgade ?
A lényeg: frissítés után volt wipe data / factory reset !
-
passat77
tag
Sziasztok!
Tudom , hogy nem ehhez a topikhoz tartozik, de a lányom galaxy trend (s7560)-jére fel akartam tenni a twrp-t recovery clockwork-ból. Sajnos rossz twrp.zip-et töltöttem le. Azóta be sem tudom kapcsolni, csak a fekete képernyő..... Se recovery, se download mod. Ezt akkor most benéztem végleg ? Ha valaki tud segíteni megköszönném!!!!
-
passat77
tag
Sziasztok!
Egy ideje eltünt a predektív beviteli mód a samsung billentyűzeten belül
Hard reset után visszakaptam, de most megint eltünt mire ujra belaktam. Elvileg csak a számomra nem fontos gugli és t-mobile appokat tiltottam le. Mit szúrok el mindig? (1,5 évig semmi gondom nem volt)
-
passat77
tag
T-mobilos 6.0.1-re fel lehet rakni a független gyári romot?
Ha igen hogyan? -
passat77
tag
Sziasztok!
Ha odin3-al rakom fel a romot akkor szüz új rendszerem lesz? A képek is törlődnek ilyenkor?
A telefon t-mobilos, fel lehet rakni rá a független gyári romot? -
passat77
tag
válasz
nemtomivan #5126 üzenetére
Nekem a package disabler pro app oldotta meg végül a problémát. -
passat77
tag
Nem nyert
-
passat77
tag
Köszönöm, próbálom is.....
-
passat77
tag
#5101-re senki?
-
passat77
tag
Sziasztok!
A legutobbi frissítés óta (6.0.1) a galéria alkalmazás "com.samsung.faceservice" hibával leáll ha szerkeszteni akarok mondjuk egy képet. Nállatok is ugyanez történik? Lepróbálnátok!
-
passat77
tag
Sziasztok!
S6 edge-t (6.0.1) lehet-e büntetlenül (garancia vesztés) rootolni?
-
passat77
tag
válasz
tomee007007 #3164 üzenetére
Ennyi!!!!
Köszönöm szépen!
-
passat77
tag
Sziasztok!
Megmondom nektek a megfejtést!
Egy fake (demó) telefonról beszéltek! Ugye, hogy ugyeAz a büdős életben nem fog veszíteni a töltöttségéből, igaz nem is lehet vele telefonálni! (sem)
Link: http://m.aliexpress.com/item/32450594338.html
-
passat77
tag
Sajnos szerintem nem lett vízálló, inkább csak ütésálló. Cserébe teljesen megváltozott a telefon karaktere. Nekem egyre jobban bejön, lassan 1 hónapja van meg. Az elején nagyon zavart a súlya, de hát valamit valamiért. Nem sajnálták ki belőle az anyagot! Tényleg minőségi tok. Aki kecses telefont akar továbbra is annak nem ajánlom...
-
passat77
tag
Ha valakit érdekel én egy ilyen lovemei tokot vettem innen: http://www.aliexpress.com/item/LOVE-MEI-Dirt-Shock-Water-Proof-Powerful-Cover-For-Samsung-Galaxy-S6-Edge-Waterproof-Case-5/32347136365.html?spm=2114.01020208.3.31.Da42Sh&ws_ab_test=201407_2,201444_5,201409_4. Teljesen megvagyok elégedve vele, igaz az elején hatalmas nehéz tepsinek tünt benne
-
passat77
tag
Sziasztok!
Használ valaki s6 edgére lovemei tokot?
Vélemény róla? Sajnos elég koszolós munka közben használom a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Háztartási gépek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest