-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabes13
tag
válasz
Bpetya57 #5270 üzenetére
Üdv! Annyiban hozzàszolnèk a tèmàhoz amit ìrtàl, èn egy ablak gyàrban melòzom mint üvegcsiszolò. Küzdöttem fòliàkkal persze feljött mind, tokkal is de egyik sincs màr. Nàlam a kijelző az úgy nèzki mint a szàntàs 1-2 mèlyebb karc de sok hajszàl karc ugyan az a kereten is.
Munkatàrsamnak bőr tokban van az övè makulàtlan, szerintem a munkaterület nagyban befolyàsolja a kijelző karcàllòsàgàt. Az enyèmnek màr mindegy de valòszìnű a következő telòmnàl nekem s bőrtokban lesz, nem tùl szèp de ha vèd akkor lesz.Minden jòt!
-
Gabes13
tag
Üdv! Volt itt valaki a múltkor,aki ìrta hogy főzött romot használ. Nem emlékszem rá ki volt de ha vagytok többen segìtség kellene. Köszönöm!
-
-
Gabes13
tag
Annyit fűznék a függetlenìtéshez, hogy egyszer csináltam neten egy lg g2 telóval vodás volt, azt hiszem volt vagy 5 $ ha jól emlékszem de azóta is hibátlanul működik és soha nem volt vele gondom a sim kártyával. Viszont ha garis a készülék érdemes nem csinálni semmit vele, mert nálam is volt kijelző probléma és a gari ugrott a függetlenìtéssel.
Minden jót! -
Gabes13
tag
Én sem azt várom el egy telefontól hogy fényképezőgép szintet hozza. De a kollegám s6 edge telója szebb képeket lő mint az enyém valószínű hogy a szenzor ugyanaz mint az enyém de látványosan szebb. Élesebb részeletesebb nem tudom az okát, gondoltam már rá hogy a szenzor szar vagy valami....
-
Gabes13
tag
Üdv! Érdeklődnék hogy DISPLEX nevű polìr pasztával van-e valamilyen tapasztalata?? Köszönöm!!
-
Gabes13
tag
Vaaki tudna dobni egy 5.1.1 linket? Odinnal raknam fel, köszönöm!
-
Gabes13
tag
Udv! Ezeknel a teloknal a szoftver frissites hogy mukodik? Tehat ahany keszulek annyi? Jel
en esetben nekem g925f-es van. Odinnal frissitenem adnek egy eselyt neki meg szerviz elott. Irorszagban vasarolt telefon, voda. Koszonom -
Gabes13
tag
Mèg egy kèrdès! Az szolgáltatói hiba hogy csak a vodás sms-ek jönnek meg? En tudok kuldeni barhova
Köszönöm!
-
Gabes13
tag
Udv! Nem reg szereztem zoldbe egy ilyen telot, par napos. Az letezik hogy a kameram szar lehet vagy gyenge?? Fotoztam hetvegen allatkertben es eleg gyengek a fotok. Zajosak, eletlenek valamint letoltottem egy camera app-ot nem tudom mar melyik es azzal egyaltalan nem talalt fokuszt, de a gyarival minden oke. Lenyeg hogy a sony z2 kameraja szebb kepet lo jelenleg.
Koszonom!c
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mercedes topic
- Yettel topik
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest