- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok!
Gyors helpet kérek szépen!A feleségem nem tudja feloldani az S6 edge-t; amikor a feloldó jelszót gépelné be azt, az üzenetet kapja, hogy "A Samsung billentyűzet leállt".
Eddig próbáltuk sikertelenül:
- újraindítás
- szoft reset (bekapcs + hangerő le)
- SIM ki-be.Mi tehetünk még?
Köszönöm!Megkérdezem a normál S6 topikban is.
-
A feleségem tegnap megvette az S6 edge-t arany színben. Nagyon szép, tényleg mint egy ékszer.
A három éves S3-asát váltja, utóbbi nagyon bejött neki, használja rendesen és az eredeti akku még mindig bírja a gyűrődést.
Összességében a hardver nagyon OK.Ami gáz, az a nyomorult touchwiz, hogy tudtok ezzel együttélni?!
(költői kérdésnek szántam)
-
válasz
tomee007007 #4233 üzenetére
Ne kend szilikonnal (feltéve, hogy azzal ápolod), jó és nem drága a Lidlben kapható W5 matt műszerfalápoló kendő.
-
válasz
caska1991 #4182 üzenetére
Ezt a kérdést én is feltettem itt, de főleg a feleségemnek, ő szeretne S6 edge-t. Szerintem érdemes megvárni a február 22-i (?) MWC-t, ahol bemutatják az S7-et.
Akkor eldöntheted, hogy neked esetleg az új S7 edge kell, ill. ha maradsz az S6 verziónál, akkor annak vélhetően valamivel jobb ára lesz. -
Sziasztok!
A feleségem szeretné cserélni a 3 éves S3-asát, mindig Samuja volt, így most is ezt, az S6 edge-et preferálja. Pár kérdésben segítsetek lécci, nem vagyok otthon Samsungban!
1. Van valami típushibája az S6 edge-nek?
2. Van értelme ezt választani a sima S6 helyett? (tudom, jobban néz ki, de drágább is)
3. Nem várható most a közeljövőben áresés, lassan 1 éve van már a piacon?
4. 170 ezer körül (27% ÁFA-s ár kell), függetlenül jó árnak számít?
5. Az arany színű (Gold) nem kopik jobban pl. a fehérnél?
6. Qi töltős a hátlap szériában, vagy külön kell hozzá ilyen hátlapot venni?Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest