- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baku
aktív tag
válasz
pacsaimario #1642 üzenetére
Na azért ennyire nem írnám le a zoomot... Nekem 4.2.2-őn semmi gondom nem volt vele. Sem lassú nem volt, az optika talán ha 2-3 alkalommal nyílt ki, kezdettől lencsevédőt használok, így por nuku...
Ott viszont nagyon elcseszték a samuék, hogy egy ilyen készülékhez alapból normális lencsevédőt kellett volna adni...
Most vettem egy ratyi gagyi kínai led projectort. (Arra amire nekem kell megfelel, nem vártam tőle csodát...)
25 ropi az ára, de olyan első osztályú szilikongumi lencsevédő van rajta, hogy le a kalappal...
A zoom miért nem érdemelt meg egy hasonlót????Az akku használattal is ki vagyok békülve: Egy ilyen tudású készülék, ilyen felbontású és fényerejű kijelzővel ennyit kell hogy zabáljon, nincs mese. Nekem átlagos használat mellett (egész napos wifi vagy 3G kapcsolattal) 12-14 órát bír. Ez nekem általában elég. Ha netán mégsem, mert úton vagyok, akkor van egy plusz akkum külső töltővel, így elvagyok...
Aki extra hosszú készenlétre vágyik, az vegyen Nokia 5110-et, az egy hétig is bírta...
Most ettől a buta és elcseszett 4.4.2.-től vagyok ki(t)kattanva, de ezt is megoldom hamarosan... -
Baku
aktív tag
válasz
pacsaimario #1635 üzenetére
A Chrome leállás sztem Chrome hiba... Azt sem érdemes állandóan frissíteni, mert egyre rosszabb lesz...
Próbálj ki egy régebbi verziót! -
stamas80
tag
válasz
pacsaimario #1627 üzenetére
Most érkezett, érkezik hivatalosan a KK, szerintem L nem lesz már rá!
-
djcool
tag
válasz
pacsaimario #1618 üzenetére
Helló!
Igen,ez a legújabb! 2014.decemberi kiadású (az UBNI végű novemberi).
Nekem is T-s C105-öm van, délután dobtam fel Odinnal(install után teljes hardreset,wipe) és eddig egész jó, pörgős.
Persze használni kell, de remélem nem lesz semmi gáz (az UBNI-val sem volt).
Ráadásul ez XEH, tehát kifejezetten magyar régiós.Üdv!
-
kakuk100
őstag
válasz
pacsaimario #1606 üzenetére
Így igaz. Ha van kameravédő akkor remélhetőleg nem lesz poros. Nekem megjelenés óta van meg a telefonom, de még eddig sikerült megúszni vele a porosodást .
-
kakuk100
őstag
válasz
pacsaimario #1604 üzenetére
Gratulálok. Fogsz kapni gyári frissítést, de én jobban szeretem a magam feltenni Odin-al az új romot. Majd Te eldöntöd, hogy melyik a jobb neked. Ne felejtsd el, hogy ha új romot raksz fel előtte gyári visszaállítást kell csinálni, hogy minden jól működjön. Persze előtte mindent menteni kell.
-
pacsaimario
csendes tag
válasz
pacsaimario #1603 üzenetére
Sikerült!Nagyon nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
-
pacsaimario
csendes tag
válasz
pacsaimario #1602 üzenetére
Amúgy most mindent gyári beállításra tettem,most kezdek neki majd a frissítésnek,írok majd,ha elakadok,vagy ha sikerült
Köszönöm!És drukkoljatok
-
laszlolczka
őstag
válasz
pacsaimario #1598 üzenetére
De ott a magyar 4.4.2 XEH is.Szerintem azt tedd fel.
-
kakuk100
őstag
válasz
pacsaimario #1598 üzenetére
A telefont download módba teszed:
Telefont kikapcsolod, hangerő gomb le + középső gomb + bekapcsoló gomb. Letöltöd az Odin 9 et.
Megnyitod az Odint, a telefont összekötöd az adatkábellel, ekkor látod, hogy az Odinban az ID COM alatti rész besárgult, vagy bekékült ha a letöltött Rom-ot betallózod az AP ba és start. Mikor kész újraindul a telefon. -
pacsaimario
csendes tag
válasz
pacsaimario #1596 üzenetére
Ilyen New Zelandi firmware-t töltök,abban akkor van magyar nyelv is?
-
pacsaimario
csendes tag
válasz
pacsaimario #1595 üzenetére
Ezen a Sammobile-os oldalon most csak 4.2.2-es android van,vagy mi?
-
kakuk100
őstag
válasz
pacsaimario #1593 üzenetére
Szia! Romot le tudsz tölteni a Sammobile oldalról. Regisztrálni kell,és Odinnal tudod feltenni. Bármelyik európai jó, van benne XEH kód. Ha azt akarod hogy minden jól működjön akkor jó ha törölsz mindent. A Product kód átállításánál úgy is töröl mindent ezért csinálj mentést. Igen a Vibert nem csípi a telefon. Jobb ha törlöd.
Használj Skypet azt szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest