- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthsmoke
Korrektor
Szia!
Köszi, hogy foglalkoztál a kérdéssel.
A Samsungok CTIA szabványúak, de itt nem ez a gond. Nekem is van egy eladó Sony Ericsson LiveSound fülesem, ami OMTP.
Amit vettem, az nyíltan Galaxy-kompatibilis, mégsem mennek a gombok, bár a zene tökéletes.
Én szoftveres gondra gyanakszom. Talán majd a KitKat... -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Vettem ma egy fülest, amely Android-kompatibilis, és 3 gomb van rajta (hangerő növelés-csökkentés, számok léptetése). Hivatalosan is mennie kell a Galaxy sorozattal.
Ámde az S4 Zoommal sem a gyári programmal, sem pedig mással nem reagál.
Ötlet? Van esetleg valami tapasztalat?Köszönöm előre is:
Gábor -
darthsmoke
Korrektor
1. Beállítások -> Egyebek -> Az eszköz névjegye menüpontban a "Build száma" című soron addig tappogsz, amíg ki nem írja, hogy engedélyezte a fejlesztői beállításokat.
2. Visszamész eggyel, és "Az eszköz névjegye" felett megjelenik a "Fejlesztői beállítások" menüpont, ott ki kell pipálni az USB-hibakeresést.
3. Innen töltsd le a programot Windowsra: [link]
4. Elindítod, csatlakoztatod a telefont, megvárod, míg felismeri. Közben kérdez valamit a telefonon, akkor azt el kell fogadni. Ha nem jelenik meg a kérdés, húzd ki az USB kábelt, majd dugd vissza.
5. Ha felismerte a telefont, akkor nyomj rá a szoftverben a ROOT gombra, várj, majd újraindul a telefon.
6. A Play Áruházból frissítsd a SuperSU-t, illetve elindítva engedd, hogy frissítse a binaryt.Ennyi.
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
Quasi_modo #1124 üzenetére
Őszintén szólva elsősorban nem.
Butatelefonom van, amely csak az alapfunkciókat tudja, de azt megbízhatóan és 6 napos akksiidővel.
Ezzel a készülékkel pedig zenét hallgatok, netezek és alkalmanként majd fotózok.
Jó áron jutottam hozzá, ráadásul beszámították kedvező áron az egyik régebbi telefonom, így szinte bagóért vettem. A képalkotási funkciókat ki fogom próbálni, de főleg az egyik kedves barátom tud szép fotókat készíteni, majd vele körbejárjuk a várost és csinál jó fotókat. -
darthsmoke
Korrektor
válasz
Ricardo #1121 üzenetére
Sziasztok!
Egy nappal azelőtt, mielőtt az utódot bejelentették, megvettem az S4 zoom-ot.
Nekem nagyon tetszik, a fotózást még nem próbáltam, de a többi meggyőző. Volt nekem ennél bumszlibb telefonom is.Találtam és rendeltem hozzá egy ilyen tokot: [TOK]
Egy kérdés van, amire nem találtam megnyugtató választ: hogyan lehet rootolni a telefont? Melyik módszert ajánljátok?
Köszi előre is:
G.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest