- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beji
tag
Samsung Galaxy K zoom a T-mobilnál már kapható!
-
beji
tag
Ahogy a fórumba olvastam a hibáról automatikusan ellenőriztem mindig optikát és már észre vettem egy porszemet.Idővel még egyet aztán még egyet!Rájöttem hogy ezzel nem lehet mit kezdeni úgy hogy "Isten pá!" Addig amíg vissza nem kell vinnem a szervizbe.
-
beji
tag
Na én a porosodás miatt is adtam el a zoomot!Az enyémre csináltam olyan optika védőt ami szinte hermetikusan lezárta az optikát és mégis egy két porszem bejutott.Attól tartok hogy a ráncfelvarrott zoomnak is ugyan ez lesz a hibája.Szemre az optika ugyanolyan!
-
beji
tag
Viszlát S4 zoom!Eladom!A Lumia 1020-at meg kipróbálom!
-
beji
tag
Üdv!Gondoltam felrakom ezt a képet!Kicsit másképp néz ki!Észreveszitek a különbséget?
A keret fekete!Nekem ugyan is munkahelyi körülményeim miatt a króm réteg megkopott a zoom sarkán és nagyon csúnyán nézett ki!Ha valaki úgy jár ahogy én akkor nem kell hozzá csak egy kis kézügyesség és szépen le lehet szedni róla a krómot!Új arcot kap a teló és nekem még így jobban is tetszik!A műanyag ami a króm alatt van anyagában is fekete!További kopás vagy műanyag fehéredéstől nem kell tartani!Ha nekilátsz mert a tiéd is sérült akkor kis sarkos tárgyal műszerész csavarhúzóval vagy életlen kis késsel te is megtudod csinálni!Vigyázz a mellette lévő króm elemre!
Csak akkor csináld ha tényleg megsérült rajta a króm! -
beji
tag
válasz
Quasi_modo #1001 üzenetére
Hát specifikációról már van hír de még képek sajnos nem jelentek meg!Már arra vagyok nagyon kíváncsi,hogy az optikát sikerül-e lekicsinyíteni vagy legalább a készülék hátlap síkjába hozni!
-
beji
tag
Nem sokára itt a Galaxy s5 Zoom!!!Alig várom!
http://www.mobilport.hu/hirek/20140315/szuper_kameraval_tamad_a_galaxy_s5_zoom/ -
beji
tag
A lényeg hogy CNC esztergán kellene csinálni mert hagyományoson elég pöcsölős volt!Anyagot is nehezen szereztem!
-
beji
tag
Megcsináltam az optikavédőt!
-
beji
tag
Gyerekek!Most tényleg volt frissítés vagy csak szívattok!?Ha volt akkor most melyik a legfrissebb firmware!?
-
beji
tag
Csak a kamera szoftvere frissült?Nekem most ez van:alapsáv C101XXUAMFC ;Build:JDQ39.CXXAUMFB ;Reer CAM: FCGFOA FCGFOA
-
beji
tag
Na szeva!Nekem is megvan az s4 zoom-om!Fehérbe vettem és nagyon tetszik!A méretét még szokni kell amúgy minden rendbe vele!Szerintem szőrszálhasogatás amit a kamerák összehasonlításán művelnek!Teljesen jó képeket lehet vele lövöldözni!
És hát a zoom!Az kegyetlen jó!Nem kell azon gondolkoznom,hogy vegyek fényképezőgépet mert felesleges!Bőven elég!Flip cover tokot amin optika védő van nem tudtok valamerre?Köszi!
-
beji
tag
Fekete vagy fehér? A fektétől azért tartok mert az optika karimája is fekete szerintem az eloxálás hamar le fog kopni és az alumínium ki fog kandikálni.Inkább fehér!Az nem olyan érzékeny a karcokra!
-
beji
tag
Már alig várom,hogy teszteljem a kameráját!Tudom a lumia 1020-é egy fokkal jobb de szerintem a 1020 valótlan színt ad vissza ugyan is túl színesek a képei---legalább is ahol néztem teszt fotókat---Az árról nem is beszélve!Csillagászati!!!
-
beji
tag
Szeva mindenkinek!Hétfőre megjön az én zoom-om is!Tokot milyet ajánlanátok?Vagy csak külön optikavédő létezik?Az internet teker úgy rajta mint egy S3-on?
-
beji
tag
Köszi a válaszokat!Az nem valami hasznos ha porszem megy az üveg alá!Ráadásul én meg olan környezetben melózom!Csak szervizbe tudják kitakarítani!Még vacilálok!Ma majdnem vettem 99900-ért XXL gsm.Használt így inkább nem zsákbamacskázom!Na meg ott a lumia 1020!Még nem tudom!Várom a tesztpárbajt!
-
beji
tag
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne,hogy az optika végén található egy átlátszó porvédő.Miből van?Műanyag vagy gorilla glass?Egyébként én is nem sokára csatlakozom a zoomosok körébe!S3 csere zoomra!
-
beji
tag
Ha már annyira vitatkoztok az oprendszerekről --symbian vs android-- akkor a windows nokia lumia 1020 vajon milyen a zárt sablonos felületével?
-
beji
tag
Sziasztok!Azért tennék ide egy hivatkozást amit átnézhettek!Szerintem is rosszabb zajosabb képeket csinál
az S4 zoom de jobban megnézitek a 1020-as fotóit azok meg szerintem sárgásak és túlszínezettek!Ha egymás mellé rakjátok a képeket egetverő különbség nincs.Pont szám alapján is lemarad az S4 zoom de azért kipróbálnám attól függetlenül!
katt ide:http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=hu&prev=/search%3Fq%3Dnokia%2Blumia%2B1020%2Bvs%2B808%2Bs4%2Bzoom%2B925%26biw%3D1360%26bih%3D604&rurl=translate.google.hu&sl=en&u=http://www.allaboutsymbian.com/features/item/18061_Four_way_flagship_phone_camera.php&usg=ALkJrhiUaMrpBvSjoHKYEM-xsFrMhKxYOQ
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest