- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacsaimario
csendes tag
Valójában ezt az egész S4 Zoom-ot elcseszték,nagyon gyenge,lassú telefon lett,és megbízhatatlan.Meg ez a kamera porosodós dolog is egyszerűen vicc.És akkor még nem is említem meg,hogy a viber,skype miatt a kamera össze vissza löki ki magát.A gyenge akksi idő az oké,sok telefon nem bírja tovább. De túl kényes ez a telefon,és a belseje mint mondtam,túlságosan gyenge.Nagy laggol a menü,egy csomó alkalmazás leáll néha.És ennek nem a rendszerhez van a legtöbb köze,mert 4.2.2 se volt nagy szám,sőt!
-
pacsaimario
csendes tag
Hali!
Nekem semmi bajom a 4.4-el,azt leszámítva,hogy a telefon ugyanolyan lassú maradt. De tetszik,hogy a zárolási képernyőn is el lehet indítani a kamerát.A kamera szoftvere hát nem tudom...szerintem ahhoz képest,hogy ez egy kamera telefon,ahhoz képest a kamerával szenved a legtöbbetArról nem is beszélve,hogy mi van akkor,ha a képet megakarom nyitni. De ezek apróságok.A gondom az,hogy a chrome állandóan leáll.Csak ennél a telefonnál van ilyen gond néha néha az intsagram is ugyanezt csinálja,és elég idegesítő,amikor pl szükségem van a chrome-ra,a telefon cserben hagy :S Valaki HOZZÁÉRTŐ megtudná mondani,mitől lehet ez?A telefont zsír újan vettem decemberben,mint említettem,4.4 fut rajta.
-
pacsaimario
csendes tag
Szerintetek lesz S4 Zoom c105-re lollipop frissítés?
És még valami.Milyen alkalmazásokat javasoltok,amik hasznosak,és nem zabálják a ramot?
Előre is köszönöm! -
pacsaimario
csendes tag
válasz
kakuk100 #1607 üzenetére
Szuper,köszönöm és a segítséget is!
Sokan szidják ezt a telefont...de nekem eddig nagyon tetszik,a telefon része bőven elég szerintem arra,amire egy átlag felhasználónak kell,az,hogy a legerősebb játékokat nem viszi,az engem nagyon nem izgat,soha nem szoktam telefonon játszani.A kamera rész is tökéletesen megfelel,meg a Galaxy App-okban is jó dolgokat lehet találni,szóval semmi gond nincs vele.Azt mondjuk nem tudom,hogyan lehet olyat,hogy a fényképre ráírja a telefon az időjárást,helyet,meg az illető nevét,de majd rájövökEgyedük ez a viber-es dolog böki a csőrömet,de a frissítés óta nem nagyon tolja ki pillanatokra a kamerát,gondolom majd frissítik a vibert,és kiküszöbölik ezt a kis kellemelenséget is
-
pacsaimario
csendes tag
válasz
kakuk100 #1605 üzenetére
Oh,az szuper
Most is úgy telepítettem,hogy előtte mentés és visszaállítást csináltam,és ez nagyon leegyszerűsítette a dolgomat a frissítés után.Azt gondoltam,hogy bonyolultabb lesz
De amúgy nagyon jó ez a Kitkat-os rendszer,nekem előtte sem volt gondom a telefonnal,de most sokkal gyorsabb,az akksi is jobban bírja kicsit,mert ezelőtt ha lehúztam este a töltőről,akkor merült 7-8%ot,most merült 2-őt.Meg a kamerába is belekerült pár frissítés.
Amúgy,van telefonomon egy ilyen gyári flip cover + kihajtható tartó,meg ugye egy lencsevédő a kamerára.Ez teljesen megtudja védeni a portól a telefont,igaz?Mert sok helyen olvastam,hogy a kamera legnagyobb ellenfele a por. -
pacsaimario
csendes tag
válasz
pacsaimario #1603 üzenetére
Sikerült!Nagyon nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
-
pacsaimario
csendes tag
válasz
pacsaimario #1602 üzenetére
Amúgy most mindent gyári beállításra tettem,most kezdek neki majd a frissítésnek,írok majd,ha elakadok,vagy ha sikerült
Köszönöm!És drukkoljatok
-
pacsaimario
csendes tag
válasz
laszlolczka #1600 üzenetére
Magyart nem találtam,csak a 4.2.2-eset.
Ha ezt ahogy leírtad,felteszem,akkor ha pl később jönnek frissítések,akkor arról kapok majd értesítést,vagy innentől ez lesz a végleges verzió már?
Nagyon köszönöm az eddigi segítségeket is!!! -
pacsaimario
csendes tag
Félre írtam,bocsi,a United Kingdom-os frissítést töltöm.Azon elvileg akkor lesz magyar nyelv majd,ugye?
-
pacsaimario
csendes tag
válasz
pacsaimario #1596 üzenetére
Ilyen New Zelandi firmware-t töltök,abban akkor van magyar nyelv is?
-
pacsaimario
csendes tag
válasz
pacsaimario #1595 üzenetére
Ezen a Sammobile-os oldalon most csak 4.2.2-es android van,vagy mi?
-
pacsaimario
csendes tag
válasz
kakuk100 #1594 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Akkor ezek szerint nem kéne várnom a gyári frissítésre :/
Ha szépen megkérlek,le tudnád nekem írni részletesen,lépésről lépésre,hogy hogyan kell ezt az egész frissítést csinálni?Még új nekem ez a telefon,és ez a szoftverfejlesztősdi :/ :$ Előre is nagyon köszönöm! -
pacsaimario
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete vettem egy zsír új Galaxy S4 zoom c105-öt.Imádom,meg minden.De csak 4.2.2-es android van rajta,és nem igen jön az értesítés,hogy frissítsem,hiába mentem rá a beállításokban a frissítések keresésére....mit csináljak?Várjak vele?Vagy vigyem el szakemberhez,aki manuálisan megteszi?Az utóbbi megoldható úgy,hogy nem vesznek el az adatok?
Még valami...azt olvastam,hogy a viber miatt néha néha kugrik egy pillanatra a kamera....tapasztaltam én is.Ez ellen pontosan és egyszerűen mit is lehet tenni?
Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget!!!Amúgy a telefonnal teljesen megvagyok elégedve,az,hogy full játékokat nem visz el,nem izgat,soha nem szoktam telefonon játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest