- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dethroner
veterán
válasz
iSonic #26882 üzenetére
Kedves mindenki!
Köszönöm a hozzászólásokat. Nem fogok mindenkinek egyesével válaszolni, de megpróbálok mindenre reagálni.
Az hogy miért vesz valaki klónt, miért nem vesz inkább egy olyan (márkás)telefont amire pénze van, az én válaszom az hogy minek? Nekem nem az a lényeg hogy ott díszelegjen annak a néhány világcégnek a neve/logója a készüléken, hanem hogy jó áron megkapjam azt amire szükségem van. Mert ebben a telefonban ha elolvassátok a specifikációit, elég kellemes belvilág társul a nagy és jó felbontású kijelzőhöz. Az meg hogy külsőre eléggé hasonlít egy S4-hez? Hát bumm, ha másra hasonlítana akkor is megvettem volna ennyiért.
Mert 20 ezer volt az ára. Plusz a 7 ezer áfa. Szóval ennyiért ha mutat nekem valaki négymagos, 5" hd kijelző, 1GB ram, 8GB rom telefont,neki adok igazat.
Nem az utcán akarok sznobkodni a 130ezres masinával, hanem értelmes áron a hazai lehetőségeknél sokkal jobbat használni.
Annak megy hogy itt jártam csak annyi oka volt, mert azt olvastam hogy eléggé hasonlít ez a telefon egy samu S4-hez(mert fogalmam sem volt hogy mi az a samu S4 korábban, sőt a többi okostelefonról külsejéről sem volt), így gondoltam megkérdezlek titeket, akik ilyet használtok, hogy az aksi paraméterei alapján passzolhat-e az én occsó kínaimba. -
dethroner
veterán
Erre légyszi valaki!
-
dethroner
veterán
Srácok, valaki meg tudná mondani az aksi tömegét?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest