Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavics325i
őstag
válasz
mgTerminator #24376 üzenetére
Nembajaz,,nem kell se tb se semmi más amivel ezt biztonságosan meg lehetne oldani.
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #24237 üzenetére
Alkalmazások, azok beállításai, mentegetései, internetes dolgok, rég nem használt, elfelejtett beállítások.
Lehet az is visszakerül, ami miatt a jóembernek resetlni kellett. 30 wifi az mondjuk nyomós indok. De így nem lesz teljesen tiszta.
Nincs erre valami a play-en? Biztos hogy van. -
rjg
őstag
válasz
mgTerminator #24237 üzenetére
Van és lesz - root jogod? Ha igen, WiFi Pass Recovery & Backup
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #24234 üzenetére
Visszaállnak a wifik, csak ugye a többi szart is visszataeszi amit közben mentegettél.
Szóval szerintem csak a wifi miatt nem érdemes. Persze ha nem tudod a kódokat az más. -
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #24230 üzenetére
Ha mentéssel állítod vissza, akkor igen. Csak az otthonit használom, de annál ment. Tehát több wifinél nem tudom, de ebből kiindulva valószínű.
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #24220 üzenetére
Akkor most visszamenőleg két hónap köpködő hozzászólásait lehet törölni. Mindenkinek meglett a vágya. Lassan nullázni is lehet. Vagy nem.
Milyen fasza teló ez az S4.!
Liberty! Freedom! -
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #24174 üzenetére
Már hozzák a noteszt. Ha zsebre tudom vágni, átnyergelek. Ha meg macerás, visszaváltok S4-re.Vagy kivárom az 5-öt. Szóval van pár opció.
-
zlatan77
aktív tag
válasz
mgTerminator #24162 üzenetére
Számomra mindenképpen és nekem ez a lényeg.
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #24162 üzenetére
Viszont a Note 3-mal egyelőre megalkotta.. tényleg. Csak ne lenne ekkora...
-
tothl
addikt
válasz
mgTerminator #24161 üzenetére
Nekem csak egy ket centis sav volt lila.
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #23868 üzenetére
Elég lesz a reset talán.... Ha mégsem, a repartos romra ráérsz akkor..
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #23848 üzenetére
Nem a nova kavar be?
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #23853 üzenetére
Nálam mha-ra még fotán ráhasalt az mh8. Arra ment a 4.3 odinnal. De előtte ki lett ütve. Nincs vele baj. Csináld. Tv-ben semmi sincs.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Akkor nem csodálkoznék.. Evidens. Mégjobban kéne egymásra hajigálnod a romokat, mégszarabb lenne. XD
-
csabám
addikt
válasz
Nem lenne hátrány
Előtte azért próbáld meg üríteni a cachect es a dalvikot (recovery) + töröld a problémás alkalmazás adatait! Hátha segít, bár nem fűznék hozzá sok reményt. -
b.bela1
őstag
válasz
4.2.2 alatt galéria csinálta, néha. De csak az. Nem paráztam miatta. Mha-val megszünt. Azóta nem volt.
-
válasz
nálam nem, mivel nem használok xy nevű alkalmazást.
-
válasz
mgTerminator #23823 üzenetére
szervizese válogatja, az egyik keményen ragaszkodik a szabályozáshoz és nem teszi fel, a másik rugalmasabb, és első kérésre felhúzza.
-
Goldmen75
őstag
válasz
mgTerminator #23820 üzenetére
Samu szervízre gondoltam, hívtam őket az imént, de tuti ebédidő van, du-n lehet felszaladok
-
kengyel
nagyúr
válasz
mgTerminator #23820 üzenetére
Már vittem be hivatalos Samsung szervizbe ( Pólus) és mivel hogy T.s a telefon ,így nem igazán tettek rá semmit. A T.s még nincs hivatalosan kint, addig ők sem tudnak mit tenni. Szolgáltatói készülékre meg független romot nem rakhatnak fel.
-
kengyel
nagyúr
válasz
mgTerminator #23818 üzenetére
Mármint a T. szervizbe a független romot ?
(#23817) Goldmen75
Még ha nekik már meg is van, nem biztos hogy feltennék.
-
goldnarmz
aktív tag
válasz
mgTerminator #23804 üzenetére
.. és mekkorát fogsz csalódni...
-
kiseper
tag
válasz
Nekem is tetszik ez a cuccos a minősége mondjuk érdekelne
-
Gizmo94
veterán
válasz
Én meg karácsonyra vérszemet fogok kapni. Mikulásra meg még nemtom.
Na ezzel majd leszakíccsa a zagyadat Armin haverod.
-
kavics325i
őstag
válasz
és kitől kapsz ilyen szép ajándékot?
-
tothl
addikt
válasz
Jónak tűnik, mondjuk biztos nem audiofil kategória de ránézésre OK. Tetszik, hogy kicsi kompakt..
-
tothl
addikt
válasz
mgTerminator #23752 üzenetére
Szerintem az se egy jo fules, en egy vsonic gr07et adtam el nemreg kihasznalatlansag miatt, ugyhogy lehet mondani hogy ismerem a skala ker veget meg ha a gr07nel is vannak tuti jobbak az is csak kozepes.
Volt cx95om sennheiser meg meg par fajta.
A gr07 jo volt de sajnaltam bringazni az nem az a kategoria. Kibontottam a o4x gyarijat es meglepodtem mert kb. A sennheiser szintjet hozza.
Ehhez kepest az s4 fulese atom csalodas se basszus se magas semmi dinamika es meg halk is.
Tobbfele gumiharanggal probaltam sot van egy rakat sony hybridem is a fiokban azok sajna nem jok ra.
Igy hat elajandekoztam es tartom hogy egy sokol radio szint.
A telefont magat imadom es bizony az o4x fulesevel is jobban szol mint maga az o4x. -
válasz
mgTerminator #23785 üzenetére
nekem akkor is gyenge, ha kézzel tartom a fülemben, a megfelelő harang használatával.
aki nem ismeri egy szó jelentését, az inkább ne emlegesse, de legalábbis ne hivatkozzon rá, én már akkor megtanultam, amikor még nem volt divat az ilyen jellegű füles, viszont akkor jöttek be a cd korongok, de lehetőség szerint inkább bakelitről zenéltem, pont az említett kitétel miatt.tajati; szia, pedig telenor esetén mind a két verzióra (xeh és pan) van már 4.3.
-
válasz
mgTerminator #23779 üzenetére
írtam már, hogy szerintem gyengusz, és mások is jelezték már ezt itt is.
akinek jó a dinamikátlan, mély nélküli és aránylag halk füles, az esetlegesen hallgathatja, mert van attól gyengébb is, de az jelent valamit, ha elég sok olcsó füles leszólja... -
mycso
veterán
válasz
mgTerminator #23773 üzenetére
Én ezt használom: Transparent clock&weather
Más.: közben előszedtem a fülest, ezt tényleg teljesen más, mint a tabé....a fej része ugyan az (kinézetre), viszont lapos a kábel és nem kör, illetve teljesen más a típusszáma is.
Ha mindenki azt mondja, hogy sz@rul szól, akkor ki sem bontom, maradok a tab fülesénél, az jól tolja. -
válasz
mgTerminator #23747 üzenetére
nagyon kevés embert ismerek, aki elégedett a gyári fülessel, de nem is véletlenül próbáltam ki mellette sok más típust, és nem is volt nehéz az olcsóbbak közt sem jobbat találni.
az iphone 4s mellé vettem anno sennheiser mm30i típust, ami a cx300 (II) mikrofonos és vezérlős iphone változata, szerintem elég jól szól.kavics325i; nekem jó a 320-as mp3 is hallgatni, meg ugye sok ember nem is hallja ki a különbséget a jó 320-as mp3 és a flac...stb formátumok között, néha még minőségi cuccok mellett sem.
az túlzás, hogy nem is lehet jó, bár sokan ezt mondják, mert olvasták, hogy az mp3 nem jó, de aztán jelentős hányaduk elbukik a teszteken...
ismét megjegyzem, nem kérdéses minőségű - gyári - cd korongról vannak konvertálva, és ez sokat számít.Alvin76; nyomj egy gyári visszaállítást, mert az nem normális, ha 4.3 alatt nem jobb az akkumulátoros üzemidő, mint 4.2.2 esetén.
visszatehető a 4.2.2, de csak a megfelelő verzió, aminek szintén korlátozott a bootloader értéke, mint adott az a 4.3 alatt. -
zlatan77
aktív tag
válasz
mgTerminator #23770 üzenetére
Most jobban belegondolva mi értelme van ennek?
Ráteszi a fényképemre,hogy éppen 20 fok volt mikor a kép készült?
A holnapi megbeszélésen meg 18 fok lesz? -
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #23770 üzenetére
-
zlatan77
aktív tag
válasz
mgTerminator #23755 üzenetére
Nem is tudtam,hogy lehet ilyet.
És ezeket a funkciókat,hol lehet beállítani?(#23764) kavics325i
Látom a kultúra megint kiverte nálad a biztosítékot.Zenét én ezzel hallgatok: [link]
-
boletus
aktív tag
válasz
mgTerminator #23752 üzenetére
Ilyet használok én is,+poweramp.
Élmény a zenehallgatás. -
kavics325i
őstag
válasz
mgTerminator #23758 üzenetére
te meg egy fasz vagy
-
tothl
addikt
válasz
mgTerminator #23747 üzenetére
Ne izelj mar az s4 gyarija egy suket wombatnak sem felelne meg.
Egyebkent...probald ki az optimus 4x gyarijat. Kb. 1500ert szerintem kaphato es egy klasszissal jobb. En azt hasznalom az s4 fuleset meg elajandekoztam. -
válasz
mgTerminator #23701 üzenetére
gyenge bizony, pláne egy jobb füleshez képest!
nem csúszik ki, és a legjobb méretű harangot nyomtam rá, de akkor sem az igazi.
van itt néhány füles, és mint korábban is írtam, még az olcsó tdk is jobban szól.
a fülemmel/hallásommal nincs baj, részint abból élek. -
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #23701 üzenetére
Botfülem van, úgyhogy másra kérdezek. Nova milyen? Nem merül? Minden ok? Nézegetem.
-
válasz
mgTerminator #23695 üzenetére
pedig a gyári lejátszóval is kihallom a különbséget, pláne a mély gyenge a gyári fülessel.
-
válasz
mgTerminator #23685 üzenetére
szerintem sem jó a gyárilag hozzáadott füles hangminősége, bár nem használok hozzá csúcsminőségű és/vagy drága fülest, mert jellemzően csak 320-as *.mp3 állományokat hallgatok, de egy olcsóbb - akár 5 - 10 e ft környéki - füles is sokkal jobban szól, ha megfelelő értékekkel (ellenállás, inpedencia tartomány, hangnyomás...stb) bíróval hasonlítja össze az ember.
már egy kicsivel 3 e ft alatt beszerezhető tdk eb260 is leszólja a gyárit, igaz, ez a típus az árához képest is szinte minden tesztben nagyon jó értékelést kapott.
a füleseknél sokan ott szúrják el, hogy nem a fülük szerint megfelelő méretű gumiharangot használják, pedig az sokat számít, még a gyárinál is. -
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #23623 üzenetére
Meg apexnél is.
-
Sword
őstag
válasz
mgTerminator #23623 üzenetére
Nova-nál beállíthatod.
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #23531 üzenetére
Nézetem, de sajnálatomra ez után már kicsi. 5" -os lenne, már cseréltem volna. Penge holmi.
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #23228 üzenetére
Ne sajnáld. Tuti eszi az aksit, meg a ramot. 100%. Szét szinkronizálja magát.
-
pixelblondie
senior tag
válasz
mgTerminator #23228 üzenetére
Lehet hülye ötlet, nem próbáltam még, de talán ha beállítod, és leszeded, lehet hogy bent maradnak a képek. Amúgy nem tudom miért morognak sokan az fb kliens miatt, nekem folyton minimum 800 mega van szabadon a ramból így is, hogy ez is meg a skype is fut.
-
pixelblondie
senior tag
válasz
mgTerminator #23223 üzenetére
A facebook alkalmazásban van. App settings- Other Settings - Sync with existing contacts. De választhatod a sync all-t is, csak akkor mindenkit belerak a névjegyzékedbe facebookról, azt is, aki amúgy nem szerepelt eddig.
-
vick33
tag
válasz
mgTerminator #23224 üzenetére
Arról meg ne is beszéljünk, hogy egy nyomógomb, vagy egy jack ajzat végképp n eshet a rootolás áldozatává. Az kétségtelen hogy a samsungnak kényelmesebb azt mondani hogy root= nincs gari, de az bizos hogy az eu többi országába nem így van.
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #23223 üzenetére
Jaja. Én is tegnap találtam meg. Bár nem használom. Fiók-> fiók hozzáadás-> akl.hozz. fészbukhoz. Telefonhoz, vagy névjegyekhez kell adni gondolom.
-
fdisk
őstag
válasz
mgTerminator #22868 üzenetére
És alapból mennyi program van,105?
-
Horovic
aktív tag
válasz
mgTerminator #22854 üzenetére
Kicsit bővebben kifejtenéd. Nem tudom mi az a recovery. Köszi!
-
FrankMonzano
őstag
válasz
mgTerminator #22855 üzenetére
Miket tiltottal,ami nem birizgalja a rendszert ?
-
FrankMonzano
őstag
válasz
mgTerminator #22855 üzenetére
;d
-
Horovic
aktív tag
válasz
mgTerminator #22850 üzenetére
Hogy kell megnézni? Nem értek hozzá. Teljesen amatőr vagyok.
-
Szakiii
addikt
válasz
mgTerminator #22787 üzenetére
Akkor se kellene ezt csinálnia
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #22722 üzenetére
Ez az első hét, hogy maximálisan elégedett vagyok. Te meg pláne.
-
válasz
mgTerminator #22653 üzenetére
a gyári nem képes rá, csak a módosítottak.
kecsetihunor; nem vita ez, csak a valamit valamiért esete.
olyan nincs, hogy minden folyamat fusson, meg az akkumulátoros üzemidő is a maximumot hozza, csak úgy lehet hozzátenni az egyik oldalhoz, ha elveszel a másikból.
folyamatosan megy a helymeghatározás - gps, wifi és/vagy cellainfók alapján -, folyamatosan nyomja a telefon az infókat a szervernek, érkznek a válaszok, a kapott infók alapján rendre frissülnek az infók, nagy terhelés ez a rendszernek, aki használni akarja, az vállalja a kompromisszumot.
többször is leírtam már, hogy én miket kapcsolok ki, miből jelentkezek ki, már 4.2.2 alatt is 6 óra feletti kijelzős üzemidőket hozott a telefonom 15 - 16 óra készenlét mellett úgy, hogy folyamatosan 4g/lte hálón lóg, neteztem is bőven, e-mail...stb.
4.3 még ettől is jobb, ráadásul még több beállítási lehetőség adott, ezáltal jobban finomhangolható a rendszer. -
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #22596 üzenetére
Akkor patent. 4.3-mal, látom jött rendes betűtípus is. Már megérte
. Nektek lett igazatok. Szerencsére nem tudtalak rádumálni, hogy verd szét. Asszonynak, gyereknek kb. 0 fogalma van akármilyen ramokról, és nekik mindig, minden működik. Kölöknek 30 játék van ace2-n + viber. Sosem telik meg.
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #22563 üzenetére
Ram? 105h-óta megy, futóknál 0.95 mb.
-
válasz
nincs, elvileg ezek a független értékek adottak oxx csc alatt;
Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom -
csabám
addikt
válasz
A T-s romokban csak TMH pc van, a függetlenekben pedig szolgáltatós pc értelemszerűen nincs.
-
kengyel
nagyúr
válasz
mgTerminator #22561 üzenetére
Tudom hogy lenne rá több lehetőség is. Nekem idáig semmi gondom nem volt a T.s romokkal, ezért előbb kipróbálom . Ha eddig bírtam várni, ezt a kis időt is kivárom
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #22489 üzenetére
Miért? Nekem is van freemailem. A ".aszni jó.com"-on. használom.
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #22456 üzenetére
Mindenesetre érdekes holmi.
Mondjuk egy verseny: samu virtual7.1-re állítva, házimozival összedugva vs. kis kütyü a teraszablakra.
Persze csak ha nincs itthon az asszony.lajki7 : KNOX rendben van?
tick: odinnal gyári nem. root ne legyen.
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #22442 üzenetére
84h. Olyan mint amikor bekapcsoltam. Alk.kezelőben 0.91.
Akkorjóvanna.zlatan77: próbálom. ennek ellenére biztos nem véletlenül nincs bepipálva. talán gondot nem okoz.
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #22439 üzenetére
Rammal amúgy mi a pálya? Csákány maradt a fészerben?
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #22387 üzenetére
Legjobb széria közben, ez az.. Csak nehogy egyszer beleszakadjon az arcodba.
b.bela1: Nem jött össze a gif.
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #22371 üzenetére
A knox felület hátterét szeretném, de nem akar összejönni. Amelyiken könyv van,és jobb alul látszik az asztal sarka. Nem a kis felhős. ?😭
Hany darab S4 20kg ?💪
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #22374 üzenetére
Ott te dobáljad a vasakat, gyúrjá' ne mobilozzá'. D Vagy S4-gyel a balkézben bicepszpózolsz, vagy vadafakk?
Kali: "a másik probléma, amikor olyan helyen, ahol aránylag sok eszköz lóg egyszerre egy router, ap...stb által szórt hálózaton, betesznek egy olcsó és gyenge eszközt, ami nem 10, 20...stb eszköz kiszolgálására van tervezve, hanem csak egy szűkebb család néhány eszközére, és bizony ott is megy a &@<>#@&#>, hogy baj van a notival, telefonnal...stb, pedig csak az eszköz (router, ap...stb) nem képes lekezelni a túl sok eszközt, és ledobálja azokat."
Hát ez az.. ezt az emberek 99%-a általában nem érti meg, hogy egy lowcostos home router nem tud végtelen ip-t kiszolgálni, ha a kapacitása végéhez ér, jobb híján hajigál lefelé. "Csak a ménincsenmámeginnet, méhajigállefelé ??" reklamáció megy.. Na miért is? Csak..
-
HSteve
tag
válasz
Edzőterembe, gyurmázni kell...
-
válasz
legtöbbször csak annyi, hogy beteszik a router úgy, hogy nem állítják be a wifi régiót és csatornát a környezetnek megfelelően, hanem alapértéken hagyják, pedig nem viccbnől vannak eltérő régiók, és azok függvényében 11 - 13 csatorna.
olyan helyen, ahol sok wifi hálózat elérhető, úgy kell beállítani, hogy ne azonos - alapértelmezett - csatornát használjon mindegyik hálózat, kölönben összeakadnak, és dobálás, szakadozás, de akár teljes elhalás is bekövetkezhet.
a mobiltelefonok pláne érzékenyek adott szempontból, hiszen pici antennájuk van egy notiban...stb megtalálhatóhoz képest, így hamarabb el is dobják a hálózatot, ha nem minden okés.
vannak alkalmazások munkaállomásra és mobiltelefonokra is, amikkel feltérképezhető a környezet, hogy milyen szabványú, melyik csatornán forgalmazó, milyen titkosítást használó...stb idegen hálózatok leledzenek, azok segítségével néhány perc alatt beállítható a saját hálózat.
amennyiben egy idő után mégis probléma adódik, úgy a környezetet kell ismét feltérképezni, hátha változás állt be a korábbi állapothoz képest, például betettek még egy - vagy több - routert, illetve módosította valaki a korábbi beállításait, és annak megfelelően reagálni a saját beállítások tekintetében is.
a wifi ilyen kényes dolog, és sajnos alig van olyan router, ami automata módban képes például megfelelően lereagálni, hogy a megfelelő csatornát állítsa be a környezet függvényében, inkább csak egy előre beállított fix csatornát használnak, de ha mindenki úgy hagyja a routerét, akkor jönnek a szitkozódások, hogy pocsék a router, a notebook wifi modulja, a mobiltelefon...stb, pedig nem, csak nincs megfelelően beállítva a hálózat.
a másik probléma, amikor olyan helyen, ahol aránylag sok eszköz lóg egyszerre egy router, ap...stb által szórt hálózaton, betesznek egy olcsó és gyenge eszközt, ami nem 10, 20...stb eszköz kiszolgálására van tervezve, hanem csak egy szűkebb család néhány eszközére, és bizony ott is megy a &@<>#@&#>, hogy baj van a notival, telefonnal...stb, pedig csak az eszköz (router, ap...stb) nem képes lekezelni a túl sok eszközt, és ledobálja azokat. -
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #22349 üzenetére
Ez "válságenergiatakarékos". Akkor takarékoskodik, mikor még van miből.
Amúgy érdekes. 100-ról 90-ig beesik. Aztán kb.40-ig olyan, mintha többet nem is kellene tölteni.
40-20 megint szakadás, onnan meg szépen, óvatosan elfogyogat. De bőven elég egy napra. -
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #22296 üzenetére
Hát én még nem telepítettem, de nagyon könnyen előfordul. De ugye két számláló van. A kernel, és a garis. Namost attól, hogy garit bux
még nem nyúltál annyira rendszerhez, hogy a másik is ugorjon. Vagy? Mivan? Csak spekizek. Jó lenne tudni.
-
zlatan77
aktív tag
válasz
mgTerminator #22251 üzenetére
Ha jól tudom,akkor a Heluim fizetős változata Gdrive-ba is ment.(nem tuti)
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #21967 üzenetére
Szerintem ezt a dolgot már nem sokáig lehet visszatartani. Vágod mihez hasonlít? Új dolgok már csak így fognak kijönni. Szóval szerinte itt csak előre lehet menekülni. Később biztos lesz rá megoldás. Nem kínai, hanem rendes egészséges holmi. Akkor meg szabad a gazda. Persze még szoríthatod egy darabig. De egyszer csak ki fog törni.
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #21958 üzenetére
Mindenképpen odin az első. Tényleg. Ne gatyázz. Ess neki. F@szán kipucolja a seggét, ha nem lesz jó, akkor tuti hv.
Megy az a wifi. Nincs itt gond!
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
mgTerminator #21957 üzenetére
Hogy nélkül
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #21954 üzenetére
Tedd fel. Nincs vesztenivalód. Ha ettől sem lesz jó, akkor csak egy csákány segít. Ebben penge a ram, nehezen merül.
-
Blade96
csendes tag
válasz
mgTerminator #21908 üzenetére
Nálam S4en mikor fent volt a PowerAmp (megvásárolt!) akkor szívta az akksit, amint le lett törölve normalizálódott
-
válasz
mgTerminator #21884 üzenetére
azétz nem azonos helyzet, mert te 28 órát írtál, ő viszont 250 órát, és akkor sem fogy el az őt elefonján teljesen, 150 megát írt, és azt, hogy ezért hetente újraindítja. nem mindegy...
a (tört, de arról itt nem beszélünk) poweramp is okoz néha problémákat, bár az inkább a média folyamatában mutatkozik meg, illetve bizonyos esetkben a facebook, viber...stb is, ezzel persze nem azt mondom, hogy egyiket se használd, csupán azt, hogy próbáld ki úgy a rendszert, hogy külön eltünteted mindig az egyiket, a többi pedig marad.
lehet, hogy külön egyik alkalmazás sem problémás, de két bizonyos alkalamzás akár össze is akadhat.
szélsőséges problémák, de semmi sem lehetetlen. -
válasz
mgTerminator #21876 üzenetére
valamelyik alkalmazás okozza, esetleg egy problémás tiltás, de ha ezek nélkül nem tudsz élni, akkor marad a kompromisszum, arról viszont nem a rendszer tehet...
hashpoque; pan értéket sehogy, még root árán sem, hiszen a multi csc nem tartalmazza a pan identitást.
illetve megoldható, ha a pan identitást beteszed a xeh firmware verzióba, de az nem egyszerű...Don't Panic; így igaz, többen is tapasztaltuk szinte azonnal.
-
válasz
mgTerminator #21872 üzenetére
akkor viszont nem hardveres a hiba, így kered meg azt az alkalmazást, ami a problémát okozza!
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #21862 üzenetére
Mi raktál rá?
De én rájöttem. Ez! a! telefon! nem! jó!...
Szerintem hardveres probléma. Ilyen nem létezik. Gyakorlatilag akármit csinálsz vele, ez a vége.?
Ilyen nincs.Rengete: Szerintem ne rootold, és ha nincsenek világot rengető újításaid, valamint nem dolgozol a NBH-nál, akkor a knox is felesleges. Ki tudja mit rejteget még. Persze ha kíváncsi vagy...
-
válasz
mgTerminator #21862 üzenetére
tuti, hogy valami gond van nálad, mert nem fogyhat el, pláne nem 28 óra után!
úgy is próbáltad, hogy először semmilyen alkalmazást sem telepítettél fel?
mert másra nem tudok gondolni, mint valami utólag telepített, adott szempontból problémás alkalmazásra.
kipróbálom most, hogy napokig nem kapcsolom ki a telefont, bár 28 óránál sokszor ment már tovább egyhuzamban, és nem volt gond. -
FrankMonzano
őstag
válasz
mgTerminator #21532 üzenetére
A cm nekem is adta sebessegben (s3). A kamera gyatra volt es merult is.
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #21481 üzenetére
Ezt vágom.
Nekem már a Spicara sem volt garim.Mégis élek.
Tehát: KNOX KERNEL LOCK: 0x0
KNOX WARRANTY VOID:0x1
Ezt szeretném érteni. ( remélem jól olvastam, mert az én koromban már nem olyan jól lát az ember)
-
szaboba2
tag
válasz
mgTerminator #21407 üzenetére
Korábban már én is próbáltam a hangkártyás dolgot (M-Audio Fast Track karival) sőt egyszer már a kondenzátor mikrofonomat is sikerült felvételre bírnom. A baj viszont az hogy nálam nagy többségében mihelyt csatlakoztatom a hangkártyát otg-n keresztül a telóhoz, az néhány mp utàn újraindul és ezt játsza amíg le nem húzom az usb-t :/ valami ötlet esetleg?
-
zlatan77
aktív tag
válasz
mgTerminator #21365 üzenetére
Ma estétől én is megkezdtem.
Mostantól OTA-n várom a 4.3-at. -
kisjimy
aktív tag
válasz
mgTerminator #21371 üzenetére
Akkor marad a nevemre,T-mobilra,úgy is most jàrt le a hűségem! Van még amire oda kell figyelni? Esetleg valami jó tanàcs?
-
zlatan77
aktív tag
válasz
mgTerminator #21313 üzenetére
Köszi.
Akkor egyelőre marad minden a jelenlegi állapotban.
Majd,ha kijött a XEH 4.3,akkor végig futtatom az egész procedúrát. -
nggabi
félisten
válasz
mgTerminator #21169 üzenetére
óccó, de függ attól h milyen állapotú a régi és h milyen kell. privátban mondok árat de csak a knox miatt nem éri meg lapot cseréltetni.
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #21165 üzenetére
Vettem már németektől akkukat, mind eredeti, amikor megérkezik, akkor is. Ne keverd a hongkongi szarokkal. A németeknél igen szigorú ez az eredeti-nem eredeti kérdés..
-
válasz
mgTerminator #21163 üzenetére
arra nem kötelezhetnek, de ha kéred a javítást, akkor csak úgy oldják meg, viszont akkor megint lesz garid.
-
nggabi
félisten
válasz
mgTerminator #21158 üzenetére
vagy elfogadod a 65k körüli alaplap cserét vagy visszaadják a telót javítás és garancia nélkül.
hát ennyi, mostantól legyetek résen. rajta vagyunk a nullázáson de nem sok remény van rá h sikerül.
természetesen nálam mind1 a knox számláló
-
Gizmo94
veterán
válasz
Akkor szétütikaszádat.
Dehogynem... Ezret
-
válasz
érvénytelenítik, de nyilván nem javítják a készüléket, ha te nem akarod fizetősen, és a készüléket sem tartják meg, hiszen az a tiéd.
-
w333
félisten
válasz
mgTerminator #21079 üzenetére
Első kép nagyon szép, de mekkora egy benzintemető az a Dodge
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #20826 üzenetére
Nem mindig. Kell hozzá a megfelelő frekvencia.
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #20580 üzenetére
Elküldtem. Most már rendbem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest