- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
"nem, nem szorul magyarázatra, az egyik pillanatban azt írod, hogy jó a telefon, a másikban már az ellenkezőjét"
Tényleg? Miért baj az hogy vannak pozitívumok és negatívumok?
"össze-vissza "gányolod", ami a szíved joga"
Össze-vissza gányolom?
Frankón nem értem. Írj már úgy hogy értsem is!!!
Konkrétumokat írj, hagyd ezt a köntörfalazást, meg célozgatást.
ui: De egyébként látom rövid lett a pályafutásod a Note2 topikban, hamar elzavartak melegebb éghajlatra.
-
Gizmo94
veterán
Romolással pl. kicsit melegszik, de az enyém egyéb esetekben egyáltalán nem. Amúgy természetes,hogy ha ütik melegszik, nagyon zárt helyen, kb.hűtés nélkül, nagy teljesítmény. Mi mást tenne terhelés alatt. De ezt te is tudod, hogy aki nem élte meg az S2 kezdeti szériáit, az nem is tudja mi az a melegedés..
És annak az enyhe langyosodás is érdekes lehet..
-
mycso
veterán
A csomagomnak elvileg tudnia kell, de majd utána lesek.
De attól még a hálózatok menüben ott kellene lennie a beállítási lehetőségnek nem???
Fura lenne, ha csak adott díjcsomagnál jelenne meg a menü....De akkor én is várom az LTE APN beállítást, mert lehet az lesz a probléma. Ugyan is nekem is a régi wnw-s megoldás van.
mod.: közben E SZERINT beállítottam, de semmi változás...
-
csabám
addikt
Jelenleg a konkrét apn értékek kellenének, ugyanis jelenleg - mint mycso-nál - web és mms apn-em van MEA rom alatt és szeretném visszaállítani az lts-s apn-re
itt már nincs külön net és mms, egy hozzáférési pontban konfigurálták a kettőt.
Így már értem!Szerk.: Hosszú? Esetleg nem tudod kimenteni valami programmal? Ezzel esetleg?
-
zack
nagyúr
Igen. Ilyen esetben jó ha van számla. De ezek a szituk elenyésző gyakorisággal fordulnak elő, és most itt elsősorban a garancia érvényesítéséről volt szó, amihez elég a hivatalos gari jegy.
(#6455) kengyel
Én már beszéltem ez ügyben a premium garis ügyfélszolgálattal, még Note2 ügyben. Ott is bedobták a számla dolgot, majd amikor felolvastam neki a törvényt, elkezdett hebegni-habogni, és a vége az lett, hogy akkor elég csak a gari jegy.
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
Nem tudom ,én csak azt írtam le amit közel 1-órája mondott nekem a telefonba az ügyintéző hölgy. Még kaptam e-mail.t is hogy holnap mikor jön, csináljak adatmentést, garancialevél+számla. Ne értsetek félre csak azt írtam le amit hallottam. Aztán majd holnap kiderül hogy a valóságban mit is kérnek hozzá
(#6449) zola-
Ezt nem tudom
A T.nél kaptam hozzá számlát is.
-
szaboba2
tag
Ezt írja:
Odin Mode
Product Name: GT-I9505
Current Binary: Samsung Official
System Status: Official
CSB-OEM_Config_LSB: 0x30
Wriite Protection: EnableItt a szöveg alatt az androidos robot, plusz azt írja: Downloading.... Do not turn off target!! Ebből hogy lépjek ki? a gombokra nem nagyon reagál :s
-
zack
nagyúr
N4 kijelzőidejét/készenléti idejét még be tudtam volna nyelni, és alkalmazkodni hozzá, de ez a térerő probléma, amit korábban írtam, odavágott rendesen. Csak alaplap csere.
Egyébként pattogós volt a rendszer rajta, és remek moddingok voltak rá...OTG csak külső Y kábellel a +5V miatt, ami elég nyűgössé tette a használát számomra, mert Note2-nél nagyon megszoktam.
Egyébként majdnem megint Note2-öt vettem gyári garival...De ugye az nem lett volna előrelépés. -
Gizmo94
veterán
Teljesen okés! Sőt, nagyon okés.. No pixelhiba, nincs sorja, nincs illesztési hiba, viszont selyemfényű fekete és áhhh... De nem offolok, mert kivágnak.
dzso69 így jó a link
Mi ebben a nem hihető? Lehetséges, persze, csak piszok drága..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest