- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Sok helyen, de köztük van a hivatalos Samsung oldal is.
Közben délelőtt meg is jött, nálam sok készülék megfordult már (minden nagyképűsködés nélkül sztem több, mint az átlag felhasználók kezében, lévén tesztelem is őket), de ez a kijelző egyáltalán nem rossz. Persze, lehetne HD, meg FullHD, de ez a qHD is egészen korrekt képet ad, az amoled miatt szép kontrasztos. Napfényben ez is elég necces, de teszem azt egy Note II-vel ugyanez a helyzet, pedig az kicsit drágább...
Mérete egészen apró, de jó fogni, pont kényelmes, a káva körben keskeny, alul felül sincs sok hely - mintha egy nagy kijelzőt tartanánk, ami pozitív.
A készülék feketének van írva, de valóban van egy kis kékes játék a hátlapon. Pöttyösnek pöttyös, de sokat úgysem nézegetem.Még csak belakom, telepítem a megszokott programjaimat, de eddig tetszik, a sebessége meg sok felsőkategóriás telefont is lekőröz (érzetre - a benchmark pontokat most pont lesz*rom). Kamerát még csak beltérben néztem, hát nem ez az erőssége az tuti, de nekem ott a jó öreg Nikon D5000, minden másra meg jó lesz ez is.
A független árat nem éri meg szerintem, mindazonáltal ha valakit nem taszít egy kis hűségnyilatkozat aláírása, akkor jó üzletet lehet mostanság kötni Telenóráéknál.
Bővebben szerintem már csak a teszt alkalmával írok róla, de az első pár óra pozitív. És nekem szokásom, hogy megmondom, ha valami szar...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest