- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltinho24
tag
Hello.hol tudom letölteni a Renix63 eddigi összes kerneleit?Ès melyik a leg stabilabb kernel?
-
Zsoltinho24
tag
Sziasztok.Mèg lenne egy kèrdèsem hogy hogyan tudom legyalulni a telefont?3fàjlos rommal ha lètezik vagy csak simàn a sammobile oldalàròl töltsek le egy romot.Sajnos az a helyzet hogy a produkt kòd elmàszott.hiàba teszek rà független magyar romot nem ugrik vissza a produkt kòd.Gyàrilag független a telefonom.
-
Zsoltinho24
tag
Sziasztok.Egy olyan kèrdèsem lenne,hogy hol szerezhetek erre gyàri 3fàjlos romot?Lètezik erre a telòra 3fàjlos gyàri rom?Vagy csak a sammobile oldalròl tudok leszedni romokat?A màsik kèrdèsem az lenne,hogy a CM12.1nèl müködik a cm frissìtő?
-
Zsoltinho24
tag
Zedge
-
Zsoltinho24
tag
Sziasztok.Olvasom itt a hozzászólásokat és azon gondolkodom hogy egyes embereknél miért dobálgathatja a mobilnetet Nem rég kaptunk egy kis frissítő csomagot.Nem lehet hogy a frissítés okozhatta ezt a problémát?amúgy néha nekem is dobálja de ritkán.A GPS sem stabil nálam de úgy vettem észre hogy a frissítés előtt minden oké volt.a GPS is hamar fogott jelet szinte másodperceken belül talált jelet.Most meg várni kell vele.
-
Zsoltinho24
tag
Sziasztok.Szerintetek lesz erre a telòra Lollipop?Mert a GT-I9301l csak 4.4.2es romon van a GT-I9300l pedig 4.4.4 kitkatot kapta meg.
-
Zsoltinho24
tag
Sziasztok.A kèrdèsem az lenne hogy mi törtènt a Sammobile oldallal?mert hiàba van fiokom, nem tudom megnèzni hogy mi az aktuàlis szoftver verza.
-
Zsoltinho24
tag
Üdv.ma reggel bekapcsoltam a wifit ès jött valami update.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest