Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Szabyka_
üzenetére
Nekem a laptopomon szokott néha egy pixel "meghalni", amikor elindítok egy filmet, de kikapcsolom-bekapcsolom a kijelzőt, és eltűnik a hiba. Ritkán jön elő, így nem is foglalkozom vele. Lehet nálad is valami hasonló dolog van, de fogalmam sincs, mitől van. Vagy az érzékelőn lehet hiba.
(#992) pinnacle:
Ha minden kis fehér téglalapot megérintesz, és zöldre vált, akkor kilép magától.
Bár ha valamelyik téglalapnál nem érzékel rendesen, akkor nem tudom, hogy lehet kilépni.

-
Roland0224
senior tag
válasz
Szabyka_
üzenetére
Ha a kijelzőnél pixel hiba van akkor csak egy bizonyos hibás pixelszám felett cserélik/javítják (legalábbis nekem a lenovo tabletemnél volt pixelhiba es nem esett bele abba a tartományba amibe n cserélték/javították volna )lehet a samsungnál is így van de nem biztos.
Videónàl is ott van ez a hibás pixel vagy mi vagy csak fényképezésnél? -
pinnacle
nagyúr
válasz
Szabyka_
üzenetére
Ha a kamera hiba akkor cserélik, nekem volt ilyen gondom S Advance-vel, ha kijelző hiba, akkor nem bizos. Egy próbát mindenképpen megér.
-
dzsi23
addikt
válasz
Szabyka_
üzenetére
Itt van egy videó az ehhez hasonló tokokról... nem az igazi. Persze, egy appal megoldható, hogy s-view tokként működjön, de az a távolságérzékelőt használja, hogy érzékelje, ha kinyitod-bezárod, és így ha csak véletlenül is pl. az ujjad a távolságérzékelő fölé ér, úgy veszi, mintha bezártad volna a tokot.

Ezt a 64 bites dolgot nem tudom, honnan vetted... ezzel még az s5-öt is kizárnád, ami sok helyen már tavaly megkapta a nyalókát, és azóta Magyarországon is elérhetővé vált.
A Note 4-re meg (talán!) kapásból az 5.0.2 jön (vagy jött, nem tudom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- Közel három percnyi csend
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 88%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár az enyém emag-garis...