- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Szabyka_ #990 üzenetére
Nekem a laptopomon szokott néha egy pixel "meghalni", amikor elindítok egy filmet, de kikapcsolom-bekapcsolom a kijelzőt, és eltűnik a hiba. Ritkán jön elő, így nem is foglalkozom vele. Lehet nálad is valami hasonló dolog van, de fogalmam sincs, mitől van. Vagy az érzékelőn lehet hiba.
(#992) pinnacle:
Ha minden kis fehér téglalapot megérintesz, és zöldre vált, akkor kilép magától.Bár ha valamelyik téglalapnál nem érzékel rendesen, akkor nem tudom, hogy lehet kilépni.
-
Roland0224
senior tag
válasz
Szabyka_ #982 üzenetére
Ha a kijelzőnél pixel hiba van akkor csak egy bizonyos hibás pixelszám felett cserélik/javítják (legalábbis nekem a lenovo tabletemnél volt pixelhiba es nem esett bele abba a tartományba amibe n cserélték/javították volna )lehet a samsungnál is így van de nem biztos.
Videónàl is ott van ez a hibás pixel vagy mi vagy csak fényképezésnél? -
pinnacle
nagyúr
válasz
Szabyka_ #982 üzenetére
Ha a kamera hiba akkor cserélik, nekem volt ilyen gondom S Advance-vel, ha kijelző hiba, akkor nem bizos. Egy próbát mindenképpen megér.
-
dzsi23
addikt
válasz
Szabyka_ #871 üzenetére
Itt van egy videó az ehhez hasonló tokokról... nem az igazi. Persze, egy appal megoldható, hogy s-view tokként működjön, de az a távolságérzékelőt használja, hogy érzékelje, ha kinyitod-bezárod, és így ha csak véletlenül is pl. az ujjad a távolságérzékelő fölé ér, úgy veszi, mintha bezártad volna a tokot.
Ezt a 64 bites dolgot nem tudom, honnan vetted... ezzel még az s5-öt is kizárnád, ami sok helyen már tavaly megkapta a nyalókát, és azóta Magyarországon is elérhetővé vált.
A Note 4-re meg (talán!) kapásból az 5.0.2 jön (vagy jött, nem tudom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Konteó topic
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest