- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Szabyka_ #990 üzenetére
Nekem a laptopomon szokott néha egy pixel "meghalni", amikor elindítok egy filmet, de kikapcsolom-bekapcsolom a kijelzőt, és eltűnik a hiba. Ritkán jön elő, így nem is foglalkozom vele. Lehet nálad is valami hasonló dolog van, de fogalmam sincs, mitől van. Vagy az érzékelőn lehet hiba.
(#992) pinnacle:
Ha minden kis fehér téglalapot megérintesz, és zöldre vált, akkor kilép magától.Bár ha valamelyik téglalapnál nem érzékel rendesen, akkor nem tudom, hogy lehet kilépni.
-
Roland0224
senior tag
válasz
Szabyka_ #982 üzenetére
Ha a kijelzőnél pixel hiba van akkor csak egy bizonyos hibás pixelszám felett cserélik/javítják (legalábbis nekem a lenovo tabletemnél volt pixelhiba es nem esett bele abba a tartományba amibe n cserélték/javították volna )lehet a samsungnál is így van de nem biztos.
Videónàl is ott van ez a hibás pixel vagy mi vagy csak fényképezésnél? -
pinnacle
nagyúr
válasz
Szabyka_ #982 üzenetére
Ha a kamera hiba akkor cserélik, nekem volt ilyen gondom S Advance-vel, ha kijelző hiba, akkor nem bizos. Egy próbát mindenképpen megér.
-
dzsi23
addikt
válasz
Szabyka_ #871 üzenetére
Itt van egy videó az ehhez hasonló tokokról... nem az igazi. Persze, egy appal megoldható, hogy s-view tokként működjön, de az a távolságérzékelőt használja, hogy érzékelje, ha kinyitod-bezárod, és így ha csak véletlenül is pl. az ujjad a távolságérzékelő fölé ér, úgy veszi, mintha bezártad volna a tokot.
Ezt a 64 bites dolgot nem tudom, honnan vetted... ezzel még az s5-öt is kizárnád, ami sok helyen már tavaly megkapta a nyalókát, és azóta Magyarországon is elérhetővé vált.
A Note 4-re meg (talán!) kapásból az 5.0.2 jön (vagy jött, nem tudom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gurulunk, WAZE?!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fotó állvány eladó
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest