- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Szabyka_ #990 üzenetére
Nekem a laptopomon szokott néha egy pixel "meghalni", amikor elindítok egy filmet, de kikapcsolom-bekapcsolom a kijelzőt, és eltűnik a hiba. Ritkán jön elő, így nem is foglalkozom vele. Lehet nálad is valami hasonló dolog van, de fogalmam sincs, mitől van. Vagy az érzékelőn lehet hiba.
(#992) pinnacle:
Ha minden kis fehér téglalapot megérintesz, és zöldre vált, akkor kilép magától.Bár ha valamelyik téglalapnál nem érzékel rendesen, akkor nem tudom, hogy lehet kilépni.
-
Roland0224
senior tag
válasz
Szabyka_ #982 üzenetére
Ha a kijelzőnél pixel hiba van akkor csak egy bizonyos hibás pixelszám felett cserélik/javítják (legalábbis nekem a lenovo tabletemnél volt pixelhiba es nem esett bele abba a tartományba amibe n cserélték/javították volna )lehet a samsungnál is így van de nem biztos.
Videónàl is ott van ez a hibás pixel vagy mi vagy csak fényképezésnél? -
pinnacle
nagyúr
válasz
Szabyka_ #982 üzenetére
Ha a kamera hiba akkor cserélik, nekem volt ilyen gondom S Advance-vel, ha kijelző hiba, akkor nem bizos. Egy próbát mindenképpen megér.
-
dzsi23
addikt
válasz
Szabyka_ #871 üzenetére
Itt van egy videó az ehhez hasonló tokokról... nem az igazi. Persze, egy appal megoldható, hogy s-view tokként működjön, de az a távolságérzékelőt használja, hogy érzékelje, ha kinyitod-bezárod, és így ha csak véletlenül is pl. az ujjad a távolságérzékelő fölé ér, úgy veszi, mintha bezártad volna a tokot.
Ezt a 64 bites dolgot nem tudom, honnan vetted... ezzel még az s5-öt is kizárnád, ami sok helyen már tavaly megkapta a nyalókát, és azóta Magyarországon is elérhetővé vált.
A Note 4-re meg (talán!) kapásból az 5.0.2 jön (vagy jött, nem tudom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged