- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riuko
senior tag
Vetten S3-hoz bontatlan S-line tokot és szűk lett rá, nem illeszkedik normálisan, visszavittem. Azért írom le, nehogy valaki így járjon.
-
Riuko
senior tag
Nincs gyári gari az ED-nél szerintem. Ha valami gond van hozzájuk kell vissza vinni és ők javíttatják. Ez így nem tűnik gyárinak de kérdezd meg csak tőlük nyugodtan. Nekem még az életükben nem adtak gyári garpapírt csak az általuk kinyomtatott fost. csak végső estben vásárolok náluk, de néha rákényszerülők itt "vidéken."
-
Riuko
senior tag
Mikorra várható az egykártyásra a 4.4.4?
-
Riuko
senior tag
Volt már valakinek olyan problémája a gyári szoftverrel, hogy nem vette fel a töltést a telefon? Újraindítás után már viszont igen!
-
Riuko
senior tag
Elhoztam az utolsó feketét a Kecskeméti MM-ből. Megy mint a szél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged