- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mattb
senior tag
Egyik kolléga (KakasSoft) emlegetett valami pünkösd utáni dolgot..
Sose tudni, a samsung sem tudja még szerintem. Bár olvastam már róla, hogy leállították erre a telefonra a fejlesztéseket, de utána újra indultak. Szóval marad a várakozás, aki meg kiakarja próbálni (igaz az stock 5.0-1) az megteheti xda-ról cm12 és 12.1 társaságában.
-
balee_007
csendes tag
Helló.
Igen láttam hogy e-magon annyi, de ők ha jól tudom nem biztos hogy gyártói garanciát adnak a telefonhoz, az nekem viszont fontos lenne.
Lényegében napi használatos telefon lenne, gondolok itt böngészésre (wifi és ritkán mobil nettel is), valamit gps-ként is használnám, de azt olvastam hogy a glonass-nak hála elég stabil.
Illetve ha már itt tartunk ki milyen tokot ajánl a telefonhoz? Néztem már pár helyen matt szilikon tokokat, azok tetszettek is, csak kérdés mennyire érnek sokat. -
ansmi
csendes tag
Az NJ4-ről beszélsz? Nekem életemben nem volt fent ilyen app, a teljesen tiszta NJ4 csinálta ezt. "Szerverhiba történt. Indítsa újra a fényképezőt." Lehet, hogy NH1-en az az app okozott valami problémát, de, hogy NJ4-en nem az okozta, arra mérget vehetsz! Nippel kolléga is az NJ4-et rakta fel, ezért volt kamera hiba.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest