- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
1. Nem kell mókolni, elég letölteni play-ről egy cpu-z-t, és megnézheted. De ahogy én tapasztaltam, ez nem a telefon hibája, hanem inkább a qualcommé, mert többféle snapis telefonnál láttam már beragadó magokat, 1de mtk-snál még nem (persze, lehet, hogy annál is előfordul, csak én nem láttam még). Mindenesetre nem egy egetverő probléma.
2. Az akkuidőről már rengeteg hozzászólás született... Ezt pl. én írtam. Abszolút elfogadható.
3. Bár a mini esetén csak a mobilarénás fotókra hagyatkozhatok, de azoknál határozottan jobb képet csinál a neo. Ez volt az egyik ok (a sok közül), amiért a neo-t választottam.
4. Max. fényerőn szerintem olvasható, bár nem nagy élmény, de napfényben egyik telefonnal sem az.
Neo: gyorsabb (magasabb órajelű) proci (1.4 GHz > 1.2 GHz), több ram (1.5 GB > 1 GB), nagyobb tárhely (16 GB > 8 GB), kicsit nagyobb kijelző (4.8" > 4.7"), nagyobb felbontás (HD > qHD), szerintem jobb kamera, és nekem az amoled is pozitívum az ips-sel szemben (de ez már szubjektív).
Mini: Nagyobb akku kapacitás (2540 mAh > 2100 mAh), fél centivel kisebb készülékház.
(#1317) gyuri2008:
Néhány meccsre dobhatnál pár tuti tippet a jövőből!(Még 7-e van.
)
-
ViSAS
senior tag
Köszi a választ.
Lenne még pár kérdésem...
- Láttam téma volt itt a beragadó proci mag...ez a gyári rendszer esetében is létező jelenség, vagy csak a mókolt rendszereken jönnek elő, mint Cyanogen és társai?
- Átlag hány óra kijelzőidő jön össze mielőtt töltőre kerülne a jószág (tehát mire >20%-ra kerül az akku töltöttségi szintje)? Ugyan valószínüleg nálam is naponta fog majd enni kérni, de az nem is baj. Az lenne baj, ha ezt nem este tenné, hanem már délután.Személy szerint aktívan használnám: facebook, youtube dögivel, játékok nem igazán (legalábbis nem olyanok amelyek megizzasztanák a hardvert, szókereső és társai lennének jelen).
- A kamera éjszakai fényviszonyok között milyen eredményt ad?
- Napfényben elegendő a fényerő?Ugyan olvastam a Mobilarena saját tesztjét is, rendszeresen olvasom a cikkeket is, többekközt ezekre is választ találok benne...de mégiscsak az a biztosabb ha több felhasználói élményt elolvasok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest