- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Gratulálok, óvodás beszólás... az én szüleim rendesen megneveltek, és azért járok ide, mobilarénára, hogy elmondjam a véleményem az itt közölt hírekről, tesztekről, eszközökről, stb., értelmes eszmecserét folytassak, és nem azért, hogy a többi fórumozóval trollkodjak, ahogy te teszed... elmondtam a véleményem a Neo-ról, és te ezen felháborodtál? Szánalmas... megsértettem a telefonod (amilyen ráadásul nekem is van, és szeretem is)? Abszolút jogos a felháborodásod... Egyetlen egy hibáját mondtam el a telefonnak, és te már itt károgsz... Szerelmes vagy belé? Esténként betakargatod? Esetleg kényezteted is? Keress inkább egy nőt magadnak, vagy ha már találtál, akkor vele foglalkozz, és ne az interneten kötekedj másokkal...
Részemről ennyit erről, légy szíves ne rontsd tovább itt a "levegőt"!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged