Új hozzászólás Aktív témák
-
szita.erno
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #3251 üzenetére
Minden hívás előtt ezt csinálja.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
A 2. Vesztes #3238 üzenetére
Majd még jelzem a Samsung felé, mert most 5% alatt is kivi vagyok hány W-n tölt.
Marketing...tudod
Kivi lennék a nagy kínai teló gyártókra (Xiaomiao meg Huawei stb..) 100W+ töltést is tud pár telefon, hogy ott mi a valós/igaz!? -
MaxxDamage
félisten
válasz
A 2. Vesztes #3233 üzenetére
Köszi és sok sikert az S23 Ultra telóhoz.
-
lolal
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #3233 üzenetére
Sajnálattal olvasom a távozásodat, remélem néha még benézel a topicba, bár már sajnos nagy életre nem lehet számítani itt.
Más: Ha véget ér a támogatási időszak, Exynosra van-e custom room vagy ezt a kérdést még szintén nem sikerült orvosolni ?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
A 2. Vesztes #3199 üzenetére
27% bőven jó még, nemrég cseréltek új akkut
-
MaxxDamage
félisten
válasz
A 2. Vesztes #3184 üzenetére
Igen, sajna S20 nincs rajta, csak S21 -től
Available on Galaxy S23 series, S22 series, S21 series, Z Fold5, Z Flip5, Z Fold4, Z Flip4, Z Fold3, Z Flip3, A54, A53, A34, A33, M54, M53, M34, M33 devices operating on One UI 6.0 or above.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
A 2. Vesztes #3182 üzenetére
Linkeld azt az angol oldalt pls!
-
lolal
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #3180 üzenetére
Hol látod, én most nézem de nekem nem frissült még a cikk, de a Samutól se látok semmit
-
Leonardo91
őstag
válasz
A 2. Vesztes #3160 üzenetére
link lesz e ebből valami?
-
Ombi1797
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #3088 üzenetére
Sziasztok!
Pár napja a telefon kijelzője fehér háttérnél elkezdett halványan csikozni, telefon lezárás, felnyitás után eltünt.
De mostmár fehér lett a kijelző, ikonok ez az látszik, de igy használhatatlan.
Ha az AW képernyő jön be, akkor a fekete hátteret azt zöld csikosan jeleniti meg.
Annyi kérdésen lenne ez ügyben, hogy ez kijelző hiba, vagy valami kontakt hiba?
Van értelme javittatni esetleg?
Ahogy néztem egy kijelző 100k körül van, annyit meg nem ér már a telefon.
Előre is köszönöm a válaszotokat! -
Markizmark
addikt
válasz
A 2. Vesztes #3084 üzenetére
Ha 2021-ben vetted vagy később akkor már elvileg 3 év gari van a telóra, megoldják a kijelzőcserét. Nekem legalábbis 2021 februári vásárlás és mivel a megfelelő összeg feletti volt az ára ezért már nem 2 hanem 3 év járt rá.
-
Daemos
tag
válasz
Szia,
Nekem is beégett a kijelző de nekem felül az értesítési sávon csak.
Én állandóan a sötét témát használtam és figyeltem hogy ne legyen sokáig statikus kép!Sajnos fent sose változott amire én se számítottam és szépen beégett az óra, az akkumulátor meg az értesítők....
Közeljövőben hogy ne forduljon ilyen elő úgy tudom majd, hogy a témát automatikusra váltom mert olyankor változtatja az értesítési sávot is. Témát nem találtam ami fent is változna.Ui: Valakinek van ötlete hogy az értesítési sávot hogy lehet változtatni hogy ne égjen be?
-
bbendre
őstag
válasz
Minden OLED beég, ez természetes. Vagy nem használod vagy egy idő után ez van ha sokáig ugyan az van a kijelzőn
Pár megoldá van: Fényerőt sohasem szabad maxon járatni
Időnként ki kell kapcsolnia kijelzőt, pl amikor a következő lehajtó 1450Km-re van -
TODI1111
veterán
válasz
A 2. Vesztes #3081 üzenetére
Előző hozzászólásból lemeradt a "védjegyed"
Vuff.!? -
gerlaip
addikt
válasz
A 2. Vesztes #3051 üzenetére
Ma jött egy stabilitást szolgáló frissítés, talán jó lesz.
@akos727
Igen, a 13-as android verzióval a képernyőt rossz irányba forgatja.
Amíg nem tudni, hogy a hibajavító frissítés kijavítja-e a bosszantó hibát, addig nem éri meg felrakni. -
Daffni2
addikt
válasz
A 2. Vesztes #3051 üzenetére
Az enyém is rendesen működik.
-
SteveJobs
őstag
válasz
A 2. Vesztes #3047 üzenetére
Nálam is jó!
-
szita.erno
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #3047 üzenetére
Nálam hibátlanul működik, semmi gond nincs vele!
-
szita.erno
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #3024 üzenetére
Szia!
Jó tapasztalataim vannak. Nem bántam meg másik telefon után ég és föld. De még ismerkedünk, de idáig hozza az elvártakat -
szita.erno
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #3022 üzenetére
Köszönöm!
-
Tamás88
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2924 üzenetére
Nana, azért szép képeket készít, igaz nem olyan, mint egy ugyanolyan tudású fényképezőgép, de sok esetben helyettesíteni tudja. Jó előfordulhat, hogy csütörtököt mond a kamera, mint ahogy nekem is történt, de javítás után tökéletes lett.
-
válasz
A 2. Vesztes #2924 üzenetére
Szia! Köszönöm a választ.
Újonnan ahol szerettem volna sehol nincs készleten sajnos, gondolkodtam rajta hátha valaki megunja fél-1 év után , az jó vétel lenne. Idősebbek annyira nem érdekelnének
Úgyhogy még vadászok :)
-
LoGeN90
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #2918 üzenetére
Ez szatíra, ugye?
-
Gims
tag
válasz
A 2. Vesztes #2727 üzenetére
Makrót lőni nem ment egyből. A zoom segítség nélkül sokszor elszállt.
A 108-as képek esetén már igencsak kell korrigálni, hogy a végeredmény jó legyen.
Alapból nem készít rossz képeket, de kell segítség. Ez persze érthető, hiszen nem az S9+ ideje van, amikor két objektív dolgozott össze. -
Tiger.
nagyúr
válasz
A 2. Vesztes #2598 üzenetére
Köszi. Kiváncsi leszek az s21 ultrara, abban van makró, vajon mennyivel jobb.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
A 2. Vesztes #2596 üzenetére
-
Tiger.
nagyúr
válasz
A 2. Vesztes #2591 üzenetére
Minek a makró, ha ott az optikai zoom?
-
Leonardo91
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2575 üzenetére
Utána se lesz sokkal jobb ne aggódj..
-
Gims
tag
válasz
A 2. Vesztes #2573 üzenetére
A vaku helyére fészkel egy 40-es optika. :D
-
Leonardo91
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2571 üzenetére
Ezekszerint mégse vagy
amúgy serialt szám alapján küldik ugy tudom. XEH és XEH közt is lehet késés
-
bbendre
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2540 üzenetére
Bocsánat, kicsit jobban kifejtem mert nagyon ősszetömörítettem a mondatot.
Ezek a képek amiket beraktam mind HDR képek
és
Minden gyártónak más az algoritmusa amifel előállítja a HDR képeket.A Samung átalában nagyon világos, színes képeket készít, néha elvesznek a részletek és az árnyékok világosak, de cserébe minden jól látható. Már gyártónál pl sötétebben az arányékok.
Mivel a HDR több különböző képből állítja elő a végeredményt (jó esetben)
a Samsung-on pl jobban látszik a bemozdulás alacsonyabb fényviszonyok között. Ezt a többi gyártó algoritmusa jobban kezeli.
A gyátó algoritmusa "dönti el", hogy "melyik képből mit használ fel".Erős háttérfénynél kell kompenzálni a sötét arcokat a telefonok szenzoraival sajnos zajos lehet a végerdmény.
Erre van zajszürés, de ettől az arc lehet olyan mint a frissen smikelt porcelán baba.Ha jobban érdekel a digitális képalkotás ajánlom Marc Levoy munkáit a témában.
(Bocs, ha ezeket már tudtad én meg is magyarázom a semmit)
-
bbendre
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2538 üzenetére
A HDR érkekes kérdés. Erős helyett inkább azt mondanám, hogy jó algoritmus:
Itt van 3db HDR kép. Az ég a háttérben mint erős fényt minden telefon máshogy kezeli.
Ezek algoritmusok és mind HDR képek -
bbendre
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2536 üzenetére
Ebben a kategóriában a Google Pixel a legerősebb jelenleg.
Ahhoz hogy jó legyen a kép erős háttérvilágítással/fénnyel (nagyon) erős HDR-kell a telefonon.
Az ISO miatt ilyenkor az arc szemcsés lesz mert nehéz kompenzálni az erős háttérvilágítást. Az ultrán kapcsold be a HDR-t ha nem lenne automata vagy bekapcsolva. -
Leonardo91
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2506 üzenetére
Nekem meg nem jött semmi XEH-ra
Szerintem csak a sima januári csomag lesz. -
kakuk100
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2448 üzenetére
Sajnos nagyon kevés időm van, de majd megcsinálom csak nem gyorsan. A Samsung szoftverje jobb ezért jobb használni minden napra. A Huawei is jó de, főleg a kamerája jobb képeket készít. Nekem tetszik. mind a kettő.
-
mrThomi
addikt
válasz
A 2. Vesztes #2449 üzenetére
Miért ? A doboz alapján teljesen originnek tünik, neztem most yutun a fake videokat és azoknak teljesen más dobozuk van meg minden. Luxemburgban élek, szerintem nem ide valósi a telo, hanem bármely más eu-s orszagba. Max késöbb lesz frissítes és nem lesz VoLTe hívasom, de ezekkel szamolok, viszont 600 eurót bontatlanul meger igy is nekem. 3 hónapnál tovabb altalaban nem hasznalok egy telefont sem. Garancia meg gondolom 1 ev samsung
-
kakuk100
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2442 üzenetére
P 40 Pro-m van. Azt is szeretem. Azon intézem a munkahelyi és a banki dolgokat.
-
NY_A
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2435 üzenetére
Ugyan ez.
Én Huaweiről jöttem, és most is az lenne ha nem cseszik keresztbe őket. -
kakuk100
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2435 üzenetére
Igen, de a Mate 40 pro se kutya. Engem nagyon kíváncsivá tesz, hogy milyen lehet.
-
kakuk100
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2431 üzenetére
Igen, megszerettem ezt a telefont, és a Samsung-ot se hagyom cserben, de a Huawei-t is megszerettem. Mikor mi tetszik jobban.
-
NY_A
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2426 üzenetére
Én eddig is elvoltam a fotókkal bár tény, hogy bizonyos szitukban többször kellett fotóznom, hogy olyan eredményt kapjak amilyet szeretnék. Tegnap több helyszínen és időszakban fotóztam, és meglepően jók lettek.
Én szeretem ezt a mobilt, ennyi idő alatt azt gondoltam már el fogom adni, de az én hétköznapjaimban remek társ. -
NY_A
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2421 üzenetére
Kb. 6 hónapja.
-
NY_A
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2419 üzenetére
Írjál csak, én olvasom.
Egyébként a 11 nálam is jól muzsikál. Nőtt az üzemidőm és lehet placebo, de mintha a fényképek is jobbak lennének. -
Tamás88
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2415 üzenetére
A Vodára, de szerintem rövid időn belül mindegyikre meg fog jelenni. Amúgy milyen az Android 11?
-
NY_A
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2415 üzenetére
Nekem is. Nagyszerű. Én azt gondoltam ebből idén már nem is lesz semmi, nemhogy ilyen hamar. Meg most volt hír, hogy zárták a betat.
-
gyvince
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #2413 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm :) sokat segitettèl :) arra viszont kíváncsi leszek olcsóbb lesz az új Széria ennèl mivel már 3 év garit is kell majd rá adni még az újabb mindig drágább lehet várok vele de a Note 20 is tetszik nekem pont ez a szögletes forma az új nem tudom milyen lesz na meg a processzor milyen lesz.....
-
TODI1111
veterán
válasz
A 2. Vesztes #2408 üzenetére
Bevallom kicsit csaltam. Volt S20 ultrám is.
-
TODI1111
veterán
válasz
A 2. Vesztes #2406 üzenetére
-
NY_A
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2384 üzenetére
Kipróbáltam, volában jobb lett.
De én még így is behugyozok este.ZoltayA
Nálam volában ennyit bír. Nekem a Plus is simán hozott több mint egy napot. Az én felhasználói szokásaim ezek szerint igen kíméletesek. Nem sokat buzerálom. -
NY_A
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2377 üzenetére
Ezt ne tartsd magadban
Nálam egyébként vígan hoz másfél napot. Én speciel nem tudom egy nap alatt lemeríteni. Én rendre 70-80%-nál lehúzom, mert nincs szükségem többre, és este még van kb. 30-40%. Hétvégente hoz két napot. Mivel jelenleg gumizok és most szezon van így most 3 naponta töltöm napi kb. 1.5 óra kijelző idővel (nincs idő nyomkodni). Én az akku idővel elégedett vagyok.
-
N.otorious
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #2379 üzenetére
Az a bluetooth nem értem miért fogyaszt sokat, elvileg már a 4.0 ás is egy lapos elemmel egy évig tudna üzemelni.....
-
Techergo87
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #2374 üzenetére
Jó kamera, jó üzemidő. Ezekben olyan nagy különbség nincs is szerintem. Személyes vélemények, tapasztalatok érdekelnének. Alapvetően tartalom fogyasztásra, fotózásra, videózásra kéne.
-
kakuk100
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2369 üzenetére
Igen ez az! Nagyon szépen köszönöm!
-
kakuk100
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2366 üzenetére
Szia! Kérlek légy szíves írd meg nekem, hogy mi a Kamerád verziószáma.
Köszönöm! -
mzsuzsi01
csendes újonc
válasz
A 2. Vesztes #2365 üzenetére
Nekem is volt már legalább 3-4 Samsungom, mindig a fényképező miatt váltottam. De az ios után nem bírtam megszokni. Vettem egy autós telefontartót beépített töltővel, miután naponta legalább két órát autózok, fel is tölt, ezért nem hordok power bankot magammal. Bár a ses store-ban vettem egy 10000 mA-est, ami elég jó azért vészhelyzetben
-
mzsuzsi01
csendes újonc
válasz
A 2. Vesztes #2360 üzenetére
Szia! Nekem is volt Samsung S20 Ultrám, kifejezettem bosszantott az ujjlenyomat érzékelő (szerintem nem képes tanulni). Volt, hogy 10-ből kétszer sikerült feloldani ( Face ID működött remekül, bár a maszk miatt szintén sokszor nem tudtam használni, így maradt a kód). Szerintem a legjobb megoldás a Touch ID volt, az 100%-ig pontos volt, és mostanság, a maszkos időkben kifejezetten hasznát lehetne venni. Sajnos a i12-be se tették vissza semmilyen módon az ujjlenyomat olvasót. A fényképezője tetszett a Samsungnak, de nekem problémás volt rajta a fizetés (google pay híján), persze tudom, hogy az NFC megy, de ugye a maszk miatt az sem volt egyszerű. Mostmár van Google Pay, de magyar bank nem csatlakozott hozzá. Viszont nekem emiatt az Apple Pay egyszerűbb lett, ráadásul okosórával nem kell bajlódni a kódokkal sem.
-
Leonardo91
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2360 üzenetére
"Ma hozta meg a posta az egyik kiegészítőt a telóhoz, egy márkahű külső akkumulátor köpenyt" ez mi lenne pontosan?
-
NY_A
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2356 üzenetére
A Samsung browsert használtam egy kis ideig, ott jó. De most ismét Chromeozok. Itt azóta is néha rossz.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
A 2. Vesztes #2357 üzenetére
M7.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
A 2. Vesztes #2353 üzenetére
Van itthon minden 😂
-
NY_A
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2350 üzenetére
A Chrome miatt fagy a billentyűzet. Nekem csinálta Pluson és csinalja az Ultran is.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Senki nem mondta, hogy gyengébb lenne az exynos, (bár a snapdragonhoz képest igen)mert nem fogod érezni a különbséget, de ha játszol akkor egy idő után melegedni fog, emiatt menni fog lejjebb az fps, és akkor azt már érezni fogod. Kamerában gyakorlatilag jobb mint a Note 20 ultra, azt még az iPhone 11 pro max is elverte dxomarkban, igazából az ultrat is, csak a zoom miatt lett több pontja az ultranak. Én is gondban vagyok, hogy az új iPhonera valtsak, vagy várjam meg az új Samsungot.
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
eMag: 354. Kár, h ócska helyen vetted egy vagyonért. Jövő héten SES Black Friday lesz. Valszeg ott is 350 alá kerül. Nem értem még soha azt, aki fillérb@szó egy ilyen drága telefon kapcsàn. ( Meg az asszony...kiráz a hideg.talán inkább egy feleségről van szó...)
-
hunluigi
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #2347 üzenetére
Beállítások-》értesítések-》állapotsor-》töltöttségi szint kijelzés (alul)
-
DjBlero
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2345 üzenetére
igen
-
kakuk100
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2343 üzenetére
Köszönöm szépen! Meg vagyok nyugodva nekem is ez van.
-
kakuk100
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2341 üzenetére
Szia!
Megkérlek írd meg, hogy hányas frissítést kaptál. Én már elég régen kaptam, és szeretném tudni hogy álok.
Köszönöm! -
ZoltayA
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #2338 üzenetére
Csak eredeti Samsung átalakítóval működik. ( Samsung 10 lite- nál lejátszottam ezt a meccset) + 4000ft. Tapasztalataidat a telóval oszd meg majd!
-
DjBlero
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2338 üzenetére
milyen típus a type C átalakító?
mert nekem eredeti samsung type C átalakítóval mindegyik 3,5 jack headset működik,meg a dj fejhallgatók is mint pl: TECHNICS RP-DJ 1210 és PIONEER HDJ-X10 is -
ZoltayA
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #2336 üzenetére
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #2334 üzenetére
Edigital BF: 354 ezer Ft.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
A 2. Vesztes #2329 üzenetére
Milyen IPhonet használsz?
-
TODI1111
veterán
válasz
A 2. Vesztes #2329 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy a fájlkezelő appok megtalálhatóak-e a play áruházban, akkor igen. egy példa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged