- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
-
ForRedGlory
félisten
Érted... A Samsung esetében nagyon gáz, hogy a még ki sem adott telefon kameráját már a megjelenés előtt frissíti, a P30 Pro esetében meg úgy akar tesztelni, hogy azon már fent volt az utólag gyártott kamera javítás. Érted... Érted? Fél napig bírta ki beböfögés nélkül. Érdekes nála a read only állapot.
Na de majd kiteszik, mint Tigert, semmi kétségem.
-
kchris78
veterán
-
<Lacy85>
addikt
Szerintem én is az S8+-t használnám a mai napig, ha párom nem kavarja meg egy kicsit a dolgokat.
S7 Edge helyére megvettem neki a Note 9-et, mert azt mondta, hogy az tetszik neki. Fél évig kínlódott vele, végül jött, hogy nem cserélnék vele telót? Neki túl nagy, meg nagyon tégla formája van. Az S8+ meg nagyon tetszik neki.
Mondom oké, de akkor miért nem az S9+-t választottad a Note helyett?Szóval én is csak ezért váltottam. Amúgy a mai napig használja és semmi baja vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest