Új hozzászólás Aktív témák
-
lolal
senior tag
válasz
TODI1111 #3167 üzenetére
Őszintén megmondom, irodai munkából adódóan én ezeket a téglabontó méretű tokokat sosem szerettem. A slim dizájn teljesen rendben van az tetszik is, de pl egy alapvetően nagyméretű készülék esetében mint az S20 Ultra rátesz az ember egy ilyen bontófejet, hát olyan mint ha egy nagyobb követ hordozgatnék magamnál
-
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
TODI1111 #3082 üzenetére
Hát először is, kösz hogy vagy TODI1111!
Éreztem hogy egész nap nem stimmel valami. Többször is ki be kapcsolt az Ultra, aztán random felhívott embereket, elment a térereje, lekapcsolt a net, mindig vesztettem passziánszban, törölte az Instagramm oldalamat pedig nem is volt... és még sorolhatnám.
Fogalmam sem volt, hogy mindez miért történik velem és Samsung Galaxy S20 Ultra telefonommal!!???
De most már tudom.
ELMARADT A VÉDJEGY
Nagyon köszi
És akkor Vuff!
És az előző hozzászólásomhoz is Vuff!! És most a világ rendje helyreállt, érzem.
Mindenkinek nyugodt, békés jó éjszakát kívánok. Beveszem a frontint és a lendormint és már aaaalllssszooouuuuooommmm iiiiiiiisssssssss🤤😴
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
TODI1111 #2407 üzenetére
Ájjjjdekösziiiiii
Sikerült is!!!
Nagyon örülök, mert amúgy félkaru vagyok, és mindig át kellett mennem a szomszédba a Rózsika nénihez, hogy ugyan húzza mán elő a panelt, amíg én jobb kézzel tartom a telót. De Ő meg 80 éves, rengeteget kapált életében és így nehezen kezeli az érintőképernyőt,.....sokat szenvedtünk.De ez is megoldodott most már, és ezért hálás vagyok!
Úgy látszik a Note 20 Ultrások jó fejek..Köszi még eccer és szép napot!
Vuff!
-
A 2. Vesztes
senior tag
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
TODI1111 #2033 üzenetére
Elmondom miért nem jó.
Nekem úgy van az AOD beállítva, hogy csak érintésre kapcsoljon be a képernyő. Na mármost ugye, a programban olyan beállítás van csak, hogy értesítés érkezésekor kapcsolja be az AOD-t és addig tarsa bekapcsolva amíg meg nem nézem az értesítést, majd ha megnéztem akkor visszatér az érintéses kijelzésre. Nekem ezzel az a gondom, hogy nem akarom, hogy addig menjen az AOD, amíg meg nem nézem az értesítést, mert nekem úgy lenne jó, hogy jelezzen a kamera körül, ha üzenet jön, de ne tartsa bekapcsolva az AOD-t. Ilyen beállítás viszont nincs. Ha meg azt állítom be, hogy ne kapcsolja be az AOD-t, akkor meg nincs érintéses bekapcsolás sem. Úgyhogy nekem sajnos ezért nem használható a progi...
-
PeteePeti
őstag
válasz
TODI1111 #2030 üzenetére
Tökéletesen működik! Én is ezt ajánlom! Fogyasztása minimális! Együtt dolgozik a gyári AOD-al, viszont annak mutatása nélkül is használható! Világító széleket, ledet, kamera körüli gyűrűt és értesítési ikonokat is belehet állítani vele! És méret, világítási idő, valamint színek is paraméterezhetőek apponként! Hibátlanul működik, ha az ember betudja állítani!
-
-
válasz
TODI1111 #1703 üzenetére
Nekem nincs ott ez biztos,de egy bánat képet nem tudok feltölfeni hogy megmutassam
Telekomos vagyok másnak jó aki onann vett? Vagy valahol bekell kapcsolni hogy mutassa? Vagy itt ahol lakom nincs ilyen és nem is jelzi a telefon? Lehet csak olyan helyen jelenik meg ahol van is 5g szolgáltatás?
-
válasz
TODI1111 #1692 üzenetére
Most frissitettem a telefont valamiért 2 frissités is kimaradt. Úgy néz ki most nekem is mintha jó lenne,de még tesztelem.A képek amit mutattál azok szépek. Nekem alig villant el hiába nyomtam a gombot ha igen,akkor is homályos és furcsa képek lettek.Vaku nélkül rendben volt.De bizom benne jó lesz mostmár.Köszönöm a választ
-
GaS-
aktív tag
-
bbendre
őstag
válasz
TODI1111 #1541 üzenetére
Ez hosszú lenne leírni részletesen de nagyon röviden:
A mobil processzor (CPU) nem befolyásolja.
DE a processzor tartalmaz egy ISP-t (Image Signal processing unitot: Exynos link, Snapdragon link ennek a neve Qualcomm Spectra ISP ha ra szeretnél keresni, Google megoldása ami jelenleg talán a legjobb de sokat fogyaszt. a P4ben már a Pixel Neural Core néven fut)Nagyon nagyon egyszerűsítve amikor fényképeznél a sensorrol az adatok átmennek az ISP-n. Ez felel az élességért, a fokuszért, AW, AE, PDAF, NR, stb. Amikor megnyomod a gombot nem a processzor dolgozza fel a hatalmas pixel információt (jó esetben, Plus ott van a Samsung ZSL ami a Snapdragonon megint máshogy működik). Hanem egy dedikált egység végzi el a számításokat. Mivel teljesen más a Snapdragon megoldás mint a Exynos más is a feldolgozás eredménye. Más a képminőség.
Jelenleg a Snapdragon ISP-je gyorsabb és pontosabb a tesztek és tapasztalatok alapján. Természetesen az ISPben is van microcode és javítható valamilyen szinten, de ha minden igaz tervezési hibák is lehetnek az Exynos fókusz hibájánál...
-
Helltak
őstag
válasz
TODI1111 #1524 üzenetére
Na ilyesmit várnék én is.. Ma a Play szolgáltatásoknál valami beragadt, amiatt kicsit több volt a készenléti fogyasztás..
Nálam két sim és okosóra kapcsolat van egész nap( ugyanúgy, mint a Oneplus-al és iPhone-al is volt), napi 5-10 percet telefonálok általában.
Igen, nem sokat számít fogyasztásban, talán kevésbé melegszik, de lehet placebo.. Hétvégére 120Hz-re állítom, meglátjuk. -
Aryon87
félisten
válasz
TODI1111 #1352 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert ezek a képek egy ilyen kaliberű és marketing hátterű telefontól siralom. Egyszerűen elvesznek a részletek, pedig csak egy picit közelítettem rájuk.
Bocsánat, de többet vártam ettől.
Persze kicsiben wow, de minimum lenne, hogy legalább 1 szőrszál lenne tűéles a zümin..
Tudom, nem vagy fotós szellemű, de a korábbi Samsungok pont abban voltak erősek, amiben ez elvérzik fotóban, és erről nem Te tehetsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged