- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strauss
senior tag
válasz MaxxDamage #3109 üzenetére
Attól függ Te csinálod , vagy szagember-- ha nem saját meló lesz akkor nem biztos ( bár Én még vígan elvagyok a készülékkel )
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
szita.erno
aktív tag
válasz MaxxDamage #3127 üzenetére
Azt teszem
Mert ez nem állapot'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
szita.erno
aktív tag
válasz MaxxDamage #3133 üzenetére
Sajnos csak automatikusan van!
Nem hiszem el hogy nincs semmi megoldás rá? 😡😡😡
Vagy cseréljem le a telefont?'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
szita.erno
aktív tag
válasz MaxxDamage #3135 üzenetére
Nincs lista csak amit látsz a képen.
Yettel
Legújabb Android van rajta'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
lolal
senior tag
válasz MaxxDamage #3139 üzenetére
Downgrade hogyan lehetséges itt ? Milyen progival tudom visszarakni a korábbi hivatalos verziót pl Android 12-t vagy 11-et ?
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
lolal
senior tag
válasz MaxxDamage #3145 üzenetére
Kártérítés gyanánt mit kérnék ? Vagy mire gondolsz ezalatt ? Fogyasztói jogaimmal tisztában állok, csak kíváncsi vagyok.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
lolal
senior tag
válasz MaxxDamage #3148 üzenetére
Mondjuk jogos. Bemegyek majd aztán az asztalra csapok. Lehet lekérem majd a területileg illetékes meg(h)bízottat... az kicsit nyomatékosabb.
-
lolal
senior tag
válasz MaxxDamage #3153 üzenetére
GSM Palota horror sztoriitól félek. Eleve nem értem pl. hogy a jogszabály szerint megállapított összeghatárba kettő év garancia vonatkozna erre a készülékre ők „alapcsomagban” egy év teljeskörű jótállást adnak a készülékre, tehát ezt nem igazán értem… Másrészt már hallottam nagyon érdekes történeteket róluk többekközött hogy nem lehet csak készpénzzel fizetni ez is nagyon érdekes. 😅 Amikor megrendeltem ettől a kókler román cégtől ezt a telefont akkor ugyanúgy láttam hogy hirdeti a GSM palota is de azt mondtam hogy hát onnan biztos nem. Tulajdonképpen ott a garancia kihez szól?
Samunál nem worldwide garancia mint Almánál nem?[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
válasz MaxxDamage #3150 üzenetére
Miért ne írhatna bele? Azt is bele lehet írni, hogy gondod volt és simán megoldotta a cég maximálisan minden rendben volt. Mehetnek oda jó dolgok is
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Leonardo91
senior tag
válasz MaxxDamage #3162 üzenetére
Nekem van még egy pár gyári és spigen tokom hozzá, ha valakit érdekel keressen privátba
Szerettem az S20Ultrát én is (ez volt eddig a leghosszabb ideig megjelenésétől 2 évig) ,majd 22U váltotta ,utána egy kis kitérő 14PM re aztán vissza egy Fold 5 re de már az sincs meg úgyhogy most várok a 24 Ultrára .[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Leonardo91
senior tag
válasz MaxxDamage #3164 üzenetére
Olyan UAG nekem is volt de az volt az első amit elvittek
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
TODI1111
veterán
válasz MaxxDamage #3166 üzenetére
Nekem 23 ultrán ilyen [ilyen] UAG van. Mobilfox elbújhat mellette.
-
lolal
senior tag
válasz MaxxDamage #3169 üzenetére
Hát ha karácsonyi vacsora után anyóst egy jól irányzott dobással hátulról megküldöd ebbe a tokba akkor többet nincs vita a halászlé fölött
-
TODI1111
veterán
válasz MaxxDamage #3169 üzenetére
Az első tetszik.
-
lolal
senior tag
válasz MaxxDamage #3176 üzenetére
VÁM-ot nem kellett rá fizetned, mennyi idő volt mire megjött kb ?
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz MaxxDamage #3183 üzenetére
https://news.samsung.com/global/one-ui-6-update-7-tips-for-making-the-most-of-ai-camera-on-your-galaxy
Íme.
A "New Undo and Redo Buttons" alatt keresd a felsorolást.
Vuff.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
lolal
senior tag
válasz MaxxDamage #3191 üzenetére
Elvileg az AccuBattery progi mutatja szépen a dolgokat, de az sem tévedhetetlen. PC-re kerestem volna olyan programot mint iPhonéhoz a 3DTools de nem találtam, ha tudtok valamit nyugodtan mondjátok hallgatom.
Amúgy olvastam a program NFO-jában hogy elvileg több töltés és ciklus után pontos az kapacitásának meghatározása, hát kíváncsi leszek. Mondjuk a fórumon való keresgélés után sajnos hozza a szokásos Samsung betegséget amit anno még az S3,5,6 nál is tapasztaltam az meg a nem túl combos SOT. Főleg az Exynos főzőtárcsája miatt ha igényesebben használom, de hát ezzel kell együtt élnem
#3190: Hát sajnálatos pedig a HW elbírta volna és szerintem nincsen semmilyen fizikai akadálya pusztán csak üzletpolitika, hogy váltsanak az emberek az újabb típusokra. Én elvagyok így most, főleg hogy nekem ennyi iPhone után ez is újdonság. Ha nagyon megnuom majd akkor lehet előkotrom a jó mélyek elásott képességeimet és felteszek valami Custom ROM ot Lineage-t vagy valamit, de annak még nincs itt az ideje abszolútÉn vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz MaxxDamage #3198 üzenetére
Szerintem nem! Tedd töltőre a telódat, mert a 27% kevéskének tűnik.
A frissítéssel is van problemsz? Úgy látom csak a szokásos. Telepítem is.Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
szita.erno
aktív tag
válasz MaxxDamage #3200 üzenetére
Szia!
Meg szeretném kérdezni hogy milyen árban van egy akku csere?
Köszi'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
szita.erno
aktív tag
válasz MaxxDamage #3203 üzenetére
Köszi szépen
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
lolal
senior tag
válasz MaxxDamage #3206 üzenetére
Mihez képest ? Inkább egy accubattery mérést tégy be és akkor abból jobban lehet látni ezeket a telemátriai adatokat.
Amúgy melyik rendszer van a készülékeden ? Hányas droid ?
-
Sumptuous
senior tag
válasz MaxxDamage #3208 üzenetére
Ilyenre gondol, ebből több minden látható:
Boldog Karácsonyt!
-
lolal
senior tag
válasz MaxxDamage #3213 üzenetére
Személy szerint én mindig 80% ig töltöm. Accun bevan állítva az értesítés, hogy ha eléri zenél meg villog. 100 ig csak az első bekapcsolás alkalmával töltöttem fel. 40% alá ritkán meritem, de 30% alatt talán csak 1x volt. Éjszakára meg 50% körül szoktam letenni. Most ez ilyen nagyon "figyelősnek" tűnik, de valójában apróság ezekre ugyelni. Így valószínűleg még édesanyám is ezzel az akksival fogja használni 3 év múlva mikor cserélem a telót. Ja amúgy paromtol kaptam karácsonyra profi állványt az S20 Ultrához. Szerintem pazar képeket készítettem vele. Majd mutatók párat nektek.
-
lolal
senior tag
válasz MaxxDamage #3224 üzenetére
Nekem Baseus GAN Pro 65W - os töltőm van. Támogatja a Samsung 45W os szupergyors töltését, de ami röhej, hogy valójában nem töltött sosem annyival maximum 25W - 30W.
Se a szürke se a fekete S20 U-n. Gondoltam Samsung hibája és felraktam az Infinix Zero X Pro-t ami szintén 45W ot tud TÜV minősített hát mondom oké, akkor hátha az. De ott meg 20-28W között mozgott a töltés.
Szóval valószínűleg ez ilyen gyártói blama. Accubatteryvel mértem ezeket az adatokat.Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz MaxxDamage #3237 üzenetére
Na ez hasznos volt.
Egy kis érdekesség: az 23U lassabban tölt... Pedig ugyanazt tudja. Érdekes.
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
Promi
aktív tag
válasz MaxxDamage #3239 üzenetére
Én ezt a telót váltottam le egy Xiaomi 13T Pro -ra. Mindenféle méregetés nélkül a száraz és tiszta tény. 20% -ról gyári 120w -os töltővel 30 perc alatt teljesen feltölti 100%-ig. Aztán az én telóhasználatom mellett 2-3 napig nem töltök.
[ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
válasz MaxxDamage #3237 üzenetére
Én már erről írtam itt egyszer korábban a fórumon, hogy nem tud annyit amennyi rá van írva. Természetesen a Samsung nagyokat hallgat erről.
-
addikt
válasz MaxxDamage #3258 üzenetére
Ő lenne az. [link] s21 ultra port.
Még keresgélek, hátha valahova felvan töltve.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
szita.erno
aktív tag
válasz MaxxDamage #3268 üzenetére
Nem költök rá. Alkatrésznek eladom .Néha vissza jön rajta a kép.de 10.perc után elkezd vibrálni újra.
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
szita.erno
aktív tag
válasz MaxxDamage #3270 üzenetére
KB milyen árban lehetne eladni?
-
szita.erno
aktív tag
válasz MaxxDamage #3272 üzenetére
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest