Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás88
őstag
Bírság akkor jár, ha vissza élsz a személyiségi jogokkal (pl. felveszed a beszélgetést, majd azt felteszed a YT-ra, vagy a médiának adod oda), de ha pl. "jegyzetelésre" használod, arra tökéletes. Bizonyítékként is fel lehet használni, de azért is felnyomhatnak (bár ha bejelented, hogy felveszed a beszélgetést, akkor meg nem lesz bizonyíték
). Ezért is írtam az EU-t.
-
-
sirály69
őstag
Többször van min. 20 app frissítés a Play-ből.
Jellemzően fél óra alatt csinálja meg és nem a letöltés lassú..., hanem a telepítés.
A huwei szinte le sem töltötte, már kész is volt az app frissítésének telepítése...
Akkis 2 napot bír. Ugyan ezzel a felhasználási szokásokkal a huawei 3 nap...
Ez van.... -
coleen
aktív tag
Igen, S21 Ultrát nem szeretnék, nekem is csak egy gyenge ráncfelvarrásnak tűnik, cserébe a brutális ár - azt a teljesítményt már tényleg nem tudnám kihasználni.
Fontos, hogy "pörögjön" a készülék, de egy Viber / MS Teams / Outlook / Google Meets / Zoom / Chrome / Youtube átlagos napi felhasználási kombóra szerintem elég az Exynos 990 is - persze látatlanban mondom. -
coleen
aktív tag
(& "A 2. Vesztes"):
Köszönöm Uraim az infókat. Valóban nem olcsó még mindig, sőt, de mivel 2020-as csúcsmodell, így bízom benne, hogy 2022. közepéig-végéig stabilan ki tudna szolgálni.
A nagyon hétköznapi igényeimet talán egy Oneplus 8T is kielégítené (a kamera mondjuk határeset), viszont 200k-nál nagyobb összeget már csak nagyon ismert és stabil / nem kínai brand-ért adnék ki (a supportot egyre fontosabbnak érzem). -
Foose
addikt
Ezzel az a baj, hogy oké 12 óra, de nem derült ki belőle, ez alatt az idő alatt mennyit megy a kijelző. (Teszem azt mondjuk 4 és fél órát, és így van este 20%-on, az nekem kevés) Nekem van hogy 2 napot bír a telóm. Csak ugye persze úgy hogy nem is használom és csak wifi kapcsolat aktív..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged