- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Nálam is be van kapcsolva, 80% max. (múltkor elírtam, nem 85)
Kamera elég jó, múltkor volt szervizbe és cseréltettem mindent (gariba) amit csak kellettKijelzőn rajta van a gyári fólia + tettem rá én is egyet és a kamera fedélen is rajta van, meg körbe is (kereten) rajta hagytam...mondom ha már új, akkor azt nem veszem le, elfér
-
arsenlupin
aktív tag
Köszönöm a kérdést, hellyel-közzel igen, rájöttem, hogy az sms elküldés elött a jobb felsősarokban lévő három pöttyre kattintva leolvashatom melyik az aktív sim.....
Mondjuk ez már viberen nem működik, ott csak a preferált simről lehet üzengetni!
Az előző xiaomi telefonjaim ezt gond nélkül kezelték....
Nem értem, hogy egy vezető gyártó, jó hardverrel miért csinál ilyen bakikat szofveres oldalon
Dual simnél preferált sim, ugyan kérem.... Ez csak a samsungnál van így?
Az is bosszantó, hogy hogy az üzenetek hangját nem lehet külső hanggal megoldani, csak a samsung által felkínáltból válaszhatsz....
Bocs a méltatlan hangnemért! -
MaxxDamage
félisten
Ha jól emlékszem a V30+ telómon rajta van, de nagyon nem foglalkoztam vele.
Töltésnél bizonyos százalék elérésnél rezeg, azt eszrevettem. Ha egy progiról beszélünk.V30+ talán 8-s van és 9 is kijött rá, de 8.0-van call recorder ami nagyon jó/hasznos funkció!
V50 meg 12-s és ha majd 15-16 vagy újabb is fogralomba kerül, ezek a régebbi telefonok még gond nélkül használhatók lesznek a jelenlegi rendszerekkel.
-
MaxxDamage
félisten
Van olyan program ami mutatja az eddig belevitt ciklus számot, ill. mennyit lehet még, vagy mikor "halott" egy akksi?
Tudom, akkor halott mikor már 1-2 órát is alig bír, de ez nem minden esetben van ígyPont tegnap kalibráltam az LG V30+ és V50 telefonjaim akksiját, mind2 telefont lazán használtam 1% volt még majd kis idő múlva kikapcsolt. (eredeti battery mind2-ben)
-
A 2. Vesztes
senior tag
Huhhh remélem jó olcsón veszed. (Szerk: közben megnézem az árat az oldalon, hát...) Öreg csont már, elvileg a negyedik évet tapossa, nálam novemberben lesz 3 éve. Főverziófrissítést már nem kap, csak biztonságikat.
Én a mai napig nagyon szeretem, ha cserélném is csak S23U-ra. De felesleges, mindent tökéletesen megcsinált amire szükségem van. Az aksija már valószínűleg tropa, mert én folyamatban töltőn tartom navigáció használata miatt. De nem érzem ennek sem a hátrányát, mert a gyorstöltéssel pikpakk újra teli a tár. 👍
A fényképezője már messze van az aktuális élvonaltól, de a 100-as Zoommal még szoktam dicsekedni az ismerőseimnek... 🤭
Én minden telómat GSM boltból vásároltam, sosem márkakereskedéstől, úgymond arra sosem volt pénzem. Eddig nemigen csalódtam szerencsére.
Várjuk a tapasztalatokat majd, használd egészséggel.
Vuff! 👌
-
-
MaxxDamage
félisten
Szia,
Ha már felbontott, akkor azt nem te fogod először felbontani.
Megveszed, 24 hó garit kapsz rá aztán ha nem tetszik valami oknál fogva, akkor elállhatsz a vásárlástól akár...Felbontottként vettem már náluk Seasonic (full modular) tápot (anno) és ha ki is maradt a csomagból valami (kábel) akkor azt jelezve nekik pótolták, kiküldték free. /elégedetten sok új/bontatlan cuccot vettem már ott - telefont még nem/
Sok szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest