- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pythoncobra
tag
válasz
ZoltayA #2307 üzenetére
...vagy nem tudod kezelni.
Az én véleményem szerint is egyike a topkategóriás fotóteljesítményeknek, ami telefonokban elérhető.
Mondjuk én úgy használom, hogy figyelembe veszem a fotózási körülményeket, és figyelek arra, hogy ne én magam szúrjam el a képet.
Semmi gondom vele.
Persze vannak olyan körülmények, feltételek, amik között van jobb gép.
De nem szignifikánsan. -
bbendre
őstag
válasz
ZoltayA #2307 üzenetére
Mindenkinek mást jelent a jó kamera. Nem mindegy mit fényképezel és min nézed vissza.
Tájkép és nagyon fényes, színes jelenetekben a Samsung jó. Kicsit túl erőssek a színek.
Igaz a részletek a képen nagyon nincsenek, nagyítva általában olajfestmény. Ez már a brand része. (Ez is változó ki mennyire nézi vissza a képeket).
A részletek is mindenkinek mást jelentenek. A Samsung az árnyékokat pl túl fényesen jeleníti meg. Van aki ezt szereti van aki nem.Ahogy csökken a fény úgy csökken a minőség pl este szobában gyereket, kutyát fotozni vagy születésnapot amikor csak a gyergya fény van talán nem a legjobb. Sok a bemozdult fotó. Arcok teljesen be vannak mozdulva. Van akinek ez pl nem szempont
Emberi arcok nem az erőssége a telefonnak, de aki tájat, autót, étel, épületet fotoz annak ez nem számít. Tájképekben az egyik legerősebb telefon.
Az arcokról a Samsung eltüntet minden bőrhibát (kikapcsolt filterekkel is). Pl a Pixel meg minden ráncot ki tud emelni... Ezt a feleségem pl utálja és a Samsungot preferálja. Ez is változó kinek mi tetszik.Visszanézni a telefonon, tableten kívül sok hiba megjelenik. A minőség elfogadható (szerintem) de nem a top.
Van olyan fotóm amin Note-on valami csoda volt, de megosztva ls másik telefonon vagy egy normál monitoron (nem kalibrált LCD/ISP akármin) már feltünő volt, hogy ez nem lett jó fotó.
Aki csak a telefont és tabletet használ annak a minőség szerintem így tökéletes.Akinek fontos a Pro mode annak is jó opció a Samsung vonal.
@bruti01: Próbálj ki egy Google Pixelt esetleg egy jó GCam-ot. Kamerán kívül midenben rosszabb de kamerában point and click stilusban talán a legerőssebb. Ha nincs gyerek, kutya, mozgó akármi akkor persze nincs értelme. Vagy ha manual settigsben használod a kamerát.
-
atikanj
csendes tag
válasz
ZoltayA #2299 üzenetére
Írtam neked. A youtube alapból 144p , vagy 360 p felbontáson indítja a videókat. Neked kell átállítani 1044p re. Jobb fent fogaskerék. A lenyíló menüből a minőség feliratnál tudod átállítani . Nagy sávszélesség kell egy nagyobb felbontású videó megnézéséhez. Ezért kisebb felbontással indul el alapból. Állítsd át úgy nézd meg . Minden fotó éles .
-
hunluigi
senior tag
válasz
ZoltayA #2286 üzenetére
Senki (kevesen) nem állítja azt, hogy szar képeket csinál (pedig gyakran de), viszont a képek minősége tényszerűen elmarad attól amit a paraméterek alapján várna az ember. És nem arra gondolok, hogy egy dslr-el össze vetve, hanem ha leszeded a képet (ami a telón általában még vállalhatóan is néz ki), és összeveted, belenagyítasz, bizony vacakabb, mint pl. esetemben egy s8+ produktuma. Bizonytalan fókusz, tulzott jpg tömörítés, a részletek nagyításnál olajfesztménybe mennek át.
A legfurább, hogyha olyanja van teljesen jó képet is tud produkálni, csak iszonyúan hektikus az eredmény.
Én nem panaszkodom, és nem is szabadulok tőle, mert teljesen harmadlagos-negyedleges volt a kamera szett a választásnál. Régóta (Note 1) stabilan samsung-os vagyok, de nem akkora fan, hogy magyarázzam, védjem azt ami tényleg nem jó.
Persze "nem kell elhinni" a fentieket, és mindenki hozza meg a döntését a saját tapasztalatai, meggyőződése alapján. 😉
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest