- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NY_A
őstag
válasz
DjBlero #2194 üzenetére
Hát igen. Megjelenéskor olvastam néhány ehhez hasonló törésről, de azóta nem láttam. Szegény forumtárs remélem viszonylag olcsón megússza. Úgy olvastam régebben, hogy zafírüveg védi a kamerát. Nem tudom, hogy ez igaz-e, de talán ez a magyarázata. Az rohadt kemény, nagyon bírja a karcokat mert csak a gyémánt erősebb nála, de éppen ezért könnyebben törik.
-
NY_A
őstag
válasz
DjBlero #2192 üzenetére
Ezért ne verd a fejed a falba, majd verem én ha összetöröm.
Értékelem a szándékot, ne vedd sértésnek de nem aggódom túl a dolgot. Majd a lakásbiztosításom kifizeti. Évi 300 ezer forintra vagyok biztosítva háztartási gépek, elektromos berendezések géptörésére. 12 év alatt egyszer vettem igénybe egy monitor miatt. -
válasz
DjBlero #2007 üzenetére
Szia
Megkaptam ma a fóliát,és azt kell mondani legjobb ami eddig volt köszönöm az ajánlást
Elsőnek megijedtem mert kezemre meg a fóliára is fújni kellett valami folyadékot
és mikor felraktam eléggé csunya volt az alatta lévő folyadék miatt. Hiába kinyomkodtam mégis foltos maradt, de kb 15 perc, és nézem a telefont és tökéletes lett😊 Gondolom megszáradt, semmi se látszík makulátlan lett mint a gyári
Ráadasul az újjlenyomat olvasó is rendben megy. És 4eft 2db van benne. Szóval bátran ajánlom én is ezt a fóliát. A szélére is picit lehajlott pont mint a gyári és nem vált vissza. Egyedüli negatívum az az,hogy puhábbnak érzem,talán hamarabb lesz karcos vagy esetleg nem úgy védi a telefont ezt nem tudom.De ezek kivül a legjobb a fólia amivel eddig dolgom volt😊 Pedig az s10+ nál kb 5 tipust vettem 10eft is és egysem volt hibátlan de ez meglepően jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest