- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gims
tag
Nekem elsőre hibrid volt, hogy finoman fogalmazzák. A mérete miatt nem vágytam rá.
Aztán lehúzták ebben-abban. Persze saját tapasztalat nélkül azért nem ugrok a tesztekre.
Végül nem volt S20+ és így Ultra lett.
Mára abszolút nem bánom. Féltem az S9+ után, hogy valami csalódást fog okozni, de nem.
A fényképezés kívánt egy "kis" ajtócsapkodást, de hamar rájöttem, hogy az automata mód azért hazudik. Azóta ezzel sincs baj. -
mrThomi
addikt
Ez is egy megoldás. És mi lesz helyette ?
Én meg megköszönöm nektek a segítséget, de lejebb váltok...S20 FE 5G lett helyette, holnap megy az ultra, sikerül kis profittal is továbbadnom így meg nem bánom a dolgot. Egész este nyomogatom a kis FE-t már és azért látszik a snapdragon 865+ energia takarékonysága.(végre megvan az 1 óra -10%-ék esés, ami az ultra esetén -14 volt) Kijelző minőségben látszik a visszesés. A zoom kamerát is fogom hiányolni nagyon, mert volt hogy nem láttam valamit szabad szemmel és ezzel sikerült
De mindent egybevéve, nem bánom a váltást, remélem hamarosan S21 Ultra vagy Z Fold 2 tulaj is leszek
-
wong kok wah
senior tag
21 eFt a hátlapcsere ami egyben van az üveggel. Legalábbis telefonon ezt az árat kaptam az Árkádban lévő Samsung szerviztől. A cserét csak az Oktogon szerviz vagy a Budaörsi szerviz tudja megcsinálni. Az Oktogont hívom 4 napja de senki nem veszi fel és az e-mailekre sem válaszolnak!
Holnap bemegyek hozzájuk...
-
Pythoncobra
tag
Még sose használtam tokot (elvből), de amikor lecsúszott az asztalról az S20 Ultra, és elöl hátul cserélni kellett 135 ezerért, akkor körülnéztem haveri körben, ki-mit használ.
Akkor rendeltem egy pitakát.
Drága, de vékony, könnyű, jó fogású, minden szempontból nagyon jó.
Azóta megint leesett (peches darab), de védi, mint az elnököt secret service.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged