- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
kakuk100 #2287 üzenetére
Szia.
Ez az android 11, One UI 3 béta verziója. Magyarul ez lesz a samsung készülékek hivatalos, következő nagy android frissítése. Regisztrált tagok kaphatják meg, hogy tesztelhessék megjelenés előtt és visszajelzéseket küldjenek arról, mit kell még javítani. Az XDA fórumán viszont minden évben elérhetővé teszik mások számára is, hogy a vállalkozó kedvüek kipróbálhassák ( természetesen csak saját felelősségre
) Odinnal nem lehet feltenni. Az XDA linkben minden benne van. Segíteni sajnos nem tudok mert nekem note 20 ultra készülékem van ( persze én már erre feltettem és nekem eddig bejön). -
GaS-
aktív tag
-
bbendre
őstag
válasz
kakuk100 #1530 üzenetére
Én nagyon szerettem a DxOmark-ot de sajnos az utóbbi időben nem annyira megbízható. Azaz nem is az ő hibájuk. Pl a Huawei olyan telefont ad amin speciális software van. Az írják, hogy csak teszt és ez lesz a következő patchben de közben nem jut el a felhasználókhoz.
Az iPhone 11 tesztre több mint egy hónapot kellett várni, hogy a megkapja a patcheket. Közben ott is valami speciális firmwaret kaptak a DxO tesztelők. A Samsung is speciális sw-vel adta az utolsó telefonokat. A kínai gyártók állítólag már igy indítottak... Mostmár nem tudom, hogy ha veszek egy telefont és frissítést is kap akkor mi lesz a telefonnal :) -
Tiger.
nagyúr
válasz
kakuk100 #1528 üzenetére
A Samsung fizet neki, hogy még ne vizsgálja, mert csúnyán elbuknának, próbálja javítani a szoftveres hibákat. Htc-nek nem volt ilyen szerencséje anno az m9-nél, egyből tesztelték, és jól le is pontozták, ami akkor érthető volt, de 1 hónap utána kapott egy kamera frissítést és ég és föld lett, de már nem tesztelték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest