- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
Tündike25 #8365 üzenetére
Erre írtam hogy rugalmas üzletet kell keresni. Nem 1 szerviz van csak.
Ott bunkók. Oké. Van másik. Leírtam pl a veszprémi Samsung hivatalos szerviz hogy áll hozzá.
Bevizsgálási díj, oké, van sok helyen. De az csak arra van hogy ne az legyen hogy ők dolgoznak vele, kiderítik mi a hiba, user meg elviszi sufni szervízbe utána. Tekinthető előlegnek, a végösszegből utána levonásra kerül.
-
Tündike25
tag
válasz
Tündike25 #798 üzenetére
Meg kell követnem magam, néhány nap után most már nálam is minőségi a javulás aksiban.
Igaz, 60Hz-re és FHD+ra kellett váltani hozzá, valamint jó néhány alkalmazást mélyalvásba tenni, de most 4 óra SOT-tal 50%-nál tartok reggel óta, (csak Wifi, kb félóra beszélgetés, végig BT-s óra kapcsolat)... Azért ez már tényleg tetszik.
ACR-ben (vagy Cube ACR-ben) viszont még szeretnék segítséget! Használja esetleg más is? Nálatok is gyorsítva veszi fel a beszélgetéseket? Valamint kellene egy olyan alkalmazás amivel a képernyőt bekapcsolva lehet tartani, sajnos a "Screen On"-t a Samsungos Android 10-ek nem támogatják. -
fogtunder
nagyúr
válasz
Tündike25 #798 üzenetére
Szerintem érdemes levenni a felbontást és a frissítést is, elég sokat hoz rajta, én fel se raktam WQHD-re, mert ekkora kijelzőn nem látom a különbséget egyáltalán. Plusz visszaraktam 4G-re, Dark Mode, játékok alatt 48Hz, így már ki tudok belőle csiholni egy napot és nem igazán csorbul a felhasználói élmény se.
Mindenesetre nem egy üzemidő-bajnok a telefon, de egy napot ki lehet vele húzni, pláne ha rutinokkal kikapcsolod a felesleges cuccokat is. -
PedroPascal
őstag
válasz
Tündike25 #798 üzenetére
Közel két éves S9+ hasonló üzemidővel rendelkezik, lehet jobb is kicsit. Most hogy a régi S9+ telómban nincs sim kártya csak wifi-n lóg alig merül. Talán 5g kapcsolattal jobb lesz az S20+ vagy későbbi szoftver update. A lényeg hogy sim kártyával így is úgy is merülnek mint egy süllyedő hajó a mai telefonok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest