- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
fcbarca #8006 üzenetére
Hja...csak a a csúnya mérnök bácsik úgy tervezik meg a gyári töltő elektronikáját, hogy kimondottan a Samu telefonokhoz legyen kompatibilis. Ez nem arról szól hogy 5V és 3A, meg 45W. Pl. A Xiaomi 65W-os töltővel nem megy a Samu telefon Super gyors töltés. A töltő kábelről ne is beszáéjünk. Pl. gagyi kábellel se megy ám a gyors töltés. Oda se árt egy 5A-es kábel, ami ugyan úgy gyári. De te tudod, ha inkább vársz heteket, hónapokat a külföldről rendelt szarokra, amire max mese-garancia van....lelked rajta. Ott az aláírásom...legyél okos ember.
-
buherka
addikt
-
Rinocerosz
őstag
válasz
fcbarca #7961 üzenetére
Szia!
Szerintem olyat kellene keresned aminek az egész felülete tapad (nem csak a széle). Érdemes lehet még figyelni a dobozon van e ujjlenyomat olvasó kompatibilis jel.Vannak akik kínai üvegfóliát ajánlanak, azzal is lehet jót kifogni. Nekem viszont a Whitestone Dome Glass jött be... igaz ez 17 ezer ft volt és még örültem, hogy tudtam venni
.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
fcbarca #5064 üzenetére
Nekem sima s20 telefonom van, de fateromnak S20FE... én azt mondom, hogy realizád mi a fontos.
S20:
-Kisebb mint az s20FE picivel.
-Van 64mpx kamera... ami jó, de kérdés, hogy kell e?
-Van QHD felbontás, de a 120hz csak FullHD-n működik.
- 8GB ram amíg az S20FE "csak" 6GB (Kérdés, hogy kell e...)S20FE:
- Árban sokkal jobb
- Lapos kijelző amit sokan szeretnek, de ezért egy picit vastagabb a káva (szerintem itt is szép a FullHD 120hz)
- Fotózásban/videózásban elég jó... sokszor vetekszik az s20-al
- Jobb üzemidő
- Sajnos a dobozban csak 15W töltő van ami... hát na, az s20 25W kapott alaból szóval azt venned kell ha szükséges.
-Esetleg ha kitudsz fogni egy 8/256GB Fe-t akkor azzal nagyon jól járnál szerintem. -
Rinocerosz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged