- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
polonic #1619 üzenetére
Ugye a good lock az csak egy apk kezelő app, itthon nem elérhető, helyette a nice lock van. Aztán utána lehet az AKP-kat feltenni, amik itt megjelennek és lehet őket konfigolni (pl. taks changer, stb.).
Én csak az említettet használtam, de sajnos lassítja a folyamatot, nem jó az animációja, így hagytam a dolgot.
-
arn77
aktív tag
válasz
polonic #1619 üzenetére
A Good Lock nálunk nem működik, csak a benne lévő egy két alkalmazás, az is egy külön appal megy csak.
Amit én használnék belőle az a Task Changer. Ez megy más alkalmazás nélkül is, de összeakad az értesítési sávval. Ha megy a Task changer, nem lehet lehúzni csak a kijelző tetejéről. -
-
-
-
-
-
válasz
polonic #1247 üzenetére
Szerintem nem csepptöltögeti. Van 2 Sony-m ( wf-1000xm3 és wf-sp700n), belerakom, fetölti, majd hagyja merülni (nyilván kikapcsolt állapotban nem sokat merül, de volt, hogy nem vettem egyiket elő 2 hétig, majd kivéve a tokból 70%-on volt). Csak akkor kezdi el újra tölteni, ha használod és visszateszed.
-
glacious
addikt
válasz
polonic #1247 üzenetére
Én amikor megkaptam, akkor a bal füles 88%-on volt, a jobb 64-en a tok pedig 53-on, ebből következtetve nem töltötte aktiválás előtt.
Szerintem, ha nem lóg a tok a BT-n, akkor nem merül.Vezetékesen is lassan töltődik, de egy 600 mAh-s akksinál ne is töltsön gyorsan, mert nem bírná.
-
xedamen
senior tag
válasz
polonic #1241 üzenetére
Nekem is furán tölt néha, előző generáció jobban beleült a töltőbe, így nem mászott el a helyéről, ez kicsit elmozdul, akkor már nem tölt. De a hangzás az ég és föld. Tökéletesen kihallatszódik minden. Beregisztáltam ma Tidal-ra (most 4 hónapra összesen 600 Ft) és teszteltem a kettőt. Minden hangszer, minden dallam gyönyörűen szól hála a kétutas hangszórónak. Az előző generációval is elégedett voltam, de ez messze felülmúlja azt, már rossz érzés volt azt visszatenni 😂
-
-
Ahogyn ézem, gyárilag fent van, letörölni nem lehet, de ki lehet kapcsolni és ezzel együtt kényszerleállítani is. Nekem így nem fut a háttérben. Viszont ha azért használod és csak nem szeretnéd, hogy amikor nem nézed, ne zabáljon akkut, akkor nem tudom, mit kellene tenni.
-
-
-
-
mSchumi87
senior tag
Igaz en S10+ al hasznalom a gyári bőr tokot, ugyan azt tudom mondani mint Francesco77
-
-
Titana
tag
Most egyszer csak elfogadta, kaptam kódot, elfogadta,aztán beléptem az előző készülékről valló vissza állításba, erre megint kérte az accountomat kétlépcsős hitelesítéshez, azóta megint nem tudok belépni sőt azt is ki írja néha hogy nem sikerült nekik elküldeni az sms-t meg nem tudnak azonosítani, próbáljam újra.F..@..szom kivan már. Hívtam a samsung szolgálatot mondták majd jövő héten vissza hívnak
-
Nekem az országelőhívóval nem működött. De ugye nem is kellett beírni, mert alapból írja felül, de én annak ellenére kipróbáltam úgy, ahogy Te írtad korábban és nem volt jó. Majd a 00 beírása nélkül írtam be a számomat és egyből megkaptam a kódot.
Egyébként 30-cas vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest