- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NY_A
őstag
válasz
polonic #3705 üzenetére
Én csak a Mate 20 Pro-hoz tudok viszonyítani, és az nagyon hamar feltöltött. Igaz, abban kisebb akku volt, de 40 wattal töltött. Azt elég volt esténként 25-30 percre felrakni és megvolt oldva a másnapom.
Jó, ez sem lassú mert ezt is csak kb. 40-45 percet töltöm csak hát a jót könnyű megszokni. -
-
-
NavySeal
senior tag
válasz
polonic #3299 üzenetére
Én igazából megelégedéssel használom az S20+.
Nincs bajom a melegedéssel, nem érdekel nagyon az Exynos sem.
Viszont a nyomorult ujjlenyomat olvasó az néha ki tud akasztani. Arcfelismeréssel együtt használom, de ugye néha (maszk, mobil fizetés pl) rászorulok az ujjlenyomat olvasó használatára. Nekem ez szenvedés, főleg egy 300+-os telefontól... -
krazo
csendes tag
válasz
polonic #3299 üzenetére
Az írják függ a fóliától is, nekem még a gyári van rajta. Kíváncsi vagyok ha felrakom a hydrogel fóliát(még nem ért ide), akkor mi lesz.
Én a módszereddel felvettem 3x a hüvelykujjaimat, vegyesen (bal-jobb). Negyediknek a mutatókat. Még tesztelés alatt, ha jól működik tető felújítás közben is, akkor tuti a módszer. -
-
krazo
csendes tag
válasz
polonic #3273 üzenetére
Köszi az infókat. Az enyémen játék még nem futott. Repülő mód csábító a vízszintes vonal miatt, de nekem gyakran éjszaka is elérhetőnek kell lennem. Kipróbálom mennyit változik csak egy SIM-el a fogyasztás.
(#3274) MCs88
Szeretek biztosra menni ki tudja mit hoz a nap vége. Waze használatnál töltöm is általában.(#3272) glacious
Júl 10. képen 19+15(háttérben) perc fényképező ~15% merülés se semmi.(#3270) Williamgrant
A választás a miénk vagy törölgetünk(appokat) vagy töltögetünk -
-
krazo
csendes tag
válasz
polonic #3240 üzenetére
Én is a lehúzós bandába tartozom és túllihegem a dolgot elnézést. Szeretném boldogan használni, de akkor tölteni kell napközben is, elszoktam ettől az előző telefonommal(pedig az több mint két éves konstrukció). Az ujjlenyomat olvasóval gyakran eljutok az 5 sikertelen próbálkozásig, utána a PIN kódot legalább elfogadja. Próbáltam, hogy egy ujjamat kétszer vettem fel, azóta egy kicsit több a találat, de így sem az igazi(kár, hogy csak 4 lehet).
Mióta tokban használom én sem érzékelem a melegedést. Lehet, hogy az utolsó frissítés miatt, mert egyszerre került fel a tokkal.
@kengyel
Sokan jönnek ide jól megvédeni a telefont bármilyen ..... is@Polonic vagy akinek több napig bírja 5 óra SoT-al
Hány SIM-el használjátok? Okosórát használtok vele?
Csatoljatok légyszi egybefüggő több napos akku statisztikát, valahogy így: -
-
glacious
addikt
válasz
polonic #3135 üzenetére
Viszont egyértelműen látszik, hogy 40 fok alatt/környékén próbálja tartani a telefont (akksit) a rendszer. De ha kiteszi valaki a tűző napra 35 fokban, egyik készülék sem marad hűvös. Persze snapdragonnal könnyebb lenne abszolválnia a feladatot.
Viszont nekem eddig semmi sem melegítette fel jobban, mint a messenger videóhívások, főleg effektekkel.
-
Carambola
tag
válasz
polonic #2899 üzenetére
Több vezetéknélküli töltővel sem működik, más telefonokat pl.S7 viszont töltenek (Samsung gyári vezetéknélküli az egyik töltő). Az S20-t is töltötték eddig, de valamiért tegnaptól nem tölt a teloban az aksi. Az indukciós résszel lehet baj gondolom. A vezetékes töltés megy flottul.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
polonic #2582 üzenetére
Végén helyre pofozzák a kamerát.
Most 1sim-el tesztelem 120hz-en optimális profillal. 52p kijelző idővel vagyok 85%-on. (elöző nap próbáltam úgy hogy a 2 sim-et leraktam 2g-re, de az se segített)
Brutális difi van az 1sim vs 2sim között ezek szerint, és akkor itt a háttérbe a modem eszik ezek szerint. -
HUNgabus
senior tag
válasz
polonic #2511 üzenetére
Talán az hogy "ipari hulladék" hardver, ALFA vagy max Béta szoftver?
Én már elengedtem ezt a telót, adom el a p.csába és rendelek egy snapis verziót, érdekes arra nem nagyon van panasz.
Ma, 12 helyre kellett mennem a városba, végig 4G és GPS, 100% indultam 9kor és délre 17% volt, ja és a LÉNYEG a GPS állandóan kifagyott lassú volt, nem találta hol vagyok vagy egyszerűen nem frissítette a pozíciómat ! Sokszor fordult elő hogy már rég túl mentem a lefordulási ponton de "szerinte" még jóval hátrébb voltam. ( érdekes pedig a Snapis verzióra írták ezt a hibát )
Kb 3x volt Factory Reset az elmúlt egy hónapban, szervizbe nem küldöm mert ezeket a hibákat úgy se tudják reprodukálni, kijavítani. ( tapasztalat, beszéltem a vodával is, szerintük várjak hátha jön vmi szoftver frissítés.
Tudom sokaknak biztos jó ( a GPS ) de engem ez nem vigasztal, naponta szoktam kb újra kalibrálni, akkor jó is egy darabig, de az hogy nem frissül zárt képernyőnél az TUTI szoftver hiba, mert direktbe meg jó.
-
SeatZola
őstag
válasz
polonic #2373 üzenetére
Nagyon nem mindegy, hogy az órán milyen számlap van beállítva. Nekem volt olyan számlap, ami 12% akkut fogyasztott. Szerintem az volt az oka, hogy azon volt online folyamatosan frissülő időjárás kijelzés. Visszaraktam a megszokott számlapom, azzal visszaállt minden normálisra.
-
SeatZola
őstag
válasz
polonic #2261 üzenetére
Semmi nincs letiltva. 60Hz. Ez az első teljes töltettel volt. 0%-ban Wifiról ment meg 20%-ban mobilnetről a YT Vanced egész nap, plusz kis beszéd, plusz BT-on
Zene. 10h40p SOT és meg volt az akkoriban 16%.Ezt másutt javasoltak, hogy az első 3 napban, amíg tanul a telefon, így jártasság be. Ha szét hajtok sok SOT-al az első 3 napban, akkor azt tanulja meg, az lesz neki a normális.
De ez utólag is meg lehet tenni, nem csak zsír új teloval. Csak kell akkor neki egy gyári visszaallitas előtte, meg wipe cache.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Megkímélt állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - szürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest