- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Pár napja újrakonfigoltam, és valóban jobban működik. Az egy jó tanács hogy az egész újjlenyomatotokat használjátok, szép nagy a hüvelykújjatok, és az egészet egyszer szépen kicsit nagyobb erővel rányomod és felold. Ne csak simogassátok a kijelzőt, mintha tap-olnátok rajta valamit, hanem tényleg mintha egy papírlapra akarnátok egy újlenyomatot nyomni, úgy érintsétek meg a kijelzőt...
-
Jól vagy, ülj le igyál valamit.
Azon még mindig nem tudok napirendre térni, hogy pl. telefontartón csücsül (szokásos QC töltő, enyhén döntött), feloldanám, mert értesítés jött, nyomom az ujjammal, és semmi. De legtöbbször ha fekszik, akkor se old fel ujjlenyomatra. Ez valami vicc? Aztán meg 5-ből 5x igen. Komolyan mintha kénye kedve szerint működne. Nem találok benne logikát.
Eléri, hogy annak ellénre, hogy előfizus és megint 2 év rabláncra tettem magam miatta, eladjam a pitlibe és nézzek egy Iphone-t, csak mert még nem szoptam elegem az életben -
krazo
csendes tag
"Szerintem ti komolyan nem tudjátok hogyan kell egy ujjlenyomatot felvenni"
Hmm.. Nem tudom miből gondolod, hogy nem próbáltam úgy ahogy te leírtad, csak úgy nem működik rendesen. Te ilyen látnok féle lehetsz? Lehet inkább vissza kellene olvasni.Gondoltam kipróbálom (#3273) polonic hozzászólásában leírtakat és megnéztem a linkelt videót. Bár hülyeségnek tűnik, nálam bevált a módszer koszos és nedves kéznél is határozottan jobb és gyorsabb az azonosítás. Köszönöm polonic
"azt a részt kell a képernyőhöz érinteni ami még hiányzik a zöld részből"
Az animáció szépen végig mutogatja mi van még hátra, ha mindig más ujjadat rakod oda akkor is =parasztvakítás (szerintem). Ettől függetlenül a lehető legnagyobb felületet be kell olvastatni vele.@slászló65
Van valamilyen s20 telefonod? További jó kontrázgatást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest