- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Szinte mindig van panasz mindenre. Nekem nem 5g de a minap kaptam sms üzenetet a vodafontól hogy bekapcsolták az 5g hálózatom
Az ujlenyomatot nem használom de ki szoktam próbálni biztos ami biztos aztán letörlöm, 15x szoktam pró álni egy ujjal beolvasva ez a teló 15/14 volt. Szerintem ennyi belefér.
-
NvidiaRTX
őstag
Te meg látom bele akarsz nyúlkálni olyan helyre a telóba amihez nem értesz.
Egy ismerősöm addig kapcsolgatta ki be a szolgáltatásokat a Win 10-ben míg a végén a win összeomlott aztán telepíthette újra az egészet.
Először is nem nyúlkálunk olyanhoz amihez nem értünk másodszor meg nem azzal kell üzemidőt nyerni, hogy kikapcsolunk mindent a telefonon hanem vagy olyan telót veszel amibe nagy akku van vagy olyan telót kell venni amibe kisebb az akku de optimalizált működése miatt nem eszik sokat.
Sajnos ez pont erről az Exynos-os telóról nem mondható el. Az akku sem valami nagy és a CPU is eszik rendesen.
A tok biznisz meg amúgy is nevetséges amikor egyféle telóhoz 10 féle szilikon tokot lehet venni 1500Ft-tól egészen 8500Ft-ig. De ember meg nem mondja messziről, hogy mi a különbség a kettő között csak ráfirkálnak mindenféle ilyen meg olyan tulajdonságot.
Ez a tok biznisz egy nagy átverés sztem...
Megveszem a telót 250-ért azt még költsek rá 30k-t ilyen meg olyan védelemre meg még akkor biztosítást is kössek rá.. meg a nagy francokat.
Én szeretek veszélyesen élni és a zsebemben ide oda dobálózó tok nélküli telóval elfutni pár cm-rel a beton fal mellett.
Amúgy 22.-én töltöttem fel a telót 100%-ra és még most is 58%-on van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest