- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg1992mg
őstag
válasz
MikeWazowski #6175 üzenetére
Jelen
-
MadMancs
veterán
válasz
Akad pár ember. Pl én is
-
válasz
Akadunk szép számmal szerintem
-
Teaway
veterán
válasz
MikeWazowski #6042 üzenetére
e-SIM: S20 sorozat, Z Flip, valamint Galaxy Watch és Watch Active2 órák
-
MadMancs
veterán
válasz
MikeWazowski #6042 üzenetére
Nem iPhone feature. S20 széria is eSIM képes.
ClioRS, Már A50 is tudott wifit továbbosztani.
-
ClioRS
őstag
válasz
MikeWazowski #5995 üzenetére
Nekem S20-on is megjelent ez a mobilkeresés, és addig kapcsolgattam ki és be míg megszűnt. K.rva idegesítő volt, alapból nekem is ki volt kapcsolva, és volt, hogy percenként jelzett.
-
Teaway
veterán
válasz
Amelyik kontaktot nem akarod fixre tenni, azt hagyd alapértelmezetten (ez a hívás előtti rákérdezés).
-
MadMancs
veterán
válasz
Mobil megjelenése melyik? Online nekem aktív, offline kb hetente 1x szól hogy kapcsoljam be, Igen ez a hívás ikon bosszantó, de nem lehet mit kezdeni vele. Max ha raksz fel egy tárcsázót play ből. Ujjlenyomat grafika kikapcsolható teljesen, vagy csak érintésre jelenik meg.
-
MadMancs
veterán
válasz
MikeWazowski #5583 üzenetére
-
Rinocerosz
őstag
válasz
MikeWazowski #5355 üzenetére
Ezen most a Samsung Daily van... nem tudom pontosan ez előtt mi volt mert nem használtam soha. Viszont ez se valami nagy eresztés.
[kép] -
espista
senior tag
válasz
MikeWazowski #5355 üzenetére
Azt nem tudom, hogy régebben volt-e ilyen, mert Nova-t használtam, de most nincs ilyesmi.
Bár a Play áruházban pont most dobta fel az upday frissítését, úgyhogy, ha akarod biztos be tudod állítani, hogy legyen. :-) -
.Macc.
csendes tag
válasz
MikeWazowski #4639 üzenetére
Nem, sajnos nem
DBT/XEH, ATO/EUX/DBTNémetországban vásároltam. Megnyugtató, hogy ilyen hamar megérkeznek rá a frissítések
-
mg1992mg
őstag
válasz
MikeWazowski #2774 üzenetére
Az első zenét rongálóbbnak találom, mint az üvegtörést
-
lasse001
senior tag
válasz
MikeWazowski #2669 üzenetére
Bocs erre gondoltam. De a linken olvasható is.
-
válasz
MikeWazowski #2669 üzenetére
Hol lehet kikapcsolni? Én nem találtam, de valószínűleg, rossz helyen kerestem (lezárt képernyő).
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
MikeWazowski #2517 üzenetére
p20 pro-n napi 2 óra wazeval hoztam a 4-6 óra kijelző időt, itt inkább a hw meg a kijelző ami fogyaszt stat szerint.
-
eladogeppc
veterán
válasz
MikeWazowski #2379 üzenetére
Ezt most nem értem. Valamelyik videóban részletezték, hogy szépen ki lehet használni a 64Mpx kamera lehetőségeit.
-
TODI1111
veterán
válasz
MikeWazowski #1755 üzenetére
-
NavySeal
senior tag
válasz
MikeWazowski #1656 üzenetére
Azt azért hozzáteszem, hogy én nem játszom. Fb, Index, HBO Go és Waze ment.
-
válasz
Szóval hazudik? Ezt akarod mondani?
-
NavySeal
senior tag
válasz
4h17', 23%.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
MikeWazowski #1499 üzenetére
Ezt senki se vitatja, de a valóságon nem változtat, hogy nekünk olyanunk hivatalos forrásból nem lesz. Ezért céltalan ezen ennyit vergődni, annyi SD SoC-vel szerelt telefon van, meg kell venni egyet az S20-at meg hagyni a francba és jóccakát.
Nekem is tetszik egy csomó japán belpiacos kocsi, de tudomásul vettem, hogy ha n akarom rengeteg szopás árán importálni az egyiket, akkor nekem ilyenem nem lesz és kész.
-
emeron
tag
válasz
MikeWazowski #1012 üzenetére
Nem, nem írtam félre.
Naptárban a születésnaposok nevének megjelenésével van baj. Ha egy adott névjegynél megadsz születési dátumot (Fontos dátum), akkor ez a Samsung naptárban megjelenik. A névjegyzék alkalmazásban konfigurálható a nevek megjelenése, a naptárban viszont nem találok ilyet.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
MikeWazowski #687 üzenetére
Nos, ha az tuti jó lesz, akkor valóban megéri a türelem
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
MikeWazowski #677 üzenetére
Tegnap visszahívtak. A telefon ki lesz cserélve, de csak március 16 után, mert nincs cserekészülék (szerintem erre nem készültek). Ígéretet kaptam, hogy a fülesről nem maradok le emiatt.
Most nagyon örülök, hogy az országban én lehetek az első aki vissza is adta a készüléket annak hibája miatt. Boldog vagyok :s Eddig mindig szerencsém volt, most elfogyott -
xedamen
senior tag
válasz
MikeWazowski #598 üzenetére
Én is Januárban egy Note 10+ra, most megvettem az S20+, de szerintem ebből 14 napos elállás lesz, ha ilyen gyér az aksi...
-
Kasya
nagyúr
válasz
MikeWazowski #570 üzenetére
Kinek mi, nekem nem valt be
-
fogtunder
nagyúr
válasz
MikeWazowski #488 üzenetére
finom is volt
csak mivel lusta voltam kimérni pontosan az élesztőt, szétnyílt a közepe, nem lett igazán szép. viszont a kamera nagyon jól visszaadta a felületeket, közelieket kifejezetten jól lehet vele fotózni.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
MikeWazowski #197 üzenetére
4:3 - ban semmivel sem jobb a kép minősége csak nincs levágva alul felül. Viszont mivel legtöbben széles kijelzőkön nézik a képeket, ajánlott a 16:9.
-
funkmester
aktív tag
válasz
MikeWazowski #205 üzenetére
nem az, sokan ide toltik a fotoikat, azert vesznek jobb kameras kepessegu mobilokat, az oldal 4:3 aranyt hasznal
-
funkmester
aktív tag
válasz
meg aki foleg isntara tölt, az miert hasznalna mas aranyt, mint a 4:3...
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Igen, eleinte én is szórakoztam a 18:9-es fotózással, mert "milyen menő már a teljes képernyő".
Egészen addig tartott a lelkesedés, amíg vissza nem néztem monitoron a képeket. -
mSchumi87
senior tag
válasz
MikeWazowski #141 üzenetére
En is ezt tervezem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged