- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
Sziasztok, fájlok kezelésére milyen appot javasoltok? Nem szeretnék túl sok mindent csinálni a telón, csak pl a letöltött fájlokat nem találom. Mi erre jelen pillanatban a legalkalmasabb app?Közben megtaláltam.
-
akooos
veterán
Nem tudtok valami jó hívásrögzítő appot?
Úgy megörültem, hogy ennyi komment van, valami frissítés jött vagy bármi. Erre csak ez...
-
dkovizoli
addikt
Nekem ilyen, tavaly ősszel volt s8+-on. Nyilván akkor még volte sem volt. Szerencsére az s10+-omon nem fordult elő. Remélem nem is fog. Folyamatos 4g és volte van most mind ezen, mind a 8+-on, sőt párom sima 8-asán is. Telenoros hálózaton és egyikkel sincs gond. Mind egy kártyával megy. Akkor alaplapcsere lett a vége. Azóta semmi baj, mint írtam. De már több helyen olvastam panaszt hálózati problémák miatt, szóval lehet nem a készülék miatt van. Vagy sok a nem tökéletes.
-
-
válasz
guriga1234 #7188 üzenetére
Ezt lájkoltam.👍
-
-
crowgun
tag
válasz
bombibmw #7106 üzenetére
Azért ez már jó kis ár a kezdetihez képest és normálisan 2 év garival, hivatalos viszonteladótól. Egy használt Note 9 volt tervben, de lehet, hogy emelek a kereten. A Oneplus 7 bejelentését várom még, de így az S10+ ugyanolyan árban van mint az és akkor már inkább S10+ felé hajlok. Ez most alkalmi akció vagy ténylegesen árat csökkentettek?
-
guriga1234
addikt
válasz
Parallaxis #7186 üzenetére
"A létező összes hívásrögzítőt végigteszteltem már" - ezek szerint mégsem.
"Ha neked van ilyened akkor szívesen veszem a linket és ha működik, azt ide is meg fogom írni." - van, már írtam. De ne haragudj, arra semmi szükségem nincs, hogy majd azt is fikázd, így te nem kapsz. És ez nem csak az itteni, hanem más, korábbi topicokban való megnyilvánulásaid miatt van. -
Teal'C
veterán
válasz
Parallaxis #7186 üzenetére
Szerintem mindenki vegyen egy nagy levegőt, 3 embernek megy neked nem nem tudunk veled mit kezdeni. A fejlesztőnek meg ezt kell írnia nem is írhat mást mert megdugják a száját.
-
Parallaxis
addikt
válasz
guriga1234 #7184 üzenetére
Trollkodik a nénikéd!
A létező összes hívásrögzítőt végigteszteltem már, mert nekem is szükségem lenne erre a funkcióra. Leveleztem az ACR fejlesztőivel is (innen tudom, hogy alapból nem képes az alkalmazás arra, amit itt állítanak páran, mert azért az alkalmazás készítője szerintem erről jobban képben van). De az XDA több topicjában is jelen van ez a gond és megoldás sehol nincs rá.Huawei-re találtak megoldást, de Samsungra egyelőre nincs. Ha neked van ilyened akkor szívesen veszem a linket és ha működik, azt ide is meg fogom írni.
-
Cultus
tag
válasz
guriga1234 #7184 üzenetére
Én itt le zártam!
Nem érdemes erre időt pazarolni!
Azért ha otthon leszek és nem az irodában, fogok egy hívást indítani tükör előtt, hogy lássa nincs kihangosítva!
Persze gyanítom, sem a szemének, sem a fülének nem hisz, csak a Googlinak!
Totál beteg.... -
guriga1234
addikt
Nem érdemes vele vitatkozni, csak szeret trollkodni.
Akkor sem hinné el, ha neki is jól működne, elvégre az EU, meg a gugli, meg a fejlesztő, stb...Egyébként meg, akinek nagyon nem működik a hívásrögzítés, írjon privátot és kap egy linket, ami az android 9 dacára is tutira működő appra mutat. Ezt csak annak érdemes letölteni, akinek az ACR nem működik megfelelően.
-
Cultus
tag
válasz
Parallaxis #7181 üzenetére
Mint írtam te beteg vagy!
NEM KIHANGOSÍTVA HASZNÁLOM ÉS A CSATOLT BESZÉLGETÉS SEM ÚGY KÉSZÜLT!
Ha nagyon szeretnéd tükör előtt készítek egy videót, hogy lásd, NINCS KIHANGOSÍTVA!
Ennyi!
Én olyan valakivel nem vitázom aki egyszerűen fafejű! -
Parallaxis
addikt
Mint írtam, ha ki vagyok hangosítva, pont ilyen jó, csak éppen nem használom a készüléket kihangosítva
- az ACR nem működik (normál hívásfelvétel), nincs benne a megfelelő driver és a rendszerből is hiányzik, így konkrétan lehetetlen amit írsz.
- megfelelő CSC-vel a gyári hívásrögzítést használhatod, az ACR ott sem fog működniEz nem hit kérdése, egyszerűen ha a szoftver erre nem képes, mert nem lehet megírni, akkor nem képes.
"Az Android 9-cel eltűnik a hívásrögzítési lehetőség a telefonokról
Május 25-én életbe lépett az Európai Unió GDPR adatvédelmi rendelete, amely a személyes adatok védelméről szól, meglehetősen szigorú feltételeket szabva. Mellette számos más EU-n kívüli országban érhetők még el hol szigorúbb, hol kevésbé szigorúbb szabályozások, amelyek érintik a hívás rögzítésének lehetőségét. A Google úgy látta, hogy egyelőre globálisan nem lehet megfelelni egyszerre az összes jogi követelésnek, emiatt eltávolította a hívásrögzítési lehetőséget az Android 9.0 Pie operációs rendszer verzióból.Korábban kínált maga az Android is hívásrögzítési lehetőséget, ehhez a hivatalos API-t az Android 6-ban távolította el a Google, most azonban a GDPR miatt azt a lehetőséget is megszűntette, hogy külső fejlesztők alkalmazásai is hívást rögzítsenek.
Mely OS verziókon működik a hívásrögzítés?
Jelenleg az Android 8.1 Oreo operációs rendszer az utolsó verzió, amelyen még működik az ACR és a többi hívásrögzítő szoftver. Ennél frissebb, azaz Android 9.0-ra épülő telefonokon már nem lesz használható ez.Mikor lesz ismételten hívásrögzítés?
A legtisztább válasz az, hogy sosem. Ez talán nem teljesen igaz, hiszen vállalati igények is vannak rá, ezért várhatóan készül a Google ilyen szolgáltatással a jövőben. A hírek szerint Németországban a Vodafone kifejezetten igényelné az androidos hívásrögzítési lehetőséget, ezért a Google dolgozik is egy speciális hívásrögzítési opción, amely valahogy úgy működne, hogy a telefonhívás során 15 másodpercenként egy gépi hang jelezné közben azt, hogy a hívás rögzítésre kerül.Miért nem lehet rögzíteni a hívást?
Bár sokaknak akár üzleti okokból szükségük van a hívásrögzítési funkcióra, azonban a jelenlegi szabályozás alapján erre kizárólag úgy van lehetőség, ha erről a másik fél is tud. A különböző ügyfélszolgálati telefonszámokhoz tartozó automaták már most is úgy kezdik a telefonhívást, hogy a beszélgetés rögzítésre kerül.Hogyan lehet akkor rögzíteni a hívást?
Az ACR többféle félmegoldást is kínál a hívásrögzítésére, azonban egyiknél sem ígérnek a korábbihoz hasonló, megfelelő hangminőséget.
Az alkalmazásban az Audio Source-t MIC-re (mikrofonra) kell állítani, a Recording Formatot pedig MP3, M4A (nem MP4), OGG, vagy FLAC formátumra kell állítani és beállítani azt 10-14 értékre. Ez lehetőséget biztosít más hangjának rögzítésére a kihangosított telefonon és egyes modelleken ha nem elég agresszív a visszhang tompítás és zajcsökkentés, akkor a másik fél hangja is rögzítésre kerülhet.
A telefon rootolása mellett egyes híváskezelő alkalmazások működhetnek. FONTOS! A telefon rootolása garancia vesztéssel jár, plusz ezzel például a banki és különböző fizetési szolgáltatások deaktiválódhatnak a telefonon, illetve az ACR sem támogatja így sem a hangfelvételt.
Jelen pillanatban tehát aki kényelmesen hangfelvételt használ a telefonján híváshoz és ezt szeretné megtartani, jobban teszi, ha nem frissít Android 9.0-ra. Természetesen aki nem használja ezt a funkciót, számára érdemes frissíteni a rendszert, ha arra a telefonja lehetőséget kínál."
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest