- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kroni1
veterán
Én tavaly vettem két gyári akksit, 2021es gyártásuak voltak, de azoknál is csak 69-75 %-ot mértem sajnos. Úgy látszik samsungnál nem csinálnak presztizskérdést az élettartam elnyújtásból.. Ellenben fiókban fekvö iphone 8 még most is teljesen jól ketyeg, pedig nem mai csirke. Mondom ezt úgy, h nem vagyok almapárti.
-
zoger
tag
Sziasztok!
Olyat lehet csinálni, hogy kivetítem mobilról az okostv-re a képet, de a hang a telefonba dugott fülhallgatóból jöjjön?
-
-
bwoay
nagyúr
válasz petrson #34888 üzenetére
minél többet használod, annál pontosabb. merítsd le a telefont teljesen (kb kikapcsolásig), aztán töltsd bekapcsolva 100%-ra. így elsőre meg fogja tudni mondani, mennyi töltést vett fel az akku összesen, amiből látható, hogy a gyári értéktől milyen mértékben tér el.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
petrson
senior tag
Szevasztok! Fél éve cseréltettem akkut, egy korrekt (?) GSM szervizessel. Gyanús volt azért utána is, hogy sokat nem javult a helyzet, most letöltöttem az AccuBattery-t, 3 ciklus után 64%-osra írja az állapotot... ez az app mennyire számítja helyesen az aktuális kapacitást szerintetek?
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
Bucinudli91
csendes újonc
válasz Bucinudli91 #34872 üzenetére
Kicseréltem a vezeték nélküli töltő kábelét. Most már jó. Ez volt a gond, csak véletlen egybeesés a frissítés körül.
-
KisApám
addikt
USB-C - HDMI kábellel rákötöttem a telefont egy TV-re.
Valami Windows kinézetű formátumú kép jelent meg a TV-n.
Viszont innen nem tudtam már semmit csinálni, nem láttam "egérmutatót", semmit.
Mi kell ahhoz, hogy a TV-re kötve kábellel tudjam, használni a telót[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Tusyxy
újonc
- vettem egy hasznalt S10+ keszuleket amivel reggel egy usb-c - hdmi kabellel sikerult kirakni a kepet egy tv-re. Ugyanezzel a kabellel sikerult egy S8-as telefon kepet is kitenni a tv-re, viszont azota egyikkel sem jelenik meg a kep (nincs jel vagy gyenge a jel a tv hibauzenete szerint). Mi a fenet kellene allitanom? Vagy ennyit birt a vadi uj kabel (alsa.hu-rol)?
-
Ricardo
titán
válasz matyi012345 #34879 üzenetére
Egy LCD kijelzős alap mobil bőven megfelelne erre a célra. Ráadásul sokkal olcsóbb mint egy kijelző csere.
-
tamas.nick
aktív tag
válasz matyi012345 #34879 üzenetére
OLED ilyen felhasználásra nem a legjobb pont a beégés miatt.
Ráadásul nappal a magasabb fényerő még rá is segít a folyamat gyorsításához.
Navigálásra meghagytam egy régebbi, IPS-es Android-os telefont. -
matyi012345
őstag
válasz icemad #34878 üzenetére
Mert a Google maps-ban van létrehozva a fuvarlista és így lényegesen egyszerűbb a dolgom, mintha más szoftverbe kézzel kéne mindent bevinni. A maps-ba ha meg van nyitva a napi térkép akkor ott látom a pontos címet, telefonszámokat és egyéb megjegyzést is ha van.
[ Szerkesztve ]
-
válasz matyi012345 #34877 üzenetére
Eltűnni már biztos nem fog. Szóval vagy ezt használod fixen navigálásra és veszel egy telefont mellé, vagy ennek cserélteted a kijelzőjét, ami szvsz elég drága mulatság. Harmadik lehetőség, hogy használod így is tovább. Ha meg tényleg 5-7 órán keresztül kell a navigáció naponta, akkor miért nem veszel autós navigációt?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
matyi012345
őstag
Sziasztok!
Galaxy S10-en napi 5-7 órát használom a google maps navigációt, és azt vettem észre hogy a maps 4 ikonja ami mindig fixen ott van a kijelzőn, beleégett a képernyőbe. Ha szoftvert váltok és egy ideig nem használom a maps-ot eltűnhet még? Vagy ez a kijelző kuka?
-
Tibicsucsu
aktív tag
Sziasztok!
Melyik most az ajánlott védőfólia? A gyári már nagyon "gyűrött" ezért szeretném lecserélni.
Sajnos van már egy kis sérülés is a kijelző jobb alsó sarkában. Nem tudom h ez mennzire befolyásolja a lehetőségeket. Gondolom emiatt ott majd könnyebben feljön bár a gyári se lógott rá teljesen arra a részre (sőt a sarkokon több miliméteres a hiány). -
CP111
tag
válasz dkovizoli #34870 üzenetére
Fülessel is megy. Tapasztalat!
*** Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! *** Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz! *** A "covid" oltás és az elektromos autó olyan, mint az orosz rulett! Sosem tudod mikor döglesz meg tőle! ***
-
roti86
őstag
válasz Bucinudli91 #34872 üzenetére
Nem, a vezeték nélküli gyorstöltés nem kapcsolódott ki véletlenül a beállításokban?
-
Bucinudli91
csendes újonc
Én is észre vettem, kb. a frissítés után akku gondokat. Az nem annyira tűnt fel, hogy jobban merülne. Inkább, hogy a vezeték nélküli töltés lett nagyon lassú. Máskor sokkal előbb feltöltötte a telót. Most felteszem, valamivel később ránézek és szinte ugyan ott van. Ilyet más tapasztalt?
-
clorid
csendes tag
Köszönöm mindenkinek, aki hozzá szólt a kérdésemhez!
-
kispal87
aktív tag
válasz clorid #34863 üzenetére
3-5 ezer ft-os UV ragacsost használtam egy ideig. Ezek közül bármelyik jó csak felrakásnál kell figyelni, amikor UV lámpázol, ki kell nyomni a ragasztót az érzékelő elől és az ujjaddal letakarni aztán működni fog. Youtubon van hozzá videó.
Én meguntam, hogy néha meghülyül tőle az érzékelő. 1-1 feloldásnál ötödjére sem akarta felismerni az ujjam. Jelenleg "öngyógyuló" fóliát használok, ezzel szuperül működik, de kb semmit sem véd. Meg is látszik a kijelzőn sajna...Whitestone Dome Glass volt az első azt hiszem amivel hivatalosan is működött az érzékelő, kb 15 rongy volt, nem tudom van-e még forgalomban MO-on.
-
zsolesz967
aktív tag
-
clorid
csendes tag
Tudtok ajánlani olyan edzett üveg kijelző védőt, ami alatt az ujjlenyomat érzékelő érzékel? Van egyáltalán ilyen probléma, vagy bármilyet vehetek? Előre is köszönöm!
-
-
csaba1203
addikt
válasz Theodorci #34852 üzenetére
Jelen pillanatban a helyedben akksit cserélnék......
Nagyon vártam én is a 23-as szériát úgy, mint tavaly a 22-t.
Semmi forradalmi újítást nem látok, ami indokolná a 450-es ársávot( ha vennék a 256Gb jöhetne szóba csak)
Nekem az akkuval semmi gondom igaz keveset is nyomkodom de marad még 1 évet nálam és ha kell inkább kicseréltetem a régi akkumulátort majd ha drasztikusan csökkenni fog az üzemidőm. -
zoger
tag
válasz Terraxx000 #34854 üzenetére
Én is pont erre gondoltam, hogy valami nem száz. Nem tartom pontosan nyílván a dolgot, de tuti hogy többet kellett a töltőre tenni kb egy hete. A szokásos napi rutin mellett talán most volt először olyan, hogy éjszakára bedugtam mert nem érte volna meg a reggelt.
-
gada00
aktív tag
válasz karldergroße #34856 üzenetére
azért más véleményed én nem hülyézlek le, de te igen , fogadd legmélyebb szánalmam
-
gada00
aktív tag
Sziasztok, nagyon merül a telefonom, kiküldték a kivégző frissítést vagy akkut kellene lassan cserélni?
-
Theodorci
tag
Sziasztok!
S10plusom van. 2019 decemberében vettem. Szóval 3+ éves. 1 hónapja használom 2 simmel és azóta azért jobban merül, 1 munkanap végére már tölteni kell, de pl tegnap stabilan 2 helyen tartózkodtam, wifivel és majdnem 5 óra SOTot kihoztam belőle. Imádom, megbízható stabil még most is. A szoftvertámogatás elvesztése és az átlagos üzemidő miatt gondolkoztam el a váltáson. A 23 széria nekem nagyon drága, 22n gondolkoztam. 22Ut le tudom olcsósítani 330k körülre. Szerintetek megéri váltani? Vagy sok újdonságot nem ad? Azért ultra, mert èn szeretem a lekerekìtett képernyőt, amit már az újabb alapmodellekből kiszedtek és éles szélű kockák lettek. De akkor is inkább a plus szériák jönnének szóba, mert a 10plushoz képest nem szeretnék kisebbet. Vagy jobban járok egy akksi cserével és várjak amíg a 23 széria olcsóbb lesz vagy kijön a 24? olyan telefont szeretnék amit legalább megint így 3-4 évig ennyire szeretek és bírja majd
-
guriga1234
addikt
-
MrBazsi
senior tag
válasz guriga1234 #34848 üzenetére
Már csak a méret miatt se hasonlítsunk egy ultrát a simához.
3év után azért a 22u legyen is jobb egy sima s10nél. Csakhát az a méret nem való mindenkinek. Ha a sima 22 tett volna rám nagy hatást, biztos nem költözök vissza ebbe, szomorú de tényleg hátrányként éltem meg ez után.
En az s10et annó 190ért vettem a downtown akkor nyitott. A 22-t 180ert Bf alatt. Sose szabad egy telefont megvenni amikor kijön, hamar beesik az ára úgyis.[ Szerkesztve ]
-
guriga1234
addikt
válasz MrBazsi #34847 üzenetére
Annak idején, amikor előrendeltem az S10-et, 310 ezer volt az ára. Az első voltam aznap reggel (pont nőnapon), amikor elkezdték árulni a samu márkaboltban. Az S22U-t (12/512) 560 ezerért rendeltem elő. Ebből lejött 55 ezer, mert leadtam egy ősrégi nokiát, meg még további kedvezményt, mert az 512-eseket csak 1 hónappal később hozták be Európába, és ezt az időt kompenzálták. És kaptam egy Buds Prot, amit akkor még 90 ezerért árultak, aztán nem sokkal később kb. a felére leesett az ára. (Az S10-hez pedig, mint előrendelő egy Buds-ot kaptam)
-
-
MrBazsi
senior tag
válasz tibbike01 #34845 üzenetére
Kamerában semmi extra az s22. A 10hez képest, üzemidőben van némi fejlődés, de nekem sz s10 is mindig tudta az 5-6 óra sotot és úgyis minden este fent van a töltőpadon, az s22 is fent volt, az se bírt ki 2 napot. Igazából a fogási kényelem és a hangos csengés nekem mindent eldöntött 1 hónap alatt, nem kell nekem s22. Itt a kezemben egy vadonatúj s10, jóideig elketyeg ez még és nem került 300ba..
csorbajeno: igen, számomra ezt kézben tartani, használni, az ívelt kijelző miatt is sokkal jobb, az ultra meg hatalmas nekem. Az ára meg botrány, hozzáteszem a sima 22-t se vettem volna meg 350ért.[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
Nos, nekem is itt van a kezemben az s10 és az s22 is. az s22 halkabb, az értesítési hang csak az alsó hangszóróból szól, és amúgy is doboz hangja van az s10hez képest. fogása konkrétan szar az s10hez képest. Mivel tud többet az s22 mint az s10? 120hz egy mp-re nem hiányzik, ezt ne is írd, a kijelző színtartománya, számomra az s10nél amúgy is jobb.
Az s10 is ugyanolyan fluid mint a 22.
Lehet h neked az ultra jobb, annak legalább a széle lekerekített, de a sima 22 nem jobb semmivel, sőt! 1 hónapig használtam , és visszalépésnek éreztem, alig vártam h visszaköltözhessek ebbe![ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz guriga1234 #34841 üzenetére
Áruld már el legyszi h miben tévedek....
-
MrBazsi
senior tag
válasz guriga1234 #34839 üzenetére
nem tévedek, teszteltem
-
MrBazsi
senior tag
válasz guriga1234 #34837 üzenetére
Sima s22ről beszéltem , nem ultráról. Az nekem méretben az s10 utan iszonyú péklapát lenne. De pl az ultrának is mono az értesítési hangja, és kisebb a hangereje, dobozhangon szól az is az s10 mellett.
-
MrBazsi
senior tag
Na srácok engem is utolért a titanic effekt, óránként 6% készenléti merülés ugy h hozzá se nyúlok az sok. Az elmúlt 1 hónap alatt egy s22-t használtam, míg az s10 a tmxnél volt, biztositás keretein belül kaptam egy komplett új telót kb minden csere volt, kijelzőtől kezdve akksin át minden. Mielőtt belaktam most ujra és visszakötöztem bele az s22ről, sim nélkül 2 napig nem volt gond a merüléssel, de mióta tegnap beleraktam a simeket, és ezt használom ujra, azóta brutál mód merül. Oké h még tanul a rendszer, de óránként 6% az sok. Pláne h full tiszta állapotról laktam be.. valakinek ötlet?
-
aRm1n
aktív tag
Egy pár napja teszelgetek többféle kamerát is, a gyárit, egy BSG-féle GCam-ot (8.1.101.345618084), illetve az Open Camera-t. Egyelőre számomra meglepő módon az Open Camera teljesít talán a legjobban, a vonalélessége és felbontása meglepően jó átlagos körülmények között. Extrém körülmények között a GCam továbbra is jobb.
Viszont nem teljesen értem, hogy ha az Open Camera látja az előlapi kamerákat, a GCam miért nem? Van valakinek erre megoldása? Próbálkoztam a @hint-féle javaslatokkal, de nem működtek, sajnos
Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
pitman
őstag
Egy érdekes jelenségbe futottam bele kb. egy hete. A telefont este feltöltöttem, levettem a töltőről, majd reggel azt tapasztaltam, hogy a szokottnál kisebb a töltöttsége az akkunak. A jelenség azóta is fennáll, jobban merül, mint korábban szokott azonos felhasználás mellett. A kérdéses időben a telefonon semmi nem futott, frissítés nem történt, új alkalmazás telepítve nem lett, a telefon használva sem volt. Az akkuhasználatnál a Google play szolgáltatások az egyedüli, ami valamit csinál, és ezzel a fogyasztással nőtt meg a telefon fogyasztása a korábbihoz képest. Újraindítást próbáltam, nem hozott eredményt, próbáltam a fogyasztásra befolyással bíró funkciókat ki-bekapcsolni, ezt sem változtat a helyzeten. Értetlenül állok a jelenség előtt, mivel nem tudom semmivel magyarázni. Az is nagyon furcsa, hogy az akku statisztikában a kérdéses időszakban a grafikon megszakad (külön színnel jelöli a merülést és a töltést, itt viszont van egy fekete csík benne), innentől jelenik meg a google play szolgáltatások, mint tevékenység és fogyasztás. Olyan, mintha a telefon ki lett volna kapcsolva egy ideig, ami nem lehetséges, mert mióta megvan nem lett még kikapcsolva csak újraindítva.
Van valakinek ötlete, hogy mi okozhatja ezt és mit lehet ezzel kezdeni? -
Talala
senior tag
válasz tamas.nick #34828 üzenetére
Köszi! Kipróbáltam, de nem változott semmi.
Nálam a telefon BT menüjében a Linkbuds S beállításainál kellett bekapcsolni az LDAC használatát. Így már jó -
tamas.nick
aktív tag
válasz Talala #34827 üzenetére
Nekem is ugyanez volt a problémám, a Sony Headphones alkalmazásban a Services fülön ki kellett kapcsolni a Service Link-et. Ha ezután se menne az LDAC, akkor töröld az app adatait és állítsd vissza gyári állapotra a LinkBuds S-t (füleseket rakd a töltőtokba és a tokon lévő gombot nyomd 20 másodpercig), utána kezd elölről az egészet és ismét kapcsold ki a Service Link-et.
-
Talala
senior tag
Sziasztok.
Vettem egy linkbud S TWS-t, de nem tudom működésre bírni az LDAC-ot. Hiába állítom át a telefonon, a füles appja továbbra is AAC-t jelez. A beálíltásokban ugyan írja, hogy streaming LDAC, de ha bele lépek akkor az AAC van kiválasztva. S10+, gyári[ Szerkesztve ]
-
csaba1203
addikt
válasz szaniszlokar #34825 üzenetére
-
emre33
addikt
válasz FireFox1996 #34821 üzenetére
S10+ negyedéves frissítési ciklusban van. Ami általában egy évig szokott tartani.
Azaz Xeh még biztosan meg fogja kapni az Áprilisi frissítést.
Hogy lesz-e még nyáron egy? Szerintem nem, de majd kiderül.
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Ricardo
titán
válasz FireFox1996 #34821 üzenetére
Amennyire tudom, 3 főverziót, ígértek, a biztonsági frissítések tekintetében meg 4 évet.
Tekintve hogy 2019-es a készülék, túl sokáig már nem.
De talán jön valaki, aki nálam tájékozotabb és pontosabbat tud mondani. -
FireFox1996
őstag
Hivatalosan mikor lesz vége az S10+ támogatása?
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
csaba1203
addikt
válasz szaniszlokar #34819 üzenetére
Nincs több tippem nálam minden rendben van és gondolom a többieknél is.....
-
csaba1203
addikt
válasz szaniszlokar #34816 üzenetére
Esetleg akku statisztikában nem látsz valami kiugrót?.....
-
dkovizoli
addikt
válasz szaniszlokar #34814 üzenetére
Én nem vettem észre hasonlót. De megpróbálhatsz recoveryben egy wipe cache-t. Idönként az is segíthet.
-
csaba1203
addikt
válasz szaniszlokar #34814 üzenetére
Esetleg próbálj meg egy Google Play rendszerfrissítést hátha az megoldja...
-
szaniszlokar
aktív tag
Tegnap este feltelepítettem az s10+-ra a januári biztonsági frissítést.
Azt vettem észre, hogy ma jobban merül a telefon a megszokottnál. Nem fut semmi a háttérben mégis merül, meleg a készülék.
Hogy tudnám megtudni, hogy mi a fene akadt be? Restart már volt.Minden ellenállás hasztalan.
-
meszipeti
aktív tag
Szerintetek lehet még kapni s10+-hoz gyári clear view vagy led view tokot? Több helyen is néztem, de nem találtam, főleg nem fekete színben. Rendeltem egyet emagról, az csak flipes volt, de nem tudta a smart funkciót. Ment is vissza!
"A játék az nem játék"
-
mihione
őstag
válasz dvtkfan #34808 üzenetére
Szia!Elso korben azert kipucolnam a mikrofonok lyukait,en egy rossz fejet szoktam hasznalni erre elektromos fogkefevel,langyos csapviz alatt.Nalam a kihangositasra panaszkodtak,tisztitas utan tokeletes lett.
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
dvtkfan
senior tag
Sziasztok!
Valószínűleg elromlott a mikrofonom, mert nagyon nem hallanak telefonálás közben.
Érdemes lehet megcsináltatni vagy kuka, GTK ?
Mennyibe kerülhet egy ilyen javítás hivatalos szervízben? ( garancia már évek óta nincs )Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
aRm1n
aktív tag
válasz #96241664 #34805 üzenetére
Köszönöm szépen! Kipróbáltam, de sajnos ezzel a verzióval is csak a normál és a nagylátószögű megy... valószínűleg elrontok valamit az 52-es ID úgy látom, nem működik, az előlapi kamerára is hiába állítok be 1-es ID-t, semmi...
-
CP111
tag
3 évesen tettem fiókba az S10+-om. Lett helyette egy S22 ultra. Tudtam mit veszek! Nem volt az a huuuu, vááááá érzésem mikor megvettem. Szép, jó, gyors és ennyi. Ezt az S10+ is tudja a mai napig. Csak már kicsi volt a tartalom fogyasztáshoz a kijelző mérete. Meg vonzott az újabb mobil.
Nem vettem vészesen drágán kuponozva, de annyit sem ért. Reálisan 200 ezret ér mindegyik mobil max!
Hogy megbántam-e? Nem, de nincs semmi hype ha a kezembe veszem!*** Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! *** Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz! *** A "covid" oltás és az elektromos autó olyan, mint az orosz rulett! Sosem tudod mikor döglesz meg tőle! ***
-
-
törölt tag
"Persze gondolom az is közrejátszott ebben, hogy az Snapdragonos, ez meg nem."
Persze, ennyiről van csak szó. Nem az, hogy régi hardver, új szoftver... Exynos-ra soha nem volt tökéletes GCam.
Nekem az S10-nél csak 1 generációval újabb az SD-s Samsungom és tökéletesen megy rajta a GCam még mindig, ugyanaz a port már a harmadik Android főverzió alatt.
A tele kamerával kapcsolatban annyit tudsz tenni, hogy megpróbálod manuálisan hozzáadni, ami a Zoran verzióval így lehetséges:
S20 FE-n működött, alapból csak a főkamerát hozta be, de így ment mindegyik.
Ha jól tudom, S10-en is 52 a tele kamera ID-ja."Enable mod" után asszem újra kellett indítani az appot, hogy megjelenjen alul a "Mods Config Creator". Meg az utolsó lépés után is.
[ Szerkesztve ]
-
aRm1n
aktív tag
válasz Ricardo #34802 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat! Azért érdekes ez, mert ez előtt egy Redmi Note 8T-t használtam, csak fél évvel későbbi, mint ez az S10+, de van vele hibátlanul együttműködő GCam, pedig az csak egy alsó-középkategóriás készülék. Persze gondolom az is közrejátszott ebben, hogy az Snapdragonos, ez meg nem.
-
Ricardo
titán
Az a baj, hogy amik a telefonnal kompatibilisek, azok régiek, és nincs rájuk frissítés. Atelefonra viszont van, így hiába lenne jó az adott vasra (kamera szenzor, processzor....) az új droidverziók miatt nem működnek úgy ahogy kellene.
Amik meg újabbak, és friss androiddal is barátok, azok meg a későbbi exynosokra készültek.
Egy régebbi vas/új android mix esetén, nem tudom találsz e olyan Gcam verziót ami megfelelően (minden úgy ahogy kell neki) működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Spórolós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Politika
- Futás, futópályák
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976