- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Fotók, videók mobillal
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- MIUI / HyperOS topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz FireFox1996 #35680 üzenetére
szavatosságra akkor hivatkozhatsz, ha bizonyítani tudod, hogy az általad vásárolt készülék már eleve hibás volt. én nem gondolom, hogy ez annyira jó dolog lenne szemben a garanciával, ahol a szerviznek kell bebizonyítani, hogy valamit te rontottál el.
"a relatíve vékony dizájn és a jack miatt gondoltam rá."
emellett még azt is leírta, hogy egy A54-et váltana le, amin nincs jack aljzat, szóval már volt ideje megszokni a hiányát.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz FireFox1996 #35678 üzenetére
dehogy ad 2 év garanciát, legalább a saját linkeden írottakat olvasnád el...
2 év szavatosság van rá, ami egész mást jelent.
És ha valaki többek között a jack aljzat miatt gondolkodik el egy S10+-on, annak szerinted tényleg olyan jó alternatíva egy S21FE?duo:
a regalaxy programban a készülékek felújítását (és az ehhez tartozó tesztelését) minden esetben a hivatalos márkaszerviz végzi (TMX) és tudtommal a cserélt alkatrészekre vállal 6 hónap garanciát.
Szerintem egyébként annyira nem vészes ez az ár, de olcsónak sem mondanám. Korábban ennél lényegesen jobb áron is ki lehetett fogni, de elvileg jelenleg szünetel a program, és állítólag a következő körben az 10-es széria készülékei már nem fognak szerepelni benne.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz FireFox1996 #35640 üzenetére
micsoda gáláns ajánlat. még a sima S10-ek is többet érnek 50 rugónál
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz csorbajeno #35500 üzenetére
oh, köszi! nekem mondjuk eleve nem opció a gyári Samsung, mert nálam nem igazán működik vele az RCS (Note 9). és egyébként meg én is szívesen küldök így üzenetet, mert az összes többi platformon az emberek zöme kényszeresen chatelni kezd, és minden egyes mondatot külön üzenetben küld el...
-
-
bwoay
nagyúr
tudtommal még tart a reGalaxy program (októberig?), így valamivel több rációt látok abban, ha valaki vesz egy kupont 25-30 rugóért, és felújíttatja a telefonját (kijelző, akku, hátlap, keret kb bele szokott férni), vagy akár vesz kompletten egy S10+-t mondjuk 80 körül. ha egy kijelzőcsere ezeknél olcsóbb alternatíva munkadíjjal együtt, akkor nem szóltam - de ezt valahogy kétlem.
-
bwoay
nagyúr
válasz csabyka666 #35260 üzenetére
hogy a jelenlegi (Samsung) csúcsmodellekben sincs feltétlenül több RAM 8 GB-nál.
-
bwoay
nagyúr
válasz csabyka666 #35256 üzenetére
érdekes kérdés, miután az S23 széria összes darabja 8 GB-os változatban jelent meg, csak az Ultrából van 12-es kivitel is. Szerintem ez elég beszédes.
-
bwoay
nagyúr
igen, a papíroknak is rendben kell lenniük ahhoz, hogy részt vehessen a programban.
szerintem én előbb vennék egy felújítottat (amíg adott ez a lehetőség) és adnám el a jelenlegit alkatrész árban mondjuk 25-ért, minthogy 45 rugót fizessek a kijelző cseréért. mindeközben tudom, hogy 45e. Ft nagyon alacsony ár érte, azt is mondhatnánk, hogy gyanúsan olcsó[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
hát attól függően, hogy mennyire származik a telefon hivatalos (belföldi) forrásból, a legjobb deal egy regalaxy kupon vásárlás lenne, mert egyesek már 20-25 rugóért szabadulnának tőle, és ugye 100e. Ft értékű felújításra jogosít. ebbe szerintem a kijelző cseréjén kívül még egy akksicsere is beleférne. és gyári, garanciális munka. 65-öt meg azért nem ér a csere, mert 70-80-ért viszont komplett, a fenti módon felújított S10+-okat lehet kifogni. 45-ért nem tudom, milyen kijelzőt raknak bele, meg hogyan, de vannak kétségeim.
-
bwoay
nagyúr
válasz Vinczenzo #35138 üzenetére
a magyarázatuk külön vicces a regalaxy program fényében - a tmx által felújított készülékek makulátlan, gyári újnak tűnnek, az illesztések tökéletesek, még akkor is, amikor a régi hátlapot ragasztják vissza. elképzelhető, hogy csak a gyári szerviz fér hozzá a Samsung rework kithez, de ezt nem úgy mondjuk, hogy "lehetetlen".
-
bwoay
nagyúr
válasz FireFox1996 #35068 üzenetére
király, köszi a beszámolót. A TMX tudtommal nyomáspróbát is végez csere után, és a vízállóság is megmarad.
-
bwoay
nagyúr
válasz tibbike01 #35066 üzenetére
elhiszem, de azok között is akad drágább, amiket te linkeltél. a másik, hogy nem mindig egyértelmű, mit szerelnek bele (gyári vagy utángyártott), illetve a vízállóság kérdése is adott. a telefon árát tekintve szerintem egy 20-as nem sok a gyári akksiért és a szakszerű cseréért.
-
bwoay
nagyúr
válasz tibbike01 #35063 üzenetére
tegyük akkor kontextusba
-
bwoay
nagyúr
válasz grafnet #35030 üzenetére
Az S10-ek a legrégebbi telefonok, amik még részt vesznek a reGalaxy programban. Ha nincs hozzájuk alkatrész, akkor hogyan végzik el a márkaszervizek ezeknek a készülékeknek a teljes felújítását/javítását?
TODI1111:
kétlem, hogy ez dealbreaker lenne annak, aki másfél éve S8-at használ. Valamint a gyári ROM-okon túl is van élet, nem is akármilyen (pl Lineage OS).[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz FireFox1996 #35011 üzenetére
ez vélhetően egy másmilyen készülék.
-
bwoay
nagyúr
válasz csorbajeno #34943 üzenetére
igaz és jogos!
-
bwoay
nagyúr
válasz csorbajeno #34939 üzenetére
hát azért a hátlap anyaghasználatát illetően a Samsung húzott egy merészet, amikor az S6-S7-S8-S9-S10 (és ezek változatai) után fogta magát és átállt a műanyagra, ami korábban az alsóbb kategóriára volt jellemző. praktikum szemponjából talán védhető lépés, de hogy ettől az adott készülék "prémium érzete" fokozódna, azt kétlem. mindezt úgy, hogy az S10-nél volt kerámia opció is. utána meg: glasstic tudom, hogy ez csak egy jellemző, de megértem, ha vannak, akik ezt nehezen emésztették meg.
-
bwoay
nagyúr
-
-
bwoay
nagyúr
válasz petrson #34888 üzenetére
minél többet használod, annál pontosabb. merítsd le a telefont teljesen (kb kikapcsolásig), aztán töltsd bekapcsolva 100%-ra. így elsőre meg fogja tudni mondani, mennyi töltést vett fel az akku összesen, amiből látható, hogy a gyári értéktől milyen mértékben tér el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...