- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Visszatér a Pebble
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Google Pixel topik
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz csorbajeno #33397 üzenetére
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
janaman01
addikt
-
enonlui
tag
válasz rothfb #33393 üzenetére
Igen. Sikerült megtalálni a saját usb vezetékét. Olyan korszakban vagyunk hogy rengeteg konektorbol lógnak a tápok és usb kabelek
Mindegyik persze fekete és egyiken sincs valami megkülönböztetés. Csak az hogy szögletes vagy kerekített a csatlakozó műanyag burkolata... tehát arra jutottam hogy vagy kidobom a gagyikat vagy megjelölöm... -
-
enonlui
tag
Respekt.
Annyi usb kábel van hogy bizony nem tudni hogy melyik csak táp és melyik az adat is...
Thanks.
De azert azt írni hogy remélem be van kapcsolva a gép az durva.... -
-
enonlui
tag
Valami miatt nem engedi feltöltőtwni a 2. Képet.
A lenyeg nincs olyan opció hogy fájlok átvitele....
Csak az akkumulátorral kapcsolatos állítások[ Szerkesztve ]
-
enonlui
tag
Ez a 2. Kép
[ Szerkesztve ]
-
D-Phrag
senior tag
válasz Rocky975 #33368 üzenetére
Kösd össze a telefont kikapcsolt állapotban a géppel, kezdje el a töltést. Utána ugyanúgy, mint korábbi android verzióknál vagy mint az S8+ esetén (Hangerő fel + Bixby + Bekapcs gomb egyszerre).
Látom már megkaptad az infót.. Mindegy itthagyom másnak is. Ha kell, had vigye!
[ Szerkesztve ]
-
-
janaman01
addikt
Nekem még smart bank van droid 12 alatt minden flottul megy. Mondjuk én felrakás után nyomtam recovery alól egy FR-t
-
lafaty80
addikt
Sziasztok, lehet rosszul kerestem...
S10 amióta a12 frissült, olyan jelenség van nálam, hogy ha pihen a teló egy ideig, és bekapcsolom a kijelzőt, wifi nem megy. Csatlakozva van, de nincs internet, mobil hálózatot használja. Ha kikapcsolom a wifit és vissza, akkor csatlakozás után minden rendben...Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
tamas.nick
aktív tag
Nekem működik rendesen, értesített a fizuról és a vásárlásokról is azonnal kapok jelzéseket.
-
-
Isaac76
tag
Kérdésem az lenne ,hogy A12 alatt az OTP bank appal volt-e valakinek tapasztalata,hogy nem dobja fel az üzenetet utalás,fizetés esetén?
[ Szerkesztve ]
-
-
Rocky975
senior tag
Sziasztok!
Az s10 pluszon hogyan tudok belépni recovery módba?
Az s8+ módszerével nem sikerül.
Köszönöm!
:)Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
sgeza
veterán
válasz Geo19870322 #33364 üzenetére
Mondjuk az eleve meredek, ha nincs biztonsági mentésed, és például a fényképeidet csak az eszközön tárolod, ami bármikor elromolhat, eltörhet, ellophatják. Akkor mindennek annyi.
Egyébként én sem szoktam resetet nyomni, még főverzió váltáskor sem, és minden rendben működik mindig. Ez csak egy vélemény, nem feltétlenül követendő példa. De jó, ha hallasz olyanról is, aki nem resetel. -
dkovizoli
addikt
válasz Geo19870322 #33364 üzenetére
Ha szinkronizálva van pl google fotókkal, samsung clouddal, akkor ott tárol mindent. De vannak más biztonsági mentés lehetőségek is visszaállítás előtt.
-
Ricardo
titán
válasz Geo19870322 #33362 üzenetére
Én szoktam. Igen., minden elveszik. Olyan lesz, mintha most vennéd ki a dobozból.
-
mihail38
aktív tag
Nálam.a Facebook-messengerrel van problémám sok estben nem jelez, de ugyankkor néha meg jelez vagyis meg kapom az üzenetet es jelez a telefon.
Sok estben csak, ha megnyitom a messengert akkor látom hogy van üzenetem.
Nem tudom hogy más is küzd ezzel a problémával? -
hcs57
addikt
Használom a Neutron lejátszó programot. A telefont most évvégén vettem (Telekom akció) S10+. Nemrég jött a 12-s android, felraktam.
A Neutront haszálom BT fülessel, jó. Ha vezetékes fülest dugok be, akkor idításkor kiugrik a lejátszó. Más lejátszó működik, csak ez a neutron nem (fizettem érte).Mi lehet a hiba?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Ricardo
titán
Én főverzió frissítésnél mindig csinálok. Az a biztos.
-
Ricardo
titán
válasz Geo19870322 #33346 üzenetére
Csináltatok a frissítés után gyári visszaállítást?
-
hanti
senior tag
válasz Geo19870322 #33346 üzenetére
Nincs bekapcsolva a vírus ellenörzés?
-
janaman01
addikt
Nálam meg a droid 12 vel merül mint a titanik....
Pedig volt FR is.../tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Geo19870322
tag
Akkor tuti nálam van a hiba de nem tudom mi lehet...
A netes tartalmakkal van bajom nekem és a páromnak is (neki is S10+ van).
Mióta frissült azóta minden alkalmazás amihez net szükséges belassult. Olyan érzésre mintha nem lenne net vagyis mintha a válasz előtt átfutna valami ellenőrzésen a dolog és nagyon nagyon lassan érkezne válasz böngészéskor is pl. Wifin és mobilneten is. Valaki valami tipp?? -
Ricardo
titán
A BUT (egyesült királyság) régióra elfelejtették kiadni a januári frissítést
-
senior tag
Nekem eddig 2 problémám van a 12-vel. Egyik, hogy nem működik a vágólap 3rd party billentyűzettel, a másik amit most vettem észre, az online rádiónak nincs kezelőszerve a lezárt képernyőn, 11-esen ott volt.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
karldergroße
senior tag
válasz Geo19870322 #33336 üzenetére
Nekem minden ugyanúgy jól megy, mint addig, de a 12 semmilyen újdonságot nem is hozott. Bár ez nekem a 2. számú telefonom és inkább szórakozásra , zeneközpontnak és a tv-s youtube kezelésére használom, nincs benne SIM-kártya.
-
lasse001
senior tag
Köszönöm uraim nekem is sikerült.
-
Oldman2
nagyúr
Vissza, a bootloader verzió jó pár verzió óta nem változott.
-
hanti
senior tag
A 12 nek semmi baja, a probléma nálad van, nézz vissza látsz még panaszt rajtad kívűl?
-
novinyul
veterán
Nálam viszont jobb lett 12-l. Persze újra lett húzva, biztos ami biztos
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
Geo19870322
tag
Frissült az android 12re, de számomra nagy csalódás, nem olyan sima a dolog mint a 11 volt...pl a böngésző (adblock) nem akar új lapot behozni csak 15-20másodperc után, az alkalmazások lassabban indulnak ezen... vissza lehet menni valahogy egyszerűen 11re?
-
Oldman2
nagyúr
Nem tudom mennyire pontos, minden esetre elég szép gyűjtemény.
Jelenleg 468 kód. -
-
sgeza
veterán
válasz lasse001 #33327 üzenetére
Kikapcsolt állapotból hangerő fel és bekapcsoló gomb úgy, hogy közben legyen rádugva usb-n mondjuk egy pc-re. Amikor megjelent a felirat, akkor elengedheted a gombokat.
Annyi még, hogy amikor rádugod a gépre, akkor először megjelennek a töltés jelzései, azt várd meg, hogy lemenjen az animáció. Én eddig azt tapasztaltam, hogy egyből nem megy a bekapcsolás rendesen. -
lasse001
senior tag
Tudja valaki hogyan tudok belépni recovery módba Android 12? Próbáltam kábellel anélkül de nem megy.
-
zAPAtyin
tag
Két simet használok, egy telekomost és egy Vodafonost.
A Vodafonos sajnos elég gyakran hivás közben megszakad. Ma például vagy négyszer. A telekomos pedig most először szakadt meg. Ma frissült a12-re a készülék. A11- én is gyakran megszakadt a Vodafone. Kezdek dühös lenni. Mi lehet a baj? -
chubby2o6
senior tag
válasz Oldman2 #33323 üzenetére
A knoxugrott állapot visszaállítására gondoltam. Az S4-ben volt először Knox, ugyan lehetett rootolni ugrás nélkül, de ha mégsem sikerült, nem lehetett visszaállítani.
Nem feltétlenül átverés a visszazárt bootloader, ha valaki nem akarja tovább élvezni a root adta előnyöket, viszont szeretne OTA-t, megvan rá a lehetősége. Más kérdés, ha mondjuk a teló eladásakor nem jelzi a vevőnek, hogy mókolás következtében már 1-en van a Knox, na az már genyóság. -
Bunda555
tag
Sziasztok. Tud valaki arra megoldást, hogy 12 alatt visszavarázsoljam a korábbi értesítési hangokat? (one ui 3). Úgy tűnik lecserélték őket.
-
Oldman2
nagyúr
De, ebben igazad van, de a BL nyitást éppen amiatt szokás "elkövetni", ami miatt a teljeskörű visszaállítás nem végrehajtható soha többé.
Az, hogy "eltüntetem" a nyitott/átbillent Knox-ra egyértelműen utaló boot üzenetet, nem old meg semmit. Számomra ez már inkább átverés irányába mutató tevékenység.
Az hasznos (el is tettem ezt az infót a jövőre), hogy vissza lehet szerezni a bl nyitás miatt elvesztett Play Protect tanúsítványt.
De az eredeti "gyári" állapot nem állítható vissza többé.
-
Oldman2
nagyúr
válasz icemad #33304 üzenetére
Köszi szépen!
A lényege ez egész cikknek ez:
"Mielőtt belevágnál, van néhány kulcsfontosságú dolog, amit érdemes megjegyezni:
Amint telepíted a TWRP-t vagy rootolod a Galaxy S10 készülékedet, a KNOX számláló kioldódik.
Az egyszer kioldott KNOX nem állítható vissza, még akkor sem, ha a stock firmware-t az Odin segítségével újra flasheled, és ezzel eltávolítod a telefonod rootolását.
A kioldott KNOX azt jelenti, hogy soha többé nem tudsz majd olyan alkalmazásokat használni, mint a Samsung Pay, Secure Folder stb.
A Samsung Galaxy S10 készülékek bootloaderének újbóli zárolásához ezt a bemutatót követve csak abban segít, hogy eltávolítssd a feloldott bootloader üzenetet, és visszakapd a Play Protect tanúsítványt."
A legfontosabb az utolsó mondat. Aki érti az érti, aki nem annak lelke rajta.
[ Szerkesztve ]
-
D-Phrag
senior tag
Sokszor téma az akku, de muszáj vagyok leírni a problémám. Nem kétlem, hogy már csereérett a dolog (közel 2éves a vas), de a tünet akkor is zavaró. Az utóbbi időben drasztikusan lecsökkent az üzemidő, már-már indokolatlanul gyorsan merült a telő. Aztán már másodszor tapasztalom, hogy valószínűleg a százalék kijelzés nincs pariban az aktuális akku töltöttséggel, mivel 1%-ig lemerül utána pedig megáll a folyamat és akár hosszú órákig működik a telefon. Múltkor hagytam kikapcsolásig, majd teljes töltés 100%-ra, de megint visszajött a dolog. (Volt cache törlés is recovery módban).
Most drain-elem programmal és újra kalibrálom az ITT LEÍRTAK szerint. Ebből szerintetek FR lesz? Ha nem segít akkor meg akkucsere? Vagy más javaslat?
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz janaman01 #33314 üzenetére
Milyen lenne? Kb olyan, amilyen volt. Nem a 2000-res évek elején járunk, amikor még imádkozni kellett, hogy egy frissítés ne csessze el a telefont...
2éve van meg az S10 telóm, mindig minden frissítést időben felraktam OTA-n.
A teló kb pontosan ugyanolyan most is mint, amikor a dobozból kibontottam[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz zoo8800 #33313 üzenetére
Felraktam én is a 12 őt. Izraeli kártya vissza , igy ment azért egy factory reset biztos ami biztos, nehogy valami beragadjon, majd vissza a magyar sim.
Eddig minden oké, majd a mindennapokbam kiderül milyen...[ Szerkesztve ]
-
-
hcs57
addikt
válasz tamas.nick #33306 üzenetére
Most jön az OTA-n..
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
veterán
válasz tamas.nick #33306 üzenetére
Tapasztalatokat megosztanátok? Van e valami anomália, minden működik?
Appok, hívás, sms, üzenetek stb stb.
Ha minden oké, felrakom én is. -
novoszath
senior tag
erdekes dologra lettem figyelmes gogy mikor download modba rakom a telot akkor kinaiul irja ki a dolgokat mikent ehet angolra alitani?
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
zoo8800
veterán
-
tamas.nick
aktív tag
Telekomos (TMH) S10+ra megkaptam az Android 12-es OTA frissítést!
-
Pufi9
csendes tag
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest