-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Theodorci
tag
-
bwoay
nagyúr
-
-
sgeza
veterán
válasz
petrson #25038 üzenetére
Okosan találták most ki szerintem. Ha jól megcsinálják, akkor sikeres is lehet akár. Nem egy új platformot fejlesztenek (ami már elbukott), hanem a legszélesebb körben elterjedt mobil oprendszert össze gyógyítják a Windows-zal, ami egyébként a 10 óta szerintem már egész jól működik.
-
sgeza
veterán
válasz
petrson #17809 üzenetére
Az Android autó frissülni fog, szerintem akkor, ha rádugod az autóra, és elkezdené használni. Azért nem tudom biztosan, mert én hamarabb feltettem az Android autó phone screen alkalmazást (amire egyébként nem feltétlenül van szükség, szóval később le is szedtem), így amikor azt elindítottam, azonnal feldobta, hogy frissíteni kell az Android autót.
-
válasz
petrson #12325 üzenetére
Már rég megszűnt a regisztráció a Samsung oldalán. Alapból 2 év jár a Samsung által importált készülékekre. Ha EU-s a készülék, akkor csak 1 év jár, de akkor is kell hozzá számla meg samsung garanciajegy, minden másra nincs semmi garancia. Vigyázz, van sok EU-n kívüli készülék forgalomban, melyre akár be is hazudják a kis boltok, hogy van rá hivatalos garancia, és sok ilyen svájci készülék is van. Továbbá Jó ha tudod, hogy snapdragonos csak EU-n kívüli lehet, és még pénzért sem javítja a Samsung.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
petrson #12325 üzenetére
Egyrészt már nincs +1 év regisztrációnál, hanem alanyi jogon kapják meg a magyarországi samsung termékek
Másrészt ha nem akarsz rá sokat költeni, vegyél pár hónaposat innen a PH-ról, ha túl olcsó a gsm boltba akkor arra szerencsével is csak 1 év garid lesz, és az biztos hogy a hivatalos szerviz csinálja meg
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- SkyShowtime
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest